skupni WC-ji ?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
v javnih sanitarijah so se brisali v neke vrste gobo na palčki, ki je bila ena sama za vse uporabnike
baje izraz "potegniti krajši konec palice" izhaja ravno it te gobe na palčki tako je krajši konec pomenila goba :evil:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.765
2.596
113
Sem za!

amsterdam-public.jpg

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Se ne strinjam o skupnih, ker vedno, ko se kam gre, je vrsta pred ženskimi WC-ji kilometre dolga in ko grem mimo, sam zavzdihnem, boga mati...in pridem v prazen moški WC :evil: Če bi bili skupni, kaj...a bom čakal v vrsti z babami? NOOOOT
Ja, boš čakal v vrsti z babami, ker s tem, da bodo babe hodile na moški WC, ti pa mimo njih v pisoar scat, niso dosegle še nič. Naslednji korak bo demontaža pisoarjev, z izgovorom, da bomo bolj enakopravni. Cilj feministk je zjebat moške, četudi na lastno škodo.

• Všeč mi je
Reactions: sad in Kamele0N

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Glede na stanje javnih sekretov bi prej rekel da bi morali biti enakopravni z živalmi. Torej, dvigneš nogo na kandelaber in ni vrste in ni problema ali je kandelaber ženski ali moški.

Sicer pa ne vem zakaj se sekirate, kot da bo kdo od vas kdaj prestopil prag filofaksa ali fdv al česa že.

• Všeč mi je
Reactions: Romzi

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Glede na stanje javnih sekretov bi prej rekel da bi morali biti enakopravni z živalmi. Torej, dvigneš nogo na kandelaber in ni vrste in ni problema ali je kandelaber ženski ali moški.

Sicer pa ne vem zakaj se sekirate, kot da bo kdo od vas kdaj prestopil prag filofaksa ali fdv al česa že.
Sploh glede na to, da na FDV nimajo in zagotovo še dlje časa e bodo imeli skupnih wc.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja jest tud ne vem cemu taka debata... naj ga naredijo, ce bo funkcioniral ok, bo ok,ce ne pa bojo postavili nazaj locene al pa karkoli....

spet ena tema, k se lahko "napredni" in "tradicionalisti" prepucavajo na polno, efekta pa ne nobenega...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.240
113
Kaj zdaj, imate ločene wc? Nimate? Torej po tvoje niste normalni :evil:

Po njegovo niso normalni, ker doma nimajo ločenih wcjev za ženske in moške? Ali gre za zavajanje, trollanje ali pa za d3bilno sklepanje. Glede na uporabnico, ki je to spisala, je pa dejansko možno vse troje.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.240
113
A ni govora o wc-jih?

A nisem jaz pri tebi na ignore listi? Pa ne da si SPET pojedla dano besedo? C c c c...

Pa da ti še odgovorim - ja, je govora o wcjih. O wcjih na mestu, kjer se nahaja mnogo neznancev obeh spolov (na univerzi torej) in ne o wcjih, katere uporabljata zgolj dve osebi različnega spola (domači wc). Kot sem rekel - ali namerno trollaš in malo podjebavaš, ali pa si dejansko glupa u PM in delaš primerjave, ki niti približno niso na mestu.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.240
113
Aja zdaj bi pa rada še naprej grenila forum? Ql, have fun.