Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ok, za prvega maja potrebujem en poceni let iz nam bližnjih destinacij. Našel nič pametnega, rynair iz Salzburga je pa že full. Pregledal easyjet, rynair, hlx, germanwings, wizzair še kdo?
jaz sem pred kakim letom/ letom in pol gledal Rynair - mislim, da benetke - nekje v nemčiji presedeš in naprej v edinburg. ne me za besedo držat. mal poglej ali pa bom jaz, če bom utegnil
Preveri Ryanair iz Bratislave za Edinburgh. Ko sem lani aprila letel je bilo zelo poceni. Edino moraš biti previden ob odhodu če boš z avtom ker ti poskušajo parking preveč zaračunati! V glavnem lopovi na kvadrat. Sem mu povedal koliko dni piše na listku pa je samo jezno vzel denar in pravilno kasiral.
Cheap letalskih povezav ne poznam. Ti pa v končni fazi, če ne najdeš druge opcije, ostane letalo do Londona, naprej pa z vlakom. Virgin trains te recimo zapelje do Glasgowa ali Edinburgha.
Blah, 3 mesece prej lahko kupis za virgin. Jaz rabim prevoz prej porihtan. Pa Bratislava kot odhodno letalisce mi ne disi, ni spet tako zelo blizu, ceprav ce druge opcije ni...
Gledam easy pa je povratna Pariz-LJ najcenejsa 75 eur plus tega da datumi sploh niso ugodni. Cas imam od 22.4.-2.5.! Trenutno sem na Milano-Glasgow za 150 eur povratna in do 15kg.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.