DSG manjka!
Jernej
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Kdo ve zakaj mora imeti Octavia nakladalni rob? Če ga ne bi imela bi bila pa res top buy.
Mogoče bi notranjost posvetlil z bolj svetlo barvo sedežev...tapetCitat:
Uporabnik pinKING pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Možno, da bi bilo to pljuvanje v lastno skledo. Mogoče se potem ne bi prodalo toliko Passatov, Superbov..čeprav niso v istem razredu..
Vzel sem Elegance opremo, kovinsko barvo, senzorje spredaj, ogrevanje sedežev, simply clever paket, pregradno mrežo prtljažnega prostora, alarmno napravo, rezervno kolo, vrečo za smuči. Mogoče sem še kakšno stvar pozabil.Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
veracoche, in s koliko opreme in za koliko si kupil tole Octavio?
Citat:
Uporabnik veracoche pravi:
Vzel sem Elegance opremo, kovinsko barvo, senzorje spredaj, ogrevanje sedežev, simply clever paket, pregradno mrežo prtljažnega prostora, alarmno napravo, rezervno kolo, vrečo za smuči. Mogoče sem še kakšno stvar pozabil.Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
veracoche, in s koliko opreme in za koliko si kupil tole Octavio?
Tudi meni to dvojno dno, da bi imel raven nakladalni rob, ni všeč, saj izgubiš na prostoru.
Ko sem jo kupoval, je dejansko še ni bilo v Slo in so to prodajalci imeli kot argument, da sploh ne morejo dati popustov. Ena avtohiša je rekla, da je cena po ceniku in konec. Drugače pa se je takrat dalo dokaj normalno dobiti 5%, eni pa so mi šli še malce bližje. Nisem nek pogajalec, zaradi spremembe lokacije službe pa sem želel avto tudi čimprej dobiti in nisem težil.
Citat:
Tudi meni to dvojno dno, da bi imel raven nakladalni rob, ni všeč, saj izgubiš na prostoru.
Nisem se zanimal za tole financiranje, tako da ne vem.Citat:
Uporabnik azeed pravi:
pa si uspel združiti popust tudi z ugodnim financiranjem, ki ga imajo v akciji (50/50 ali 1%)? namreč, meni so tako rekli, da zaradi tega ugodnega financiranja ne morejo dati popusta...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Nič ne izgubiš. Če ne rabiš res ful prostora, je itak vseeno, če ga rabiš, pač daš dvojno dno stran in je klasično veik prtljažnik. Je pa placa spodaj toliko, da je prostor uporaben - noter gre recimo zložljiv ležalnik za na plažo (ki ni ravno tanek) ...