škoti so pa res eni čehi

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Mene so Škoti razočarali.
crazy1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Bye-Bye Salmond...

Sicer mi je tip totalno antipaticen, ampak vsaj taka [cenzura] kot Slovenski politiki ni. "Ok, ste rekli ne, jaz sem to silil naprej - odstopam kot prvi minister in predsednik stranke, vidim da sem po mnenju vecine narobe rinil, hvala za roze, lepo se imejte." Sicer zdajle se malo nabija v prazno, ampak, okay, naj mu bo.

Civilizirana faking demokracija (in to, pazi, v monarhiji - kar gre veliko folku na zivce in ne stekajo cisto v cem je fora...), ne pa slovenske neumnosti in "na oblasti za vsako ceno.press".
cheer.gif

"The United Kindom of Great Britain, Northern Ireland and Slovenia" ... Moto je pa lahko "Prince Harry for Grand Duke of Slovenia - haf of Prekmurje is already owned by the Brits anyway."
cool-1.gif
467716-post_slo.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Podobno bi se zgodilo Slovencem, če bi se šele danes želeli odcepiti od Jugoslavije. Je danes že preveč južnih, da bi uspelo ...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Bye-Bye Salmond...

Sicer mi je tip totalno antipaticen, ampak vsaj taka [cenzura] kot Slovenski politiki ni. "Ok, ste rekli ne, jaz sem to silil naprej - odstopam kot prvi minister in predsednik stranke, vidim da sem po mnenju vecine narobe rinil, hvala za roze, lepo se imejte." Sicer zdajle se malo nabija v prazno, ampak, okay, naj mu bo.

Civilizirana faking demokracija (in to, pazi, v monarhiji - kar gre veliko folku na zivce in ne stekajo cisto v cem je fora...), ne pa slovenske neumnosti in "na oblasti za vsako ceno.press".
cheer.gif

"The United Kindom of Great Britain, Northern Ireland and Slovenia" ... Moto je pa lahko "Prince Harry for Grand Duke of Slovenia - haf of Prekmurje is already owned by the Brits anyway."
cool-1.gif
467716-post_slo.gif

Well... Williamov 2 otrok bo tudi rabil nekaj za delat. Vojvodina Kranjska in Velika Vojvodina Stajesrko-Prekmurska?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.662
4.384
113
Kaj zdaj smo že mi pod angleško krono???

Ko gledam v denarnico še vedno vidim €€€€€€€ sicer bolj male apoene ampak so

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.332
3.010
113
Lublana
Obišči stran
KSZ

Jaz pa ne razumem zakaj je tako narobe, če so se Škoti odločili ostati v V.B.? Kaj jim pa manjka? V.B. ni Jugoslavija ali pa Sovjetska zveza od katere bi se vsak normalen odcepil. Kakorkoli obrneš so Škoti v V.B. mnogo na boljšem in mnogo bolj svobodni, kot Slovenci v Jugi. Ma to v bistvu sploh ni za primerjat. V njihovem primeru bi bila odcepitev korak nazaj.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.436
5.664
113
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Kaj zdaj smo že mi pod angleško krono???

Nehi...kr nej majo une svoje pegaste riđe za sebe gor
evil.gif

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
KSZ

Jaz pa ne razumem zakaj je tako narobe, če so se Škoti odločili ostati v V.B.? Kaj jim pa manjka? V.B. ni Jugoslavija ali pa Sovjetska zveza od katere bi se vsak normalen odcepil. Kakorkoli obrneš so Škoti v V.B. mnogo na boljšem in mnogo bolj svobodni, kot Slovenci v Jugi. Ma to v bistvu sploh ni za primerjat. V njihovem primeru bi bila odcepitev korak nazaj.

Mi lahko poveš kaj ti je bilo tako hudo v jugi?

Ali nismo imeli svojega jezika, svojih šol, svojih kulturnih ustanov, svojega lokanega davka, svojega zdravstva, svoje vojske (TO). Povej mi kaj je bilo tako hudo da bi se morali odcepiti. Pred raspadom je bilo ponujeno celi jugi da gre v EU. Sedaj se moramo posamezno uključevati.

Sicer pa poglej video skupine S.A.R.S. refren ''neki grade vlade da se lakše krade''. Osamosvojiteli slovenije iz bunkerja cankarjevega doma?
10.gif

https://www.youtube.com/watch?v=4nfBZXdn3sM

Ja sedaj smo druga švica, tretje ni. Nekoč najbolj razvita vzhodnoevropska republika, sedaj leti proti najmanj revnimi.
uf-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.013
6.239
113
blizu močvirne prestolnice
Ne bluzi, ja pod jugo ni bilo vse lepo, še zdaleč ne, južni so dobili stanovanja pred domačini, prav tako delo, da ne rečem o lažeh in indokraciji češ kao je vse lepo, na koncu pa se izkaže da folk ni bil zadovoljen ni bilo bratstva.... . Kar se tiče Slovenije, za 90% so krivi bivši rdeči politiki, profesorji pravosodje in gospodartvo, ni bilo lustracije in če bi bila, danes nebi bili v krizi!

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.332
3.010
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Afroman pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
KSZ

Mi lahko poveš kaj ti je bilo tako hudo v jugi?

Ali nismo imeli svojega jezika, svojih šol, svojih kulturnih ustanov, svojega lokanega davka, svojega zdravstva, svoje vojske (TO). Povej mi kaj je bilo tako hudo da bi se morali odcepiti. Pred raspadom je bilo ponujeno celi jugi da gre v EU. Sedaj se moramo posamezno uključevati.

Ja super je bilo! Najboljš na sveti! Ni da ni! Pejt ven iz slovenije, kaj jaz vem kam, da ti bo tako, kot nekoč v Jugi, če ti v EU ni všeč. Pejt v Rusijo ali pa S, Korejo... po želji. Nihče ti ne brani.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.436
5.664
113
Men je vedno bolj smešno ko še vsi onanirajo na JJ a ga že od 2008 ni na oblasti.....pa še kar je kriv za vse
smile-1.gif

Kje je Kekec da jim prinese vizinke ko Mojci
hysterical-1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kaj pa praviš na tole:

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/R9RCe55y0dw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/LbJif7vISQg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> ?

fake, napacne barve skatla, prevelk papir, itd...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne bluzi, ja pod jugo ni bilo vse lepo, še zdaleč ne, južni so dobili stanovanja pred domačini, prav tako delo, da ne rečem o lažeh in indokraciji češ kao je vse lepo, na koncu pa se izkaže da folk ni bil zadovoljen ni bilo bratstva.... . Kar se tiče Slovenije, za 90% so krivi bivši rdeči politiki, profesorji pravosodje in gospodartvo, ni bilo lustracije in če bi bila, danes nebi bili v krizi!

In kako je danes drugače?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Niso škoti taki tepci, kot smo slovenci.

zadel si bistvo.

če pogledam gor roman cenjenega člana vidim, da škoti niso nasedli vsemu kar so slovenci nasedli. sam jaz nisem znal to tako lepo napisat.

nato..ja..s 3500 vojaki in 4 letali..mmmm..ring a bell
svoj denar, ki ga...mmm..lipe, rolarji..boni...
v eu jutri.mmmm