Slike za stanovanje

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
pozdrav

Kje bi lahko dobil oz. kupil raznorazne slike za stanovanje( zaenkrrat kuhinja in hodnik ) po neki normalni ceni?
Nisem umetnik, tko da nisem neki zahteven glede tega:D

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
V Bauhausu imajo veliko tega. Tam, ko je oddelek za umetnike (platna, okvirji, stativi, slike...). Drugače imajo pa tudi v Ikei ampak se mi zdi, da je manjša izbira kot v Bauhausu.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz bi rekla, da v Ikei. Samo da meni ni všeč neki taki kič, ki nima svoje zgodbe. Jaz bi sliko naročila pri kakem kolegu al pa kolegici, ki se ukvarja s tem. Mogoče pa bi kar dragi narisal direkt na steno, ki je narisal kar takole z akrili na steno že veliko tega.
Odvisno, mogoče tudi ful hude fotke niso slabe, si kupiš kake printe, pa kupiš okvirje in je to to.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Men je najgrše na slikah ravno okvir...

Je pa mela punca dedka, kateri je bil slikar, katerga slike bi z veseljem mel oz. jih ma sam premalo, da bi pa kako kupil je pa tko...5k€ in več.
cry12bpy.gif

Majo pa okvirje pa so mi všeč.
grin1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Pri slikah se splača vložiti malo več truda. Ne kupit nekaj kar ti bo všeč na prvo žogo, ampak preglej čim več, sploh če nimaš podronih idej kaj bi imel.

Veliko tega lahko prebrskaš tudi na deviantart-u, kjer te recimo pride print dimenzij 41*51 cm 40 usd + poštnina + okvir.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
ne znam ravno nemško, razumel sem samo da ne dobiš ravno slike ki jo obesiš na steno ampak moraš prej še nekaj naredit. pa me zanima kaj?

LP

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
na slike se ne daje stekla..
sicer pa obstajajo tudi popolnoma tanki okvirji, tako nekako 3mm siroki.
niso vse slike narejene na platnu, tako da pri nekaterih je okvir nujen.

kaksne slike se drugace kupuje, take do 50e ali mogoce kaj vec?

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
262
30
28
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
ne znam ravno nemško, razumel sem samo da ne dobiš ravno slike ki jo obesiš na steno ampak moraš prej še nekaj naredit. pa me zanima kaj?LP
Saj so zraven tudi angleške razlage. Dobiš pa samo digitalni print na platno, ki ga samega ne moreš obesiti na steno. Rabiš še okvir, ki napenja to platno. Okvirje lahko sicer naročiš posebej, nikjer pa ne najdem cene te storitve.
Drugače pa zelo zanimivi izdelki.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Lahko ti isti motiv tudi ročno narišejo...to bi absolutno izbral, čeprav so tudi printi zlo lepi.

caresse

Zelenc'
2. okt 2008
6
0
1
take variante slik si tudi jaz ogledujem že nekaj časa...če boste skupinsko naročali, se pridružim tudi jaz!