Slakonja kot Donald Trump

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
tud meni je kr neki... tist putin je bil spontan, tole je pa prevec "mehko".... pomoje je malo cviknil, pa je naredu bolj soft verzijo...

se mi zdi da se je iz putina bolj norca delal...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ni soft verzija, ampak Trump ni tako zanimiv lik kot Putin, enostavno se ne da razviti parodije na vecih ravneh, kot v primeru Putina, ker je Trump en cisto navaden bebec, Putin pa karizmaticen.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mozno...

sej na konc ze sprasuje kdo bi lahko bil naslednji...

torej, kdo bil kaksen tak pajac, da bi dobro izpadel s slakonjo?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
ksz....

100k za 5-6 ur ni švoh.

Ziher bo miljonček v naslednjih 3 dneh.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.584
3.948
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ni soft verzija, ampak Trump ni tako zanimiv lik kot Putin, enostavno se ne da razviti parodije na vecih ravneh, kot v primeru Putina, ker je Trump en cisto navaden bebec, Putin pa karizmaticen.
Pojma nimate.
En del serije Apprentice bi pogledal pa bi naredil parodije za celo uro, ne za 3 minute. Komaj kakšno referenco je zadel, Putina je pa preučil v nulo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Je že 130k.... amerikanci so začel s šihtov hodit zgleda (pol šestih popoldne je ura v ny, čez 3h pa še california).
cheer.gif

Nimajo tam tako, kot imamo mi tukaj
grin1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:

To drži, ampak zakaj se potem matra s Trumpom? Ker je veliko folka čez lužo in posledično klikov? Zdi se mi, da ga je prav posiljeno skupaj spravil žal. Lah bi vzel recimo Bush-a, kle bi blo materiala za pol urni komad
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 17097

Kakorkoli meni gre Slakonja na k ker se vidi,da karkoli dela se kr neki sili na silo pol pa naj bo Putin ali Tramp ali tiste njegove oddaje.
Veliko večja faca je Avdič.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Je že 130k.... amerikanci so začel s šihtov hodit zgleda (pol šestih popoldne je ura v ny, čez 3h pa še california).
cheer.gif

Od tega je 50k tistih, ki hodijo vsake pol ure gledat koliko ogledov ima že
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Itak, naj se pogleda statistika, kak dolgo se je gledalo
smile-1.gif

Pač mu ni ratalo.

Bi mu predlagal, da naredi kaj na temo ISIS...

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.563
468
83
Zadeve nisi pogledal do konca pa ocenjuješ kot polom. Ni superjorno a polom tudi ni.

Možaka je kar lepo zadel v srž njegovih izvajanj. Glede na to da (še ni) ikona kot je Putin je logično, da je spot manj udaren.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.093
-8.771
113
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Dej ti nared bols, objav jutr. Bomo komentiral tvoj kur.cev zmazek bljak
Zakaj bi jaz sploh delal to
confused-1.gif

Ampak saj razumem, ker vsi ne pritiskamo "like" se eni počutite užaljene, saj je za vas izdelek vrhunski masterpiece.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Kakorkoli meni gre Slakonja na k ker se vidi,da karkoli dela se kr neki sili na silo pol pa naj bo Putin ali Tramp ali tiste njegove oddaje.
Veliko večja faca je Avdič.

Avdič je tok antipatičen, da se ne da z besedami opisati... Njegov humor pa cenen in beden, temelji 95% na balkanskih stereotipih.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Zadeve nisi pogledal do konca pa ocenjuješ kot polom. Ni superjorno a polom tudi ni.

Možaka je kar lepo zadel v srž njegovih izvajanj. Glede na to da (še ni) ikona kot je Putin je logično, da je spot manj udaren.

Se ne da pogledati do konca, ker je dovolj če vidiš minuto poloma, še malo poskrolaš in pozabiš vse skupaj.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Meni sploh ni tako slab, kot eni komentirate. To pa enostavno zato, ker je mu Putin velik boljše uspel, sedaj pa je tipični slovencelj fouš, ker je prek crowdfundinga sfinanciral cel projekt. Jaz mu dam samo kapo dol in želim, da pride tudi v tuje medije in na tuja socialna omrežja, ker si zasluži. Pa čeprav je bila Putinova parodija boljša.