Skavtom več Eur, gasilcem še manj.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Eh nima veze.

Sam rekel bi rad, da nasprotovanje skavtom in srečanju v Stični, dela stvar znotraj njih samo še zanimivejše. (mladi = upor)
Največjo škodo RKC si lahko naredi samo RKC sama. Od konca 90. let je pri tem zelo uspešna.
aplauz.gif
Njim naj se upirajo.
Stranski učinki tega se pa na žalost pojavljajo v skrajni obliki. 32-ka in podobni.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.495
5.694
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Edini, ki so čisti in nimajo nič z RKC ter Rdečo kapico so taborniki.

bonk.gif
Taborniki so bli ustvarjeni v komunizmu kot protiutež skavtom......tko da majo veze z Rdečo kapico

Pa še kot podaljšek vojske so bli mišljeni....

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne pogovarjamo se o preteklosti.
A so danes tudi pod komunističnimi ideali itd.?

Po tej logiki je skavte ustvaril Sv. duh.

Kamele0N

23. jul 2008
42.495
5.694
113
Poglej Gargy-a.......po obnašanju je čisti "proletarc" Ne mara cerkve pa ne ve čist zakaj........vse kar šteje je da se ga čimprej nalije......da se pol lah ko pride k seb hval kok jih je v sanjah podru....
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.260
113
blizu močvirne prestolnice
Kaj te že spet motim? To da sem obdržal vero, ne pa tako kot tu nekateri prihajajoči iz podeželja ko zanikate svojo kri in vero! Grem stavit da večina tu nestrpnih do RKC svoje otroke krsti, hodijo k Sv.maši..., vidiš taki so problem RKC!

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.963
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Edini, ki so čisti in nimajo nič z RKC ter Rdečo kapico so taborniki.

bonk.gif
Taborniki so bli ustvarjeni v komunizmu kot protiutež skavtom......tko da majo veze z Rdečo kapico

Pa še kot podaljšek vojske so bli mišljeni....

Skavte so enostavno prepovedali. Nobene protiuteži ni bilo oz. je to zgrešen izraz
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kdo zanika svojo kri in vero? Ti kvečjemu.

Jaz ne zanikam da sem Slovan in da smo verovali v Triglava, Peruna, Vesno, Živo ... Vero so nam nato nasilno zamenjali.
Jaz pa sem kulturen človek 21. stol in bi se rad te tvoje barbarske vere rešil na kulturen način. Z nasiljem se je očitno ne da (komunizem), lahko jo edino zamenjaš. (tvoji zeleni, ki se jih bojiš).

Kamele0N

23. jul 2008
42.495
5.694
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kdo zanika svojo kri in vero? Ti kvečjemu.

Jaz ne zanikam da sem Slovan in da smo verovali v Triglava, Peruna, Vesno, Živo ... Vero so nam nato nasilno zamenjali.
Jaz pa sem kulturen človek 21. stol in bi se rad te tvoje barbarske vere rešil na kulturen način. Z nasiljem se je očitno ne da (komunizem), lahko jo edino zamenjaš. (tvoji zeleni, ki se jih bojiš).

demons-of-stupidity.jpg

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.260
113
blizu močvirne prestolnice
Pred 1000 leti se je nekaj verovalo, potem pa so to zopet potegnili anti cerkveni ljudje, samo zato, ker hočejo nagajati Cerkvi! No ja, saj za take stvari rabijo podeželske fantke, kjer jih potem tiste debele mestne riti lepo naflopajo o perunu itd! Ti si Katolik, pa če ti je všeč ali ne!

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.575
5.138
113
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:Ampak članstvo ene organizacije je bil izgovor WOSM-a (tudi na pritiske ZTS-a),
Do povdarjenega si vse povedal. Ne rabiš več razlagati. Hvala. CK je preko ZTS rekel ne in ZTS je izkoristil prednost, ki jo je imel, ker je bila druga organizacija prej prepovedana.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ne ne, ti in 32 ste dobrodošli taki kot ste.
grin1.gif

Pravi stereotipni verniki. Taki ste naboljša reklama za nasprotno stran.
cheer.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.495
5.694
113
Sam ti ne poznaš strani.......ti si neopredlejen....agnostik
hysterical-1.gif

1591150-agnostiki.jpg

Priponke

• 1591150-agnostiki.jpg
    1591150-agnostiki.jpg
    77,9 KB · Ogledi: 77

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Jaz agnostik?
rolleyes-1.gif

Aja, ker sem neopredeljen. Ker nisem ne za Kučana ne za Janšo ane?
priden.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pred 1000 leti se je nekaj verovalo, potem pa so to zopet potegnili anti cerkveni ljudje, samo zato, ker hočejo nagajati Cerkvi! No ja, saj za take stvari rabijo podeželske fantke, kjer jih potem tiste debele mestne riti lepo naflopajo o perunu itd! Ti si Katolik, pa če ti je všeč ali ne!

v "nekaj" se je verovalo? ja v kaj pa ti veruješ? še hujši nekaj.