Šiša - tobak

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nekoč sem nekje zasledil tu na foromu, da je nekdo omenil da si doma dela tobak...

A je še ta model tu? Ali pa če bi kdo imel kak "recept"
smile-1.gif

Mi to redno pohamo (sadni tobak da nebo pomote) in se kar pozna v denarnici, konc meseca 30€ v pljuča kar tako
shocked-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Tobak za vodno pipo lahko izdelamo tudi doma. Rezanemu tobaku za zvijanje cigaret dodamo (20g) dodamo 20g medu in 20g glicerina (kupi se ga lahko v lekarni ali tehničnih trgovinah). Dobimo mokro zmes, ki ji lahko primešamo par kapljic eteričnega olja za aromo in pustimo stati kakšen dan, da se prepoji. Lahko delaš tudi samo sadni tobak, za to pa rabiš suho sadje, zelo na drobno narezano, lahko tudi brez tobaka.

V bistvu je to samo moja teorija, jaz še nisem nikoli delala sama doma, sem pa brala oz. tudi slišala od kolegov, da si ga sami delajo, samo brez tega glicerina, ne vem pa ne, kakšen je potem tobak, jaz ga ne konzumiram toliko, da se mi še vedno ne bi splačevalo v trgovini ga kupovati.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.030
6.222
113
Fajn paše če dodaš še malo trave (pa ne one iz travnika) in filtriraš čez vino. Ne rabi bit neka vrhunska buteljka, važno je samo da "pašeeeee".

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ne vem pa kaj je to sadni tobak -še nisem slišal
sprasujem se.gif
Posušeni listi od jablan in hrušk...
Hvala
zmaga.gif
, poskusil pa verjetno ne bom , mislim da moraš imet kar dobra pljuča za tole ,al kak se kej to obnese v praksi.

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Občutek sicer res, ampak glede na to, da ni filtra in je vseeno notri tobak, jaz vseeno naslednji dan čutim.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
sadni tobak + domacica + vodna pipica iz tunizije = pol ure blackouta
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ne vem pa kaj je to sadni tobak -še nisem slišal
sprasujem se.gif
Posušeni listi od jablan in hrušk...
Hvala
zmaga.gif
, poskusil pa verjetno ne bom , mislim da moraš imet kar dobra pljuča za tole ,al kak se kej to obnese v praksi.

Nekako bi naj ena šiša (kadi se cca 45 minut neoprestano kot cigaret, le da se vleče direktno v sebe; podobno ko tauhanje v vodi)
škodovala toliko kot 8-10minut v zakajenem prostoru.

Modeli daleč doli na jugu kadijo po 5 šiš na dan vrsto in vrsto let brez vidnih rezultatov.

Je pa tako da dim ki ga potegneš vase popolnoma dišeč, predstavljaj si vodo in vodo z okusom, zdaj si pa predstavljaj
zrak in zrak z okusom, ki se pač kadi iz ust.

Pokadim celo šišo, pri tem spuham ven oblakov za vsaj 15 cigaret, pa stanovanje prav prijetno diši. Ko recimo kadim,
pa uleti kolega do mene pa mu kaj predam na vratih vsak reče "kak ti lepo diši v staniovanju" jaz pa se zakajam napolno ob TV
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.653
113
Glicerin med tobak??? Pa je to sploh zdravo skurjen udihavat?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.603
1.134
113
Titograd
Verjetno se ga da. Kar nekaj časa nazaj sem ga videl v Sariko, neka trgovina z indijsko robo. V Mb v Evroparku je poleg H&M-a neki štant z polno te robe, šiše in vse kaj še poleg rabiš.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
ksz
Imam shisho ze nekaj let in lahko povem, da po mojih izkusnjah je zadeva veliko manj skodljiva kot cigareti.. Si je pa pametno, ce redno konzumiras, omisliti dobro pipo(sam imam Khalil Mamoon, in je ODLICNA.),saj je neprimerno kvalitetnejsa, po vec uporabah tesnila ne popuscajo,barva ne odpada,ima vecji pretok dima,vec dima in boljsi okus..
Tobak se ti najbolj splaca kupovati preko koga,ki gre v Tunizijo, Turcijo, Egipt, Irak in podobno-vsaj 5x ceneje kot v Slo. Nakhla tobak(na sliki, egipcanska zadeva),ima kar nekaj okusov odlicnih in se da kupiti v Sariku, kaksni indijski stacuni(v lj jih je kar nekaj),imas pa se nekaj spletnih stacun(http://cannabishop.si/katalog/thumbnails.php?album=34). So pa te cene mocnoooooo pretirane, tako da bi jaz na tvojem mestu narocil na ebayu ali bolhi. Glej le, da je tobak dokaj svez in moker-tak je najboljsi. Shranjuj ga v taprver posodicah.. Aja, pa razlicno je tudi oglje... Ce te kaj zanima, kar vprasaj!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
ksz
Imam shisho ze nekaj let in lahko povem, da po mojih izkusnjah je zadeva veliko manj skodljiva kot cigareti.. Si je pa pametno, ce redno konzumiras, omisliti dobro pipo(sam imam Khalil Mamoon, in je ODLICNA.),saj je neprimerno kvalitetnejsa, po vec uporabah tesnila ne popuscajo,barva ne odpada,ima vecji pretok dima,vec dima in boljsi okus..
Tobak se ti najbolj splaca kupovati preko koga,ki gre v Tunizijo, Turcijo, Egipt, Irak in podobno-vsaj 5x ceneje kot v Slo. Nakhla tobak(na sliki, egipcanska zadeva),ima kar nekaj okusov odlicnih in se da kupiti v Sariku, kaksni indijski stacuni(v lj jih je kar nekaj),imas pa se nekaj spletnih stacun(http://cannabishop.si/katalog/thumbnails.php?album=34). So pa te cene mocnoooooo pretirane, tako da bi jaz na tvojem mestu narocil na ebayu ali bolhi. Glej le, da je tobak dokaj svez in moker-tak je najboljsi. Shranjuj ga v taprver posodicah.. Aja, pa razlicno je tudi oglje... Ce te kaj zanima, kar vprasaj!

Na bolhi sem pravnokar naročil šteko dvojne japke (kot na sliki zgoraj) za 20€ (v evroparku stane ena škatlica 7€) in pa
50 kos oglja za 8€ (10kom stane v EP 5€)

Use bolha.