Širjenje lokalov na pločnike

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Citat:
Če kadilcem ne strežejo v gostilni

saj jim strežejo, sam kadit ne smejo.

pa sploh ne vem, kaj tok paničarite zarad tega zakona. Jst tut kadim, pa mi je čist fino, da se ne da kadit v lokalih. Manj pokadiš, ko ti res zapaše, greš ven enga skadit, pa je.
smile-1.gif

aplauz.gif

Se povsem strinjam. Enako ne štekam kadilcev, ki ne zdržijo leta v Azijo, ker 10 ur ne smejo kaditi.
rolleyes-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
ksz

Kam pa lahko človek poda prijavo proti lokalu, ki ne upošteva novega zakona?

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
ksz....

kulk je fajn ku se ne sme več kadit v gostilnah...sploh prstov na nogi ne čutm več, pa smo komi konc Avgusta
crazy1.gif

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Sam je res hladno zunaj. Men trenutno cagar 10,7 °C vrže. Če bi to prej vedel ko sem bil zunaj bi me še zeblo.
hysterical-1.gif

coyoteugly

Pripravnik
3. sep 2007
37
0
6
Ne piši neumnosti. Malo si poglej po Evropi, kjer so protikadilski zakon sprejeli pred nami. Gostinci so lepo postavili plinske grelce in ljudje sedijo zunaj tudi pozimi. Tako bo tudi pri nas.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Mogoče se bo kateri gostinc spomnil na ledeni bar/vrt če bo le zima prava in ne zelena.
cool-1.gif

coyoteugly

Pripravnik
3. sep 2007
37
0
6
ne-ne-1.gif

Žal se tudi tam ne bo smelo kadit. Razen, če ne bo postregel z pijačo, potem pa zadeva izgubi svoj smisel.

ksz

Sem govoril zadnjič z neko lastnico bara. Pravi da ji je za 1/3 padel dnevni izkupiček. Pravi, da ji ni jasno kdo laže, da protikadilski zakon ni vplival na profit gostincev. (To je trenutno, mogoče se bo popravilo nazaj, ampak če mene kdo vpraša bi rekel da hudi dnevi šele prihajajo)

coyoteugly

Pripravnik
3. sep 2007
37
0
6
Bi se kar strinjal z tem, da je promet upadel in da bo še upadel. Ne vem kje najdejo tiste statistike, kako se je promet v državah EU, kjer so že uvedli ta zakon, celo povečal
bonk.gif

Ampak, kjer bo plinski grelnik zunaj, se bom z veseljem vsedel in kaj spil in pokadil.
nahrung002.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.544
2.934
113
v lokalni ostariji
seveda se bo promet povecal pozimi ker bodo vsi sam zganarijo pa caje pil ker jih bo zebl pa kuhan vin... bo tega slo na hektolitre:))

ce se bo pa promet se konkretno zmanjsal bojo pa rekl da so zadel dve muhi na en mah... zmanjsal kajenje in porabo alkohola

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

ce se bo pa promet se konkretno zmanjsal bojo pa rekl da so zadel dve muhi na en mah... zmanjsal kajenje in porabo alkohola

aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
lejga, sam čez šnicle mi ne...lahka proti čikom, in proti dirkanju mladcev...tut proti pjači še zdržim...sam ne mi proti šniclom. Se kr
uf-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
ti! Imaš čist prav! Šnicle pa pomfri! To je treba prepovedat!
Kolk to smrdi! Ne moreš verjet!
bonk.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
seveda! pa tisto vroče olje ki šprica okol in okol! Tu dejansko lahko pride do težkih telesnih poškodb in možnosti oslepitve!

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.122
1.071
113
Citat:

Sem govoril zadnjič z neko lastnico bara. Pravi da ji je za 1/3 padel dnevni izkupiček.
Ampak te "analize" so tudi svojega denarja vredne.
Tudi pri nas v službi je promet avgusta padel za 50%. Pa ne zaradi protikadilskega zakona,
ampak zaradi počitnic in dopustov, tako kot vsako leto.

Naj primerja lanski avgust z letošnjim, pa bo procent takoj okoli 0.
Pa primerja naj zneske, ki jih je davkariji prijavila.
grims-1.gif

coyoteugly

Pripravnik
3. sep 2007
37
0
6
Se pridružujem. Nisem rekel nič, ko so prepovedali kajenje skoraj povsod, ne bom rekel nič, če bodo enako naredli z pijačo, samo šnicle pa mi ne mešat zraven.
10.gif

Lej. Sej se nisem pritoževal jaz, ampak ona. Verjetno za brezveze nebi lajala.

Jaz lahko s svojega vidika povem samo to, da so terase polne, lokali prazni. Ko pride zima bomo pa videli kdo je bolj trmast.

Kaj veliko itak ne hodim po lokalih, ampak vem da bom namesto kadil pri -15, raje ostal doma in sam skuhal tist kafe.