Skleda solate

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Da vam ne bo dolgcas v petek.

Vceraj obedujem zunaj in k sosednji mizi pride, tezko recem mozakar, en zgodnjih srednjih let. Z lepso polovico se pogovarjava nakar se namuzne in mi pomigne naj pogledam k njegovi mizi. Kelnarca mu prinese skledo zelene solate in vodo. Ponavadi se ne vtikam v somlatilce hrane pri sosednjih mizah ampak tole mi ni dalo miru.

A je to v Ljubljani normalno, da si moski narocate solato? Kaj pa zene jedo?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Pa dobro, jaz tudi ne sekam drv v gozdu ali vozim traktorja od zore do mraka ampak nekako ne gledam na kcal. Da bi jedel zgolj solato, mogoce v taboriscu.

Moski solatojedci, a je to potem s hormoni kaj povezano? Zmanjsanje testosterona in vecanje estrogena pri moskem spolu zadnjih generacij?

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
jaz tud večkrat samo solato naročim - tavelko, pa sploh nism z Ljubljane

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik ozze pravi:

Vegetarijanci? Vegani? Presnojedci? Cemu? Moja lepsa polovica res gleda na hrano, malo mesa, veliko vlaknin, jogurti, sportnik... saj ves zenske...pa se ji je zdelo tole pretirano.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Pa dej no. Solatni dan je mel, ne?
Al pa blokirano bančno kartico.
evil.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.715
9.926
113
40
MB
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Da vam ne bo dolgcas v petek.

Vceraj obedujem zunaj in k sosednji mizi pride, tezko recem mozakar, en zgodnjih srednjih let. Z lepso polovico se pogovarjava nakar se namuzne in mi pomigne naj pogledam k njegovi mizi. Kelnarca mu prinese skledo zelene solate in vodo. Ponavadi se ne vtikam v somlatilce hrane pri sosednjih mizah ampak tole mi ni dalo miru.

instant predsodki much ?
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz tudi solato jem. Ne vem, a je po tvoje ne bi smel?
confused-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.741
6.636
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ja imaš tudi solatojedce... jebat ga ljudje imajo preveč časa in premal dela...

ali pa ob eni drugi uri jejo normalno kosilo, za malico pa solato

kaj je narobe s tem? bolj narobe je, če 2x na dan jejo normalno kosilo

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
To da je en pri sosednji mizi jede samo solato ti ni dalo miru?
rolleyes-1.gif
Mogoče mu ni pašalo. Mogoče je imel obilen zajtrk. Mogoče je zmenjen za pozno kosilo in je moral malo prištukati... Mogoče.....

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik ozze pravi:

Vegetarijanci? Vegani? Presnojedci? Cemu? Moja lepsa polovica res gleda na hrano, malo mesa, veliko vlaknin, jogurti, sportnik... saj ves zenske...pa se ji je zdelo tole pretirano.

Jaz jem solato z mesom, sirom, jogurtom, ipd...če ni nič kaj drugega pametnega, torej odvisno od potrebe. "problem" gostiln je ker imajo povsod priloge, riž, krompir, testenine, ki pa seveda niso vedno na jedilniku in potem ali človek pusti to ali pa naroči solato, ki ima povečini samo beljakovine in maščobe, kar je to
smile-1.gif
Seveda bi raje videl kak zrezek z sirom, ampak...

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

V Ljubljani,Črnomlju,Ajdovščini in Kamniku je to normalno....v Kranju,Mariboru,Kopru in Postojni pa moški nimajo te navade!
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pravzaprav ti je dala tvoja baba vedet, kaj zahteva od tebe ...
grims-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Zaključek te solatne basni: ggg ima prikrito homoseksualnost in vsak trenutek izkoristi, da pogleduje za drugimi moškimi... in živeli so skupaj srečno do konca svojih dni.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Za malico velikokrat, kadar imam potem popoldne po službi doma polno kosilo. Vseeno boljše kot sendvič.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Ok okrog solate ne bi, ampak tisti stavek, da ti je namigoval, da ga poglej, sem si jaz čisto drugače razlagal. Mogoče si pa ti iz lastnega strahu izpostavil solato, v resnici pa je šlo za nekaj drugega?

Ah sori, šele zdaj sem videl da ti je tvoja namigovala, da poglej. No zdej sem se pa čist selfpwnal.

Nazadnje urejeno:

EkoKaprica

Pripravnik
4. mar 2014
388
22
18
www.ogrevanje-hlajenje.net
Jaz ne jem veliko zunaj, tako, da tudi solat ne naročamo veliko. Doma pa imava obadva s partnerjem skoraj celo poletje za kosilo vsak svojo skledo solate. Seveda malo bolj solidno, ne samo zelena solata in kis. Obema paše pojesti nekaj lahkega, da ti v vročini ne obleži težko kosilo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
heh, nič ni lepšega kot poln želodec na vroč dan in potem poležavanje na soncu in praženje telesa
wink-1.gif