Šiptarsko izkoriščevanje Slovenije

Floki

Guru
6. sep 2007
10.110
3.171
113
Mene ni noben nič uvajal prvi dan. Na malico sem 10 minut kasnej šel in 10 minut prej prišel in na kofe me ni noben peljal. Da prvi dan je bilo 2x, kar so ponavadi naredili.

Potem so me pa vpeljali na kofetkanje in zabušavanje, eden mi je pa kladvo kazal če bom še kdaj se spozabu. Čez 5-6 let sem bil še njihov tehnolog, za nekaj časa.

Po produktivnosti nismo ravno najbolj za to smo na Balkanu. Ampak glej drugo skrajnost ki jo že pri nas najdeš. Plenico gor da ne boš vmes na skret letel.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
200 ur na mesec je neka normala, če je recimo mesečna obveza 175 ur. In nekaterim ni problem delati tudi več. Problem je v tem, ker jih je ogromno zmatranih, pa sploh še ne dosežejo mesečne obveze ur. Pa bognedaj se kaki žurki odpovedat. Pa kaj zase narediti (rekreacija).

Drugače ne zagovarjam tega, a spet je v javnsoti le del podatkov...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.081
5.653
113
Misliš da delavka v Mercatorju/Šparu/Tušu po koncu delavnika še razmišlja da bi se rekreirala?

Misliš da, si lahko privošči malo boljšo vadbo v manjši skupini kjer je mesečna članarina 80+eur?

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.228
1.366
113
Nisi dal dobrega primera. Ce ze, nadomesti delavke z delavkami v Lidlu/Hoferju. Tam se dela kot pri norcih.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.081
5.653
113

• Všeč mi je
Reactions: Marxon

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.306
4.124
113
Kaj je to neka Pop tv propaganda.
Hočejo nas prepričati, da to ni res?

Sicer obstaja na 100 šipcov en pošten, ampak ni to ravno merilo.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Floki

Guru
6. sep 2007
10.110
3.171
113
Da kradejo službe bi težko rekel če drugi nočejo delat. Da izkoriščajo socialno na polno sem že slišal ampak to je problem naše zakonodaje in nadzora ki to dopušča. Da ne znajo nič slovensko tudi taki ki so že leta tu sem pa tudi že sam doživel večkrat. Kaj počnejo doma je vseeno v javnih ustanovah bi jih morali pa enostavno odj...(izkušnja pri zdravniku)

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Da kradejo službe bi težko rekel če drugi nočejo delat. Da izkoriščajo socialno na polno sem že slišal ampak to je problem naše zakonodaje in nadzora ki to dopušča. Da ne znajo nič slovensko tudi taki ki so že leta tu sem pa tudi že sam doživel večkrat. Kaj počnejo doma je vseeno v javnih ustanovah bi jih morali pa enostavno odj...(izkušnja pri zdravniku)
Ker je problem naše zakonodaje, in da je Poptv Golobova ritolizniška oproda, je zaključek jasen. Hočejo nas prepričat da so Albanci nekaj čisto normalnega in da kako za vraga, da imamo kaj proti njim. Slovenčki, marš na tečaj Albaščine, kaj vam ni jasno....