Šiptarsko izkoriščevanje Slovenije

torentino

Majstr
8. sep 2009
387
344
63
Ne bi o tem
Glej, po šoli se je govorilo, pa šepetaje seveda.Ni bilo prav zdravo podvomit v "bratstvo jedinstvo". Bo vedel kakšen idrčan povedat, če je tu gor.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Današnji sončki tega ne bodo naredili. Bodo raje otresali in se junačili varno skriti za tipkovnico. Mi smo pa svoje oddelali, se ti ne zdi?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Eh, nismo še čisto, več kot očitno.
smirk-1.gif

Sem napisal nekje zgoraj, da zadevo še kako poznamo, in mi fantje, kot tudi naše punce
grims-1.gif
. Nič ni bolj ponižujočega, kot ko začne drhal žvižgati za postavnim dekletom ali celo direktno ogovarjati, nagovarjati ...
Vse to smo takrat dobivali z Balkanekspresom sem k nam - kdo bo to kar tako mirno gledal in toleriral?

Ko si bil v diskaču s prijatelji in se je pripeljala mimo mize tolpa čefurjev, neki njihov vodja je prijel tvoj kozarec da bi ga popil - ali je celo tvojo punco za rit zagrabil, - kaj boš storil tisti hip?
confused-1.gif
.

Pa bolniki na vlakih in v mestnih parkih, ki so oprezali za postavnimi puncami, ter kazali vijoličaste jajce in oneta kao
rolleyes-1.gif

Ja, kot kaže smo danes zares v malori
rolleyes-1.gif
.

Nazadnje uredil moderator:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
naj bi se je govorilo

no govorilo se je tudi da v šiški se prodajajo cegli. da jih en fuuul prodaja... pa vem za dva možakarja (posebej) ki sta pač iskala te prodajalce ceglov da bi mal preverla kako dobri so... in lej no lej nista jih najdla... nikol... pa sta kar neki časa preživela na cesti...

ampak urbana legenda živi še naprej

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Cegel = opeka. Svojčas so po Ljubljani skini "prodajali" opeke mimoidočim. Komad je bil 500 SIT in si ga bil primoran kupit, sicer so sledile batine.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.421
2.583
113
Še pomnite - včerajšneaga prispevka na nacionalki, z intervjujem človeka, ki je pred 25 odvezal ladjo z zadnimi vojaki na pot iz SLO?
Tip še dan danes ne zna govoriti Slovensko. V proslavi so mu dali možnost, da še enkrat simbolično odveže ladjo. Pa še zmerom ne zna Slovensko!
Če ste videlu to, potem ste videli tudi Veliega, suhega, voditelja, povezovalca, Sekumady Conde. Ta v izgovorjavi šiša vse, ki niajo SLO srodnost. Pa nič ne ežači.
Send from my virtual PC.

Nazadnje urejeno:

Pametni

Pripravnik
2. maj 2016
144
17
18
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Če ste videlu to, potem ste videli tudi Veliega, suhega, voditelja, povezovalca, Sekumady Conde. Ta v izgovorjavi šiša vse, ki niajo SLO srodnost. Pa nič ne ežači.
Pa saj on je Slovenec, rojen v Sloveniji. Pač ima očeta iz Gvineje.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.763
6.750
113
pri taščici
Pa saj takih je veliko...ki so rojeni v slo pa slovensko govorijo slabse kot nekdo, ki je prišel lani in ni imel pojma kje in kaj je Slovenija

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Ne načeloma takih skoraj ni. Jih je veliko ki so tu že 20 let+ in govorijo grozno, tisti pa ki so tu rojeni se kvečjemu afnajo.
Govorijo pa tekoče slovensko vsi!

Edino kar se mi je že nekajkrat zgodilo je bilo to, da je kakšen priseljenec , ki je tu že dolgo, zborno slovensko je govoril z naglasom. Domače narečje (v moje primeru gorenjsko) pa je govoril kot domačini
smile-1.gif
.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
in nedaleč stran izsledili zdaj 20-letnega državljana Kosova, istega, ki so ga zaradi nasilništva prijeli že marca.

Takrat je bil Kosovar zaradi omenjenega kaznivega dejanja pravnomočno obsojen, maja mu je bila izdana odločba, po kateri je imel 30 dni časa, da se vrne na Kosovo, česar pa očitno ni storil.
No naj pa še kdo reče,da naša sodišča ne delajo ekspresno. Marca so ga ujeli, maja je pa kazen že odslužil.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
koliko folka je v Kranju, šiptarji ali čefurji, ki so ne vem koliko let pa pojma nimajo SLO.
Poglejte recimo ex fuzbarlerja Bozga....20 let?

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Današnji sončki tega ne bodo naredili. Bodo raje otresali in se junačili varno skriti za tipkovnico. Mi smo pa svoje oddelali, se ti ne zdi?
na žalost so golazen tipa Viole, Green Dragons, naciji in kakšni hokejski primitivci, danes še edini Slovenci, ki so se sposobni samo-organizirati in iti v pretep z glavo naprej ne glede na posledice