Sledenje na tablici - android

Wild

Pripravnik
5. okt 2011
203
0
16
Pozdravljeni

Skratka rabim software ki bo delal avtomatsko ko se tablica prižge. Uporabnik se ne sme s tem ubadati ko je 1x nameščeno, delati mora 24/7 ko je tablica prižgana. Tablica ima SIM kartico (prenos podatkov) in GPS.
Imeti moram vpogled kje se tablica nahaja 24/7.

Tega softwera je veliko, rabim zanesljiv (lahko tudi plačljiv) program. Kakšen predlog.

Hvala

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Android lost
Meni osebno najboljši in zelo zanesljiv. Upravljaš ga s klikanjem preko spletne strani ali s pošiljanjem SMSov (kaj ti je ljubše). Kaj zmore si preberi na linku. Mene še ni pustil na cedilu.

Nazadnje urejeno:

Wild

Pripravnik
5. okt 2011
203
0
16
Mislim da bo to kr to
smile-1.gif

Morm stestirat, ampak zaenkrat izgleda prava stvar.
smile-1.gif

Hvala

Wild

Pripravnik
5. okt 2011
203
0
16
Men na ASUS TRANSFORMER -ju TF300TG vse dela BP... Tud zemljevid... Res pa je da mora biti tablica aktivna, če ne ne dela nič
smile-1.gif

Točno to sem rabil.

Še 1x hvala
smile-1.gif

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Morphey - tebi uspe dobit lokacijo tablice na e-mail? Meni ne uspe tudi če GPS vklopim na tablici.

Aplikacijo uporabljam na telefonu in tam mi dela BP. Lokacije, statuse, ... dobivam na mail, sem pa si vklopil "second email" na katerega dobivam podatke o napravi. Lahko poskusiš to.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Heh, nisem imel niti vklopljeno, da mi na default mail pošilja sporočila... Tistih dveh zobnikov poleg logout niti videl nisem
tongue-1.gif

Hvala!

PS: Je pa ta program dober prikaz tega kaj vse lahko Google dela s našimi Androidnimi telefoni...
crazy1.gif

Wild

Pripravnik
5. okt 2011
203
0
16
Pismo rosno...... Ne bo ok
Rabim še nekaj... In sicer
Rabim da mi koordinate ko je prižgan ali vseskozi (vseeno) koordinate zapisuje nekam na web ali v samega androida.
Ko grem po določenemu času preverit kje vse je tablica krožila rabim koordinate ali še bolje zemljevid z krivuljo...

Drugače pa luštn program.. Še kakšen predlog?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sam to ti bo pa požrlo baterijo.
to more bit gps in net skos aktiven. GPS logger so tej programi. Mogoče, če ima kater možnost, da updejta na vsake X minut.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.151
4.132
113
Da bo pošiljajo na tvoj server ali misliš plačljiv servis?

Ker za slednje išči potem "fleet oz. vehicle tracking" aplikacije, jih pa večinoma ne boš našel na marketu (playu) ampak jih dobiš pri ponudniku tovrstnih storitev. Jasno stvar ni zastonj, vsaj ne v povezavi s kvalitetno storitvijo.

Zastonj sistem je recimo OpenGTS, ki je razvit kot open source, kar pomeni da vsebuje vse open source komponente in mislim da obstaja (nekaj) android aplikacij tudi zanj. Po pravici povedano pa celota sux.

Glede porabe baterije, GPS & GPRS povezava niti nista toliko problematični in bi znala tablica zdržat več dni(pri tablicah 70% porabe itak odpade na zaslon ki pa ga tu ne rabiš), če pa je zadeva prikljulčena v avtu pa sploh ni panike.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
po mojem si mal zakompliciru:)

Sledenje v živo za navadne smrtnike je obstajo že v času nokie N95 al pa še kej prej.
recimo ta app obljublja "track your phone online in real time"
Sem se pa jst v prejšnjem postu mal zmotu, ker ni gps logger ampak vrjetno gps tracker. Logger vrjetno samo na telefon shranjuje.

Da tej programi žrejo baterijo dost hitro je dokaz že kaka športna aplikacija, naprimer sports tracker. Vbistvu počne isto, samo na strežnik ne zna pošilja v real time. Koristi pa skos gps in net, slednjega po želji.

https://play.google.com/store/...HN0cmFja2VyIl0.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Teh sledilnih aplikacij sem preizkusil na stotine, najbolj sem zadovoljen z tem.
Tu gor se registriraš, kjer imaš kasneje še nekaj nastavitev. Omogoča izvoz html kode kamor želiš.
Za android ali drug OS poiščeš aplikacijo in jo namestiš na mobilno napravo. Tukaj si potem v nastavitvah vneseš kodo, ki jo dobiš na prvi strani pri registraciji. Nato nastaviš v aplikaciji, na koliko sekund naj sporoča koordinate. In pri tem je najbolje to, da si ne namešča nobenih zemljevidov, ampak GPS samo poišče lokacijo in ko jo najde, jo na ekranu izpiše, hkrati ti pa napiše opozorilo ali je bila lokacija poslana in kdaj je bila poslana nazadnje. Vse skupaj tiho dela v ozadnju. Pobere pa tak malo podatkov, da mislim, da ne obstaja tracking aplikacija, ki bi pobrala tako malo. Na eni kolesarski turi recimo 70km, mi pobere nekje do 1mb - 1,5mb, s tem, da imam javljanje nastavljeno na 60sek.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Tukaj je app za Android.
Omogoča še samodejni zagon pri zagonu naprave in omogoča aktiviranje aplikacije preko SMS, če ti napravo ukradejo.

I

Izbrisan uporabnik 474

Cerberus je primarno aplikacija za v primeru, da ti telfonukradejo. Preko njega lahko kontroliraš cel telfon, gledaš dnevnike klicov, potegneš SMS-e, vključiš alarm in v primeru, da ga uporabnik utiša, ga slika z front face kamero in ti pošlje sliko, lahko snemaš pogovore ali okolico, live tracking, zaklepanje na daljavo, gledaš kam je bil telefon prijavljen (omrežja).. torej ni da ni. Kakšnemu tatu zna precej zagrenit življenje...