Skleda solate

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.418
4.989
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Da vam ne bo dolgcas v petek.

Vceraj obedujem zunaj in k sosednji mizi pride, tezko recem mozakar, en zgodnjih srednjih let. Z lepso polovico se pogovarjava nakar se namuzne in mi pomigne naj pogledam k njegovi mizi. Kelnarca mu prinese skledo zelene solate in vodo. Ponavadi se ne vtikam v somlatilce hrane pri sosednjih mizah ampak tole mi ni dalo miru.

A je to v Ljubljani normalno, da si moski narocate solato? Kaj pa zene jedo?

To je dokaz kam je šel svet, pravi moški je edino tisti, ki ujame žival, jo pobije, in poje še toplo surovo meso, ostanke kosti prepusti svoijm potomcem, malo ga da svoji samici in če se mu ne zahvali dovolj, jo še fajn prebuta, da se ve kdo je gospodar...

eOOIuPUhIBizXYS-800x450-noPad.jpg

Vse ostale izpeljanke moških pa so samo navadne [cenzura]čine, ali tisti ki se ima finega in z vilico in nožem je pečeno meso s prilogi ali
nabada solato na vilico in zraven srebra vodo...

Kam spadaš, [cenzura]čina?

evil.gif

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Sam je res zanimivo kaj nekateri očitajo drugim, da bi sami v svojih mislih bili pravi dedci. :D

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Oho, zbudili so se, tako kot njihova slaba vest. Fantki, ki na Smarno goro capljate za svojimi zenami, obvezno v roza oprijetih majicah. Jaz nisem namigoval na nobenega dedca in kontrapol. A zmernosti ne poznate? Zakaj se pocutite napadene in ste takoj uzaljeni?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Za malico velikokrat, kadar imam potem popoldne po službi doma polno kosilo. Vseeno boljše kot sendvič.

Bilo je kosilo, solatka.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Mogoče pa se ti je "potožil"...češ..."poglej mene reveža kaj morm pa jaz danes jest, ti pa imaš tam nebesa na krožniku".

Mr_Globus

Fizikalc
1. dec 2011
236
26
28
Lool kaj pa je narobe s solato? Ko je toplo bolj pase kot karkoli drugega. Z "normalnim" kosilom gres lahko samo spat za 2 uri, se posebej ce spijes se pivicko zraven.

lilMe

Zelenc'
8. maj 2015
1
0
1
kakšen cirkus, ker je nekdo jedel samo solato....lahko je imel za to 100 razlogov, sicer pa....a ni to njegova stvar ?
živi in pusti živeti......

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Oho, zbudili so se, tako kot njihova slaba vest. Fantki, ki na Smarno goro capljate za svojimi zenami, obvezno v roza oprijetih majicah. Jaz nisem namigoval na nobenega dedca in kontrapol. A zmernosti ne poznate? Zakaj se pocutite napadene in ste takoj uzaljeni?

Tole ratuje rahlo komično.
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs:

predvsem pa, kaj vas briga kaj drugi jedo???

Dejte se zase brigat pa bo.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.418
4.989
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kzs:

predvsem pa, kaj vas briga kaj drugi jedo???

Dejte se zase brigat pa bo.

Tole je pa izjava tedna
cool-1.gif

Najlažje se je itak ukvarjati z drugimi, soditi druge, pametovati kako bi sami bolje naredili itd...
rolleyes-1.gif

sam pa potem jamra kako mu je težko, ker ga šef jebe, baba ne posluša, sam pa ne zna nič ukreniti,
mentaliteta "malih" ljudi.... nekateri naredijo spremembe, eni se ga napijejo do smrti, tretji pa naredijo
štajersko ikebano...
uf-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.043
11.160
113
Pazi to, pacijent je poleg zgražanja še moral odpret temo na alterju, da en je solato. bolnik serijsko.

Aja kaj pa tisti moški, ki tisti dan sploh niso nič jedli. Postrelit?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Slovenci smo drugače eden najbolj solatarskih narodov, kar jih poznam - verjetno celo najbolj solatarski. Kar je tudi prav, solata je zdrava.

In potem se nad tem pritožuje nekdo, ki se ima za klenega Slovenca ...

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.013
9.536
113
Ko je men prižgalo alarme si tud mene lahko videl ob skledi zelene solate z jajci za malco. popoldne sem pa unižil dva kremenatla na žaru z drugo porcijo zelene solate....IN

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Redko jem zunaj, a nazadnje sem na neki poslovni malici naročil solato, ko sem bil 2h kasneje zmenjen še za eno kosilo. Nihče v okolici se ni rogal ali hihital. Dandanes moraš bit že kar posebnež, da se ti to zdi čudno ali nenavadno.

Drugače pa ga ni čez lahke obroke, da lahko delaš naprej brez zaspanosti in prebavni trakt ne trpi.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Da vam ne bo dolgcas v petek.

Vceraj obedujem zunaj in k sosednji mizi pride, tezko recem mozakar, en zgodnjih srednjih let. Z lepso polovico se pogovarjava nakar se namuzne in mi pomigne naj pogledam k njegovi mizi. Kelnarca mu prinese skledo zelene solate in vodo. Ponavadi se ne vtikam v somlatilce hrane pri sosednjih mizah ampak tole mi ni dalo miru.

A je to v Ljubljani normalno , da si moski narocate solato? Kaj pa zene jedo?
ene dva razreda bolj normalno kot odpiranje take teme.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
461
83
45
dolenska
Ksz

Sam res, katir dec al pa baba ima sam solato za kosilo
confused-1.gif
? Poudarek na samo solato, če je normalno fizično aktiven. Mal delo na vrtu, podit se s otroki, gospodinjstvo, kak tek, kolo,....
Če pa mal okolico pogledate, eni smo bolj na mesu eni bl na več zelenjave na krožniku. Zame je obvezno kosilo vsaj košček nekega mesa in zelena solata. Nevem, samo tako se počutim sitega.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.043
11.160
113
sej če bi bil GGG ded na mestu , bi šel do deda pa ga vprašal, če je fsekan da je samo solato in mogoče bi ded nazaj odvrnil da je dan poperj požrl 3kg čaevapov brez kruh, zalil pa z jedilnim oljem. Pa mu enostavno day after paše solatka.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz sem zelo mesen, a dan pri meni ne mine brez vsaj 30-40 dag solate. Če nisem zelo lačen, pa da tudi ne rabim nekaj fizičnega počet v naslednjih urah, je tudi solata dovolj. Je pa res, da ne jem izključno zelene, ampak je notri še kak fižol, jajce in/ali kaka mesna reč. Glede na ggg-jevo mnenje sem verjetno hipsterski pederajs žabarskega porekla?
confused-1.gif