Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To, o hranjenju s srci, je bilo v novicah že pred meseci (ali tedni?).
Najbrž ima kaj pri 'nazadnjaštvu' S. Afrike (oz. Afrike na splošno) tudi dejstvo, da so peskovnik za svetovne velesile, ki po mili volji nastavljajo režime, pogledajo stran, ko genocid izvaja njihova stran, izkoriščajo naravne vire itd. Vsekakor ni v interesu ZDA, Rusije in Kitajske, da bi ti ljudje imeli demokratične volitve.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Komentiral sem zgolj mentalno evolucijo "tam doli" in kako čudno, vsaj meni, da so ostali v nekem svojem nazadnjaškem času. Pomoje jih omejuje vera in nič drugega.
Če je islam kriv za njihove težave, zakaj so potem nekoč bile tako razvite (še 800 let nazaj je bil Bagdag središče sveta) in zakaj nimajo države Arabsega polotoka nobenih problemov (pa so po deležu fundamentalističnega avtohotnega prebivalstva precej pred S Afriko, Irakom, Iranom itd.)?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj so danes tam, je itak vsem jasno, jaz se malo čudim, kako to, da evolucija tam ni naredila svoje naloge.
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Če je islam kriv za njihove težave, zakaj so potem nekoč bile tako razvite (še 800 let nazaj je bil Bagdag središče sveta) in zakaj nimajo države Arabsega polotoka nobenih problemov (pa so po deležu fundamentalističnega avtohotnega prebivalstva precej pred S Afriko, Irakom, Iranom itd.)?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj so danes tam, je itak vsem jasno, jaz se malo čudim, kako to, da evolucija tam ni naredila svoje naloge.
http://english.pravda.ru/world/asia/11-07-2012/121625-libya-0/Citat:
Russia, as you know, abstained in the UN on the adoption of resolution 1973. The then President Medvedev later said in an interview with the Financial Times that Russia made a tragic mistake. Had we known that "resolution 1973" would be interpreted this way we would have voted against it. In fact, Medvedev has publicly stated that the West simply deceived Russia.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To, o hranjenju s srci, je bilo v novicah že pred meseci (ali tedni?). 24ur članek pač, da so ravno sedaj to spet dali ven, ker je pač "hot topic". Ampak sploh nisem komentiral vsebine novice, v bistvu niti nisem prebral, ker je pač 24ur nivo to in me ne zanima.
Komentiral sem zgolj mentalno evolucijo "tam doli" in kako čudno, vsaj meni, da so ostali v nekem svojem nazadnjaškem času. Pomoje jih omejuje vera in nič drugega.