Širjenje lokalov na pločnike

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
šnicli morjo it stran! ni da ni! to se kadi, cvre -> to je čisti razvrat in prostitucija z zdravjem! To mora it stran!
Zakaj bi jaz moral vdihovat strupen dim po zažganem mesu!? Pa to ti je kancerogeno ko svina! To mora it...
bonk.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
To bodo še smehi zdaj ko bodo zjutraj pri 8 stopinjah letne terase polne
hysterical-1.gif

maš pa prav, bomo vidli kdo bo bolj trmast, jaz pravim da boste vstrajali do novembra, decembra se bomo pa že skupaj stiskali
wink-1.gif

Jozek

Pripravnik
23. avg 2007
110
0
16
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Kongresni trg, pločnik čisto zaseden in to od lokala na drugi strani ceste. Glede na talne oznake majo clo dovoljenje
crazy1.gif

Tam še eden ne more mim več, kaj šele dva
crazy1.gif

O bad pol pa raj ne bom šel v Lj dons, je zihr zarad te blokade cel center zabit!!!
shocked-1.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Zakaj moram recimo čakat da se po novem "enosmerna" pot izprazni, pa še potem se moram prebijat med mizami in to tam, kjer so šli včasih lahko 4 vštric.
Pojdi mimo šanka. Je placa kolikor hočeš.

Še bolje pa je, da vljudno poprosiš nekadilce, naj se presedejo v lokal.
Sicer pa mi sploh ni jasno zakaj sedijo zunaj in se izpostavljajo riziku, da jim od sosednje mize prismrdi po čiku?
confused-1.gif

Ave!

coyoteugly

Pripravnik
3. sep 2007
37
0
6
To je posledica dolgoletnega pasivnega kajenja, kateremu so bili izpostavljeni zaradi grdih kadilcev. In sedaj hočeš nočeš, ne morejo brez cigaretnega dima, pa če priznajo to ali ne
evil.gif

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
joj kaksne tezave mate eni, nemorm vrjet..ce tm pr platani nemors mim pa zacni razmislat o izgubi telesne teze
wink-1.gif

drugje sicer ne vem tocno kako je, ampak da bi blo kje tok hudo da bi to mugu dat na foum, se pa res nespomnem.

lp

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
Dan ima 24 ur.
Gajba piva ima 24 piksn.
To ni naključje.

Ti pa si faca..To se mi pa dopade...
aplauz.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Občine pobirajo mastne denarce za "pločnik terase".
Mastno? ne bi rekel. Kolk pa eur občina pobere od tistega, ki si na pločnik postavi mizo in na njej služi? (na m2)
Zdej pa primerjaj, kolk občina pobere od tistega, ki na pločnik parkira avto za kakšno urico - no lahko pa tud koliko občina računa za parkiranje tam kjer je dovoljeno.
Pa boš videl, da so cene za tisto mizo prekleto nizke v primerjavi z parkiranjem.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Nazaj na temo? Očitno ne gre, saj kadilci še vedno trpijo silne duševne bolečine, ko ne morejo več brezobzirno in zlonamerno puhati strupenega dima v obraze soljudi, ki jim pač ni do tega.

Nelegalno širjenje lokalov na pločnike vsekakor ni na mestu, da bo pa kak inšpektor ukrepal, pa dvomim. Pa toliko brezposlenih je v Sloveniji, naj jih nekaj primerno izobrazijo in pošljejo naokrog, ker jih očitno ni dovolj.

sass

Guru
1. sep 2007
5.217
852
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Občine pobirajo mastne denarce za "pločnik terase".
Mastno? ne bi rekel. Kolk pa eur občina pobere od tistega, ki si na pločnik postavi mizo in na njej služi? (na m2)
Zdej pa primerjaj, kolk občina pobere od tistega, ki na pločnik parkira avto za kakšno urico - no lahko pa tud koliko občina računa za parkiranje tam kjer je dovoljeno.
Pa boš videl, da so cene za tisto mizo prekleto nizke v primerjavi z parkiranjem.
za kafič na tromostovju naj bi podjetje seam plačalo za petletno koncesijo okrogel milijon €. če ima tisti kafič kakih 200 m2, to pride 2,7 €/m2/dan - vsak dan.
koliko pa naberejo redarji s kaznimi?

sass

Guru
1. sep 2007
5.217
852
113
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Še bolje pa je, da vljudno poprosiš nekadilce, naj se presedejo v lokal.
Sicer pa mi sploh ni jasno zakaj sedijo zunaj in se izpostavljajo riziku, da jim od sosednje mize prismrdi po čiku?
confused-1.gif

Ave!
temu se reče priprave na 2 fazo projekta - prepoved kajenja tudi v odprtih prostorih gostinskih lokalov
evil.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

Potem pa pridi do mene pa mi reči naj ugasnem cigaret, oz. naj prestavim svoj stol, ker ti ne moreš mimo. Bomo videli kdo se bo premaknil.
Žešæi?
crazy1.gif