Slike za stanovanje

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
je kdo preveril za kaksno dodatno ceno zadevo napnejo na okvir? kaksna je canvas print tehnika? predvidevam, da gre za direkten nanos barve na napeto platno.

ce se bo kdo resno odlocal za nakup naj me prosim kontaktira, da prisparamo kak euro na postnini ....

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
torej nekaj nas je.....rabimo samo še nekoga ki se ukvarja z ebay-em in bi nam bil to pripravlje speljat.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Bom z boljšo polovico pregledal ponudbo, če je kaj za naju...

Že zdaj pa lahko povprašam glede dodatnih stoškov (napenjanje, ročno delo...)

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
huh odločil.....jaz sem za da jo kupim če bo kdo naročal in bi lahko vzel še zame zraven. Nimam še izkušenj z ebay-em tako da sam ne bom naročal.

Lp

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
262
30
28
KSZ,

našel sem tudi njihovo spletno stran, kjer prodajajo slike malce ceneje kot na ebay-u (naj bi bilo zato, ker ni ebay provizije). Stran je sledeča: Bilderdekoration
Vendar je po mojih ugotovitvah vseeno kje naročiš, saj je na koncu znesek enak.

PRIMER (zneske bom zaokroževal na okroglo, 10 centov gor ali dol):
- na ebayu stane slika brez okvirja 20 eur. Dodatno stane okvir 29 eur (piše v opisu). Poštnina za EU stane 36 eur. Skupaj torej 85 EUR.
- na njihovi strani stane slika z okvirjem 60 eur, poštnina za EU pa 25 eur. Skupaj torej 85 EUR. Na njihovi strani možnosti slike brez okvirja nisem našel.

Možnost je seveda tudi, da na ebayu naročiš sliko brez okvirja, kar skupaj s poštnino stane 56 eur, nato pa doma najdeš mojstra, ki izdela okvirje za manj kot 29 eur.

Še ena zelo pomembna informacija: Kombinirano pošiljanje NI možno! Tako piše na FAQ sekciji na njihovi strani. Naj bi bilo zaradi obsežne avtomatizirane proizvodnje, saj dnevno natisnejo in pošljejo nekaj 100 slik.
Zgleda da ne bo nič iz našega skupnega nakupa
confused-1.gif

Hilux

Zelenc'
27. nov 2008
17
0
1
Nazadnje kupil na Tržaški v Ljubljani v studiju kuhinj Gros-Novak eno zelo lepo sliko olje-platno za 200 eur z okvirjem. Če je žena vesela sem jaz tudi.

kabudi

Zelenc'
9. okt 2007
25
0
1
Če koga zanima naročanje prek ebaya me lahko kontaktira, imam precej zvezdic, plačujem preko PayPala.

ZS...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Greš v Levčka v BTC, kupiš oljne barve, platno, čopiče in začneš ustvarjat. Slike obesiš na steno v stanovanju in imaš unikat. Tko sem naredila jaz.

majč

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Brez zamere ampak ljubitelski umetniki .....NE hvala !
Nič nimam proti tebi ,ampak enega ljubitelskega umetnika imam v bližnjem sorodstvu in po pravici povedano je to velik problem.....
Za nas ostale ne za "umetnika"

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik caresse pravi:
ali sej je kdo že odločil za nakup na e-bayu? kako napredujejo stvari?

Zdravo,

Se odločil, naročil, dobil, obesil, zgleda zelo lepo
cheer.gif

Edino kar je treba upoštevat je da traja pošiljanje lahko do 20 dni (je itak navedeno že na eBayu, tako da ni nekih presenečenj).
Slika je bila 69 EUR, pošiljanje 36 EUR, če pa bi se odločil za ročno naslikano (kar se mi pri taki "potrošni" umetnosti ni zdelo smiselno) pa bi to bilo dodatnih 60 EUR.

Dostava je z DPD, te pa obvestijo pred pošiljanjem, tako da veš kdaj bo roba pri tebi.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Jaz sem tudi vceraj narocil... Postnina je bila prav tako 36 EUR, tako da je bil tota 105 EUR. Kako pa bo pa se ne vem
smile-1.gif

Mr_Orange, koliko casa je trajala dostava? In, a so zraven kaki distancniki, al bom moral po "ucu" obesat?

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Citat:
Uporabnik caresse pravi:
ali sej je kdo že odločil za nakup na e-bayu? kako napredujejo stvari?

Zdravo,

Se odločil, naročil, dobil, obesil, zgleda zelo lepo
cheer.gif

Edino kar je treba upoštevat je da traja pošiljanje lahko do 20 dni (je itak navedeno že na eBayu, tako da ni nekih presenečenj).
Slika je bila 69 EUR, pošiljanje 36 EUR, če pa bi se odločil za ročno naslikano (kar se mi pri taki "potrošni" umetnosti ni zdelo smiselno) pa bi to bilo dodatnih 60 EUR.

Dostava je z DPD, te pa obvestijo pred pošiljanjem, tako da veš kdaj bo roba pri tebi.

katero sliko si narocil? si narocil ze napeto platno?

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Jaz sem tudi vceraj narocil... Postnina je bila prav tako 36 EUR, tako da je bil tota 105 EUR. Kako pa bo pa se ne vem
smile-1.gif

Mr_Orange, koliko casa je trajala dostava? In, a so zraven kaki distancniki, al bom moral po "ucu" obesat?

Dostava je bila dobra dva tedna, ni pa nobenih problemov, si lahko potem ko te obvestijo da bo slika odpremljena tudi na netu spremljaš pošiljko na DPD strani. Distančnikov pa ni nobenih zraven, je kar malo za=bano obesit vse (v mojem primeru 3) slike na isto višino in na pravo razdaljo eno od druge.

@ Ericks: Na njihovi internetni strani imaš možnost naročit sliko ali že na okvirju ali brez okvirja, za 59 EUR je na okvirju.

Zgleda pa tako:
www.shrani.si
[/URL][/img]
ma je malo slabša slika ker je bilo s telefonom slikano...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Nice...

Raje ne pomislim kako bo moja za obesat... 4 delna razlicnih velikosti :S