Širina parkingov

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.935
6.977
113
Res je, od kje pa se naj pridobi denar za gradnjo? Saj verjetno veš, da ceste ravno niso poceni.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sej pa je dobro povedal prometni minister, da cena ni v domeni EU, tak da bi lahko mirno naredili tedensko za 35€ in letna ostane 55€
tongue-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.935
6.977
113
Seveda, zato pa so sedaj naredili še mesečno, ki sploh niso bile v prvem planu, zakaj le
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.935
6.977
113
Avti so še premali. Večji, kot bi bili, bolj bi bili varni, ker bi se lahko več stvari not namontiralo. A ker je nek trend, da folk verjami utopiji "globano ogrevanje" se seveda stremi proti temu, da avto porabi vedno manj in da je manjši, lažji...

mogoče pa je to le pretkan način, da se zjebe lastni lobij
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.935
6.977
113
Seveda. To, da pa je "teorija globalnega ogrevanja" bedarija, pa si nihče na zamišlja?

Glej..zemlja bo preživela, pa če mi naredimo karkoli, tako da za to se ne rabi nihče bat.

22. jul 2007
13.424
1.670
113
124
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj verjetno veš, da ceste ravno niso poceni.
v Sloveniji res ne

sicer smo pa povsem OFF,
to je tema o prevelkih avtih ali premajhnih parkplacih
pac iz kerga zornega kota pogledas

mislim da si ti malo skrenil iz teme z svojo klavstrofobijo na slovenskih avtocestah
grims-1.gif
LPWWY

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Glej..zemlja bo preživela, pa če mi naredimo karkoli, tako da za to se ne rabi nihče bat.

Hja, zemlja bo že preživela, samo vprašanje ali z nami ali brez nas
hysterical-1.gif

Saj načeloma nisem zagovornik teh zelenčkov, ker je koncept popolnoma zgrešen. ČE evropa ne bi nič šparala z izpusti, pa amerika drastično zniža svoje, bodo oni še vedno svinjali luft mnogo mnogo bolj. Dokler je tam povprečna poraba 20l/100km, pri nas pa recimo da 8l/100km, nima smisla da se mi obremenjujemo s tem.
tongue-1.gif

Čeprav bi sam raje imel elektro avto, pa žal ne gre zaenrkat. Ali bo treba nekaj narest al pa počakat da velke firme pogruntajo tržno nišo
rolleyes-1.gif

On topic: ja, na žalost imam še polno parkplaca iz časov fičkotov... tak da z malim avtom parkiraš od črte do črte, v mal večjim pa no go
17758-icon_confused.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja, samo to si vzel pomožni parking, torej parking ki je narejen od viška. Predpisano parkirišče ima
20 parkirnih mest + tale mali kotiček kot bonus, torej jih ima predpisanih 20 +0,75
smile-1.gif
Sicer pa tako je nekdo
rekel ta je bol za motoriste oz. danes recimo za te male skuter avte...

Poslikaj parking polek tega avta. Oz postavi ta isti avto tja pa pol primerjajmo.

Če se gremo po regeljcih, tam parkinga sploh nebi rablo bit, sem prepričan da je tako.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Čisto ravno en toliko kot v vseh ostalih evropskih državah.
grims-1.gif
sma enkrat ze razcistla sirino prekmurske AC

in res je, ko se vozim po SLO ACjih dobim ponekod ob prehitevanju tovornjaka enak obcutek kot na nemskih ACjih ob zozitvi pasov zaradi dela na cesti

Ne bluzi. Širine voznih pasov pri nam so 3,75 metrov, enako kot povsod drugje v Evropi. Le tam, kjer ni odstavnih pasov ali pa so omejitve hitrosti, je širina pasu 3,5 metra. Velja pa, da so notranji pasovi na nemških šest in več pasovnicah široki le 3,5 metra.

Tvoj občutek pa itak ni omembe vreden, vsi vemo, da je obrnjen tako, da se po Sloveniji izključno in samo pljuva. Z realnostjo pa ima toliko veze kot sneg s Sejšeli.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
zal je se vedno povecini delano po jusu, po merah katrc in fickotov. moj avto meri cez spegle 222cm in moram pred trgovskimi centri parkirati pol kilometra od trgovine sicer mi ga tako zaparkirajo, da ne morem notri.
stupid-1.gif
cez dva pasova pa nocem parkirati, ker je malce debilno.

Jaz sem enkrat zjutraj dobil listek za brisalci od neke žeske (po pisavi sodeč):
"vaš avto je res velik in lep, toda dveh parkirnih prostorov pa res ne potrebuje".

Če bi dama pogledala, koliko so parkirni prostori široki, tega po mojem ne bi napisala.
Sicer ni širok kot tvoj, je pa malo nad 2 m, parkingi pa 1,9 m
10.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.935
6.977
113
A niso skoraj vsi avtomobili okoli 2m široki z ogledali?

Vsaj "normalni", drugo so kinder jajčke, ki pa jih je dandanes tako bolj malo...

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Res je, od kje pa se naj pridobi denar za gradnjo? Saj verjetno veš, da ceste ravno niso poceni.

V Sloveniji res niso poceni ampak najdrazje v Evropi ima pa zato pac vsaj v Pomurju vsaka druga bajta "zastonj" gramoz na dvoriscu in vsaka peta asfalt in to vse na racun gradnje avtocest!
smirk-1.gif