Citat:
Uporabnik vejca pravi:
He he, to so si pa nekadilci sami krivi če ne morejo več brez ovir hodit po pločniku.
Zakaj pa
Kje bodo pa gimnazijci iz Šubičke zdaj ob slabem vremenu kadili, če je podhod natrpan z mizami
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
He he, to so si pa nekadilci sami krivi če ne morejo več brez ovir hodit po pločniku.
Citat:
Uporabnik vejca pravi:Glejte da boste popili dosti kavic in pijače, še namesto kadilcev drugače bodo lokali propadli.
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Sam res si bedak, če boš zaradi cigareta visel zunaj, ko bo -10 stopinj...sicer pa vsakmu svoje
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
Citat:
Sam res si bedak, če boš zaradi cigareta visel zunaj, ko bo -10 stopinj...sicer pa vsakmu svoje
še dosti ne kadilcev bo delalo družbo kadilcem na -10o
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
He he, to so si pa nekadilci sami krivi če ne morejo več brez ovir hodit po pločniku. Nekadilce bi pustili v lokalih pa bi blo vse ok.Glejte da boste popili dosti kavic in pijače, še namesto kadilcev drugače bodo lokali propadli.
Citat:
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
Citat:
še dosti ne kadilcev bo delalo družbo kadilcem na -10o
It won't be me
Moja mila se ne bo ohladila, ker sem že sedaj vajena kaditi zunaj , sicer jih pa na dan ne prižgem več kot 3-5.Citat:
Uporabnik Steve pravi:
jaja tolaži se...kmalu pride mraz, jaz bom užival noter na toplem, ovir sredi pločnikov več ne bo, ti pa boš uživala malo noter, malo zunaj
Citat:
Uporabnik Swich pravi:
Ampak važno je da zdravo živim
ne moreš, če si pa nalit ko kamelaCitat:
Uporabnik Steve pravi:
pa da vidim več kot 2m pred sabo!
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ne moreš, če si pa nalit ko kamelaCitat:
Uporabnik Steve pravi:
pa da vidim več kot 2m pred sabo!
Citat:
Če kadilcem ne strežejo v gostilni
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Jaz tale podhod zastopim kot nepremično zadevo z več kot eno steno, kjer se naj nebi kadilo?