Skleda solate

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ni ga boljšga kot solatni krožnik z veliko mesa, raznorazne zelenjave, veliko olja, kisa pa malo soli. Jebeš krompir, riž ipd. priloge.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Da vam ne bo dolgcas v petek.

Vceraj obedujem zunaj in k sosednji mizi pride, tezko recem mozakar, en zgodnjih srednjih let. Z lepso polovico se pogovarjava nakar se namuzne in mi pomigne naj pogledam k njegovi mizi. Kelnarca mu prinese skledo zelene solate in vodo. Ponavadi se ne vtikam v somlatilce hrane pri sosednjih mizah ampak tole mi ni dalo miru.

A je to v Ljubljani normalno, da si moski narocate solato? Kaj pa zene jedo?

A potem sta šla pa nazaj v Butale?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ni ga boljšga kot solatni krožnik z veliko mesa, raznorazne zelenjave, veliko olja, kisa pa malo soli. Jebeš krompir, riž ipd. priloge.

Problem je, da te trava oz vlaknine hudo nasitijo, potem pa trpi jedilnik za tisti dan, ko se siliš da dosežeš dnevni vnos hranil. Zato raje preskočim to, oz pojem samo nekaj malega zelja, za dobro prebavo. Čeprav je tudi to nepotrebno ob primerni prehrani.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Mene solata ne nasiti, po pol kile solate komot pojem še pol kile mesa.

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:

Problem je, da te trava oz vlaknine hudo nasitijo, potem pa trpi jedilnik za tisti dan, ko se siliš da dosežeš dnevni vnos hranil. Zato raje preskočim to, oz pojem samo nekaj malega zelja, za dobro prebavo. Čeprav je tudi to nepotrebno ob primerni prehrani.

Siliš? Da dosežeš dnevni vnos hranil, če poješ skledico solate? the f