Šiša!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Pred nekaj leti sem v Egiptu kupil šišo in vse, kar rabim zraven. Danes sem to izbrskal iz omare, ampak pri bogu milem ne znam sestaviti!? Kam za hudiča vtakneš oglje, kam gre tobak, koliko vode je treba...
bonk.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Čaki brate. Počasi.

Prvo daj sliko da vidimo kaj maš. da ti povem do kod naliješ vodo, kako napolniš posodico. Brez slike bo težka.

S telefonom jo stisni.
Evo! Takole izgleda, samo še kapa pride na vrh!

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
527
18
18
Vodo naliješ v uno ''bučko''...

Tobak nabašeš v glineni del, čez pa daš folijo, ki jo nato prešpikaš. Oglje zakuriš pa ga postavš na folijo...

Vsa umetnost...

Sam ne vem kakšen bo tobak če si ga mel tolko cajta v omari...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kape nerabiš.

Vodo nasekaj do druge plave črte od zgoraj navzdol. (15cm od roba; for daj pipo in potegni parkrat, ko ti pride voda v usta, takrat odlij dokler ti nebo več prihajala)

Ko je pipa gor, preveri kako dobro je nastavljan glinen nastavek. Napolni ga tako da bo raven ali čisto malo nad robom,
Povezni čez alufolijo. Dosti folije, recimo 15*15cm in dobro ovij glineno zadevo. Nato na trebušček (zgornji del kjer je
bazen napolnjen s tobakom do roba oz malo čez napikaj polno luknic. Jaz sem jih delal s kulico ali zobotrebcem, luknico pri luknici,
v velikosti oglja oz malo več. Zakuri oglje (recimo takrat ko začneš filat tobak in alufolijo zavijat in pol luknjat, da se dodobra zagreje,
vroče je kot hudič, zato pripravi tiste klešče ki si jih dobil zraven in oglje primi ina ga postavi na luknjice.

Zdaj pa vleči. Oglje mora bit zelo vroče da pride do efekta. Ko vlečeš mora žuboret (že pre ko smatestirala če je preveč vode)

Vleči vleči. Vlečeš pa direktno na sebe. Kot da bi hotel zajet zrak skoz slamico. Napolno. En "poteg" dima naj traja med 4-8 sekund,
odvisno kok dima hočeš. Najboljši dim bo po petih minutah kajaneja ko že pihaš oblačke. Vleči počasi in pihaj počasi.

Tisto kapo ki sem rekel da ne rabis pa povezni gor če imas šdrag prt ali kaj takega s čimer bi lahko zažgal zadevo z ogljem.

Uživaj.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
ksz
Tako ja, voda more biti ene 2,3 cm nad koncem kovinske cevke v "bučki", tobak nabaši v glineno posodico čisto narahlo, in pa če pogledaš s strani, tobak ne sme biti čez rob oz se dotikati folije. Folija mora biti zgoraj MAT,notri svetleca. Prešpikaj jo, kakor ti paše, samo ne preveč(da se ne strga) in dobro mora biti "raztegnjena" čez glineno bučko. Oglje vedno daj gor šele ko bo pripravljen. To je pa to!
Zdaj pa eksprimentiraj z okusi tobaka(zelo je pomembno katera firma je in koliko je star-vedno more biti bolj moker),različnimi oglji, ledeno mrzlo vodo spodaj, namesto vode natoči sok,alkohol,itd...

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Folija mora biti zgoraj MAT,notri svetleca.

hmm in kaj je razlika če okol obrneš folijo ???
confused-1.gif

ker fora je samo v izdelavi folije ko gre čez valje da se en del dotika druge folije (se na koncu valjati 2 foliji skupaj) en pa valja (ta je svetleč) tako da ne vidim v čemu bi bil trik obračanja folije.

lp Avi

p.s. aja drugače pa tudi pri meni je šiša letos končno zalaufala he he

lp Avi

Nazadnje urejeno:

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
žal ne, fotr ni hotu iz nizozemske sadik prenest
evil.gif
tako da sm samo na tobaku

lp Avi

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Čist pozabil!

Ko imaš okus Jabolko (daleč najboljši okus za kadit; bodo potrdili vsi šišarji) namesto vode
reskiraj jabolčni sok. Okus je tako hud, da boš le stežka dal cevko od ust pa sokadilcu naprej
smile-1.gif

Jaz ko se spravim to rauhat, cuknem 2 rundi, zraven filma. Se z mojo skoz skregama kdo bo kadil
smile-1.gif

Ko pa mate kako žurko ali podobno, pa namesto vode not nasekaj poceni vodko ali pa
pol čistega alkohola pol jabolčnega soka, pa ta ti vidiš kako zadeva vseka
smile-1.gif

Kadim. Na easy vse normalno. Kadim dalje, vlečem napolno, puham... Pa se mi začne tako prijetno malo
vrtet. Hočem vstat. No go. Ni šanse
smile-1.gif
Se odsranim od mize skoncentriram. Vstanem. 5 sekund sem zdržal
pa sem že bil na stolu
smile-1.gif

Če ti da policist za pihat? 0,00
smile-1.gif