Sledenje na tablici - android

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Cerberus je primarno aplikacija za v primeru, da ti telfonukradejo. Preko njega lahko kontroliraš cel telfon, gledaš dnevnike klicov, potegneš SMS-e, vključiš alarm in v primeru, da ga uporabnik utiša, ga slika z front face kamero in ti pošlje sliko, lahko snemaš pogovore ali okolico, live tracking, zaklepanje na daljavo, gledaš kam je bil telefon prijavljen (omrežja).. torej ni da ni. Kakšnemu tatu zna precej zagrenit življenje...

pa ti program javi kdaj se je fon prižgal? al pa shrani na netu kdaj je bil prižgan? Ker na netu glih nismo 24/7 da bi celi cajt prek gpsa gledali kje je

I

Izbrisan uporabnik 474

Kolikor vem - ja. tudi če uporabnik vstavi drugo SIM, ti javi + slika. Če proba vnesti PIN - javi + slika. Prav tako, če je telefon rootan, programa ni mogoče odstranit tudi z factory resetom ne!

Wild

Pripravnik
5. okt 2011
203
0
16
Skratka lahko je plačljiva zadeva.
Važno da dela.
Delovati mora tako. Jaz dam mojo tablico potniku. Konec tedna hočem videti katere stranke je vse obiskal. Kar pomeni da GPS ne rabi biti 24/7. Ko je prižgan na lokaciji se rabijo te koordinate nekam zapisati, in potem lahko jaz to na 7, 14 dni pregledam za nazaj kje je res bil in kje ni bil čist zares
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

POglej si tale app. Ima sledenje preko neta za track logom. 6 dni je brezplačen s polno funkcionalnostjo, drugače pa je plačljiv 3€. Obstaja tudi server varianta, verjetno ravno zato, kar ti rabiš - da se tracklogi prenašajo na server, kjer jih potem ti samo lepo cukneš dol...

Wild

Pripravnik
5. okt 2011
203
0
16
Živijo

Stestiral sem Cerberus... Deluje OK, ampak !
Še vedno pa ne najdem kjer bi lahko pogledal kak log za nazaj (kje vse se je tablica nahajala za 5-14 dni nazaj ).... Tablica ima GPS, ima SIM kartico, tko da je skozi priklopljena.
Važno je da se zabeleži podatek kje je ko je prižgana, če je ugasnjena ni treba da beleži.

sad

Guru
24. avg 2007
21.191
9.819
113
Zgolj vprašanje. To veš, da boš moral potniku povedat, da boš to delal?
grims-1.gif

Drugače te ima Musarjeva rada
grin1.gif
.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Zgolj vprašanje. To veš, da boš moral potniku povedat, da boš to delal?
grims-1.gif

Drugače te ima Musarjeva rada
grin1.gif
.

Ne le potniku. Tudi dokumentacijo o nacinu pridobivanja in hranjenja podatkov moras imeti, pa izjavo o dovoljenju za dostop do podatkov, pa izjavo o namenu zbiranja podatkov. Pa potnik mora imeti moznost to izklopit, vsaj izven delovnega casa, v kolikor napravo uporablja tudi v privatnem casu.