Škampeki - doma

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Olivnega daš na temperaturo, zaliješ z mezgo (s fotrom jo kr sama naredima), pol pa not namečema kleščarje. Že prej v mezgo začinima z vsem možnim, predvsem z česnom in malo čebule, eni še not lovrov list pa podobno ampak mi2 bazirama na čestu. Pol ene 20 minut
pustima pokrito na srednjem ognju, pol pa še enkrat vdarim s česnom, poprom, peteršilj in večinoma vse kaj paše na pico od začimb, zadevo malo pogostima z moko in drobtinami, nato še malo pustima in po kake 30 min že lahko jemo...

So pa resnično svetovni.



Na žaru pa ni nobene umetnine. Srednji ogen da ni vroče, jih namečeš gor s hrbtom in nato čakaš
smile-1.gif


Je pa vredu če na mizo lanskiraš kup omakic, pa si pol vsak sam privpravi zadevo ko jo ima na krožniku. Jaz sem česen.


Mariniranih pa ne delama nikol, ker je prašiča treba olupit in pripravit, za to pa ravno nimama volje nikol.