Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Bye-Bye Salmond...
Sicer mi je tip totalno antipaticen, ampak vsaj taka [cenzura] kot Slovenski politiki ni. "Ok, ste rekli ne, jaz sem to silil naprej - odstopam kot prvi minister in predsednik stranke, vidim da sem po mnenju vecine narobe rinil, hvala za roze, lepo se imejte." Sicer zdajle se malo nabija v prazno, ampak, okay, naj mu bo.
Civilizirana faking demokracija (in to, pazi, v monarhiji - kar gre veliko folku na zivce in ne stekajo cisto v cem je fora...), ne pa slovenske neumnosti in "na oblasti za vsako ceno.press".
"The United Kindom of Great Britain, Northern Ireland and Slovenia" ... Moto je pa lahko "Prince Harry for Grand Duke of Slovenia - haf of Prekmurje is already owned by the Brits anyway."
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Bye-Bye Salmond...
Sicer mi je tip totalno antipaticen, ampak vsaj taka [cenzura] kot Slovenski politiki ni. "Ok, ste rekli ne, jaz sem to silil naprej - odstopam kot prvi minister in predsednik stranke, vidim da sem po mnenju vecine narobe rinil, hvala za roze, lepo se imejte." Sicer zdajle se malo nabija v prazno, ampak, okay, naj mu bo.
Civilizirana faking demokracija (in to, pazi, v monarhiji - kar gre veliko folku na zivce in ne stekajo cisto v cem je fora...), ne pa slovenske neumnosti in "na oblasti za vsako ceno.press".
"The United Kindom of Great Britain, Northern Ireland and Slovenia" ... Moto je pa lahko "Prince Harry for Grand Duke of Slovenia - haf of Prekmurje is already owned by the Brits anyway."
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Kaj zdaj smo že mi pod angleško krono???
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
KSZ
Jaz pa ne razumem zakaj je tako narobe, če so se Škoti odločili ostati v V.B.? Kaj jim pa manjka? V.B. ni Jugoslavija ali pa Sovjetska zveza od katere bi se vsak normalen odcepil. Kakorkoli obrneš so Škoti v V.B. mnogo na boljšem in mnogo bolj svobodni, kot Slovenci v Jugi. Ma to v bistvu sploh ni za primerjat. V njihovem primeru bi bila odcepitev korak nazaj.
Citat:
Uporabnik Afroman pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
KSZ
Jaz pa ne razumem zakaj je tako narobe, če so se Škoti odločili ostati v V.B.? Kaj jim pa manjka? V.B. ni Jugoslavija ali pa Sovjetska zveza od katere bi se vsak normalen odcepil. Kakorkoli obrneš so Škoti v V.B. mnogo na boljšem in mnogo bolj svobodni, kot Slovenci v Jugi. Ma to v bistvu sploh ni za primerjat. V njihovem primeru bi bila odcepitev korak nazaj.
Mi lahko poveš kaj ti je bilo tako hudo v jugi?
Ali nismo imeli svojega jezika, svojih šol, svojih kulturnih ustanov, svojega lokanega davka, svojega zdravstva, svoje vojske (TO). Povej mi kaj je bilo tako hudo da bi se morali odcepiti. Pred raspadom je bilo ponujeno celi jugi da gre v EU. Sedaj se moramo posamezno uključevati.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kaj pa praviš na tole:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/R9RCe55y0dw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/LbJif7vISQg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> ?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne bluzi, ja pod jugo ni bilo vse lepo, še zdaleč ne, južni so dobili stanovanja pred domačini, prav tako delo, da ne rečem o lažeh in indokraciji češ kao je vse lepo, na koncu pa se izkaže da folk ni bil zadovoljen ni bilo bratstva.... . Kar se tiče Slovenije, za 90% so krivi bivši rdeči politiki, profesorji pravosodje in gospodartvo, ni bilo lustracije in če bi bila, danes nebi bili v krizi!
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Niso škoti taki tepci, kot smo slovenci.