Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Kongresni trg, pločnik čisto zaseden in to od lokala na drugi strani ceste. Glede na talne oznake majo clo dovoljenje
Tam še eden ne more mim več, kaj šele dva
Pojdi mimo šanka. Je placa kolikor hočeš.Citat:
Zakaj moram recimo čakat da se po novem "enosmerna" pot izprazni, pa še potem se moram prebijat med mizami in to tam, kjer so šli včasih lahko 4 vštric.
Word!Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
še dosti ne kadilcev bo delalo družbo kadilcem na -10o
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
decembra bojo vsi spet zunaj...veseli december v stari ljubljani
Ne veseli se prekmalu, ne bomo se stiskal.Citat:
Uporabnik Steve pravi:
To bodo še smehi zdaj ko bodo zjutraj pri 8 stopinjah letne terase polne
maš pa prav, bomo vidli kdo bo bolj trmast, jaz pravim da boste vstrajali do novembra, decembra se bomo pa že skupaj stiskali
Mastno? ne bi rekel. Kolk pa eur občina pobere od tistega, ki si na pločnik postavi mizo in na njej služi? (na m2)Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Občine pobirajo mastne denarce za "pločnik terase".
za kafič na tromostovju naj bi podjetje seam plačalo za petletno koncesijo okrogel milijon €. če ima tisti kafič kakih 200 m2, to pride 2,7 €/m2/dan - vsak dan.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Mastno? ne bi rekel. Kolk pa eur občina pobere od tistega, ki si na pločnik postavi mizo in na njej služi? (na m2)Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Občine pobirajo mastne denarce za "pločnik terase".
Zdej pa primerjaj, kolk občina pobere od tistega, ki na pločnik parkira avto za kakšno urico - no lahko pa tud koliko občina računa za parkiranje tam kjer je dovoljeno.
Pa boš videl, da so cene za tisto mizo prekleto nizke v primerjavi z parkiranjem.
temu se reče priprave na 2 fazo projekta - prepoved kajenja tudi v odprtih prostorih gostinskih lokalovCitat:
Uporabnik Gaston pravi:
Še bolje pa je, da vljudno poprosiš nekadilce, naj se presedejo v lokal.
Sicer pa mi sploh ni jasno zakaj sedijo zunaj in se izpostavljajo riziku, da jim od sosednje mize prismrdi po čiku?
Ave!
Žešæi?Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Potem pa pridi do mene pa mi reči naj ugasnem cigaret, oz. naj prestavim svoj stol, ker ti ne moreš mimo. Bomo videli kdo se bo premaknil.