Slika za ozadje!

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Mi lahko kdo pove, kako naj nastavim sliko za ozadje? Če sedaj izberem sliko, je razmazana čez vse štiri strani, jaz pa bi rad videl, da bi bila samo na eni oz. na vsaki strani druga!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tam, kjer nastaviš sliko za ozadje ti ponudi 2 izreza - tisti ožji je za en ekran. Za ozadje na vsakem ekranu pa mislim, da se ne da nastavit, razen z namenskim programom.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Kliknem na sliko v galeriji, menu, more, set as, Wallpaper, pokaže mi sliko, ki jo lahko potem lahko urejam, izberem potem samo en delček te slike in stisnem Save. Pa mi jo spet razmaže po vseh štirih...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
S tem cropom lahko samo nastaviš, da slika ni raztegnjena. Kot pravim če hočeš na vsakem oknu drugo ozadje, bo treba kak namenski program uporabit.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Ampak slika je vseeno raztegnjena! Mene v prvi vrsti zanima, kaj narediti, da slika ne bo raztegnjena, vse ostalo mi ni prioriteta!!!

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
A ni pri Androidu neka fora, da je slika širša, ker se scrolla zraven namizij?

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
A ni pri Androidu neka fora, da je slika širša, ker se scrolla zraven namizij?

Pri originalnem launcherju ja, jaz recimo Go launcher in v nastavitvah launcherja izbereš ali se ozadje ''scrolla'' ali ne.

LP

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Kako se pa to nastavi?
sprasujem se.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
"leva" izbirna tipka + prefernces + visual settings + backgrounds + wallpaper mode

če ti sliko razmaže, je vrjetno problem, da izbereš premajhno površino na sliki. Če določiš celo sliko za ozadje, ti jo tudi razmaže?