Šiptarsko izkoriščevanje Slovenije

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Ni pogojev. Vsaj ne ob vsej tej poplavi dobrosrčnih teoretikov, za katere verjamem, da dejansko želijo samo dobro ampak imajo z realostjo žal zgolj samo toliko stika kot Shark1 priznava okroglo oz. neploščato Zemljo. Torej nič.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
heh,slučajno kliknil tvoj odgovor...ti pa si obremenjen s tisto temo,da jo še vedno vlačiš v vsako drugo
grims-1.gif

Torej,se 100% strinjam s tabo tole glede dobrosrčnih teoretikov,ki nimajo veze z realnostjo...zdaj pa še offtopic: žal pa boš celo življenje živel v prepričanju,da se vrtiš na neki kugli,ki jo imaš zakoreninjeno v svoji glavi,in to samo zato ker so te v šoli tako učili...ampak nebi te teme preveč pogreval,predvsem zato ker bom spet načel tvoj ego,ki mora v tvojem peskovniku pač vedno zmagati
wink-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Jp jp, tako obremenjen sem s tisto tvojo temo, da mi ne da miru niti ponoči in imam konkretne probleme z nespečnostjo.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
kazen mu ni odmerilo sodišče, ampak je tako zglihal s tožilstvom, v slovenskem sistemu pa se sodišče s tem hočeš-nočeš mora strinjati, čeprav močno dvomim da bi tudi na sodišču dobil kaj več kot pogojno. Šef tožilstva bi moral biti neposredno izvoljen na volitvah, tako kot je predsednik države, s tem da je predsednik države kozmetična, manekenska, brezzoba funkcija, šef tožilstva s 5-letnim mandatom z možnostjo ponovne izvolitve za še 1-krat 5 let (potem ne več, da se prekinejo morebitne škodljive mreže, zgrajene v 10 letih), pa bi lahko v tej državi naredil hudiča in pol. Lahko tudi napake, a ne tako usodne kot v ZDA, ko tožilci v goreči želji biti ponovno izvoljen ne izbirajo sredstev za dokazovanje da si nekdo zasluži smrtno kazen, po usmrtitvi pa ugotovijo da so usmrtili napačnega, a tega zlepa ne priznajo da si ne umažejo bleščeče kariere. Tožilci v Sloveniji pa so zadovoljni z vsako drobtinico; že samo dejstvo, da je do obsodbe sploh prišlo, pa če tudi pogojne, razbobnajo po vseh sredstvih javnega obveščanja kot največji uspeh v zgodovini samostojne republike Slovenije.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
že pred nekaj leti je bila delavka neke upravne enote, ne vem več katere, mogoče KR, odpuščena, ker je opozarjala na veliko število fiktivnih porok Slovenk z Makedonci albanske narodnosti. Sicer so jo potem morali vzeti nazaj v službo, a so ji dali pisalno mizo na hodnik češ da smrdi po kravah.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Morala bi pa dobiti odlikovanje za boj za Slovenijo.
Kakšne kretene imamo na vodilnih mestih?
Ali so vsi podkupljivi, ki odločajo?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne, domala vsi so čefurji. Zalezli so vsepovsod in pričakujejo, da bomo celo govorili in se obnašali po njihovo.
rolleyes-1.gif

Malce me je sram samemu pred seboj, pa vendar čedalje bolj ugotavljam, da bi bilo treba vendarle uvesti nekaj zdravega nacionalizma pri nas. Kdo je tu doma - oni, ali mi?

Ps: - če bo tole kak moderator 'moderiral', je to čisti dokaz, da se ne motim.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
A če pa moderacije tvojega posta ne bo pa to pomeni, da se motiš?

torentino

Majstr
8. sep 2009
387
344
63
Ne bi o tem
Spomnim se ene urbane legende iz leta 85 ali 86 v Idrji, ko naj bi se čefurji delali nekaj preveč pametne po mestu in težili folku in puncam posebno...
Zbrala se je prava klapa pubecov in šla na sprehod po mestu zvečer, kogar je srečala, je bila samo vprašanje, seveda po idrsko, ne me vprašat, kako je blo slišat, "kolk je ura", so menda vprašal. Če je bil odgovor "molim?", je samo padalo brez milosti. Menda da so specialci iz žabarije komaj rešili stvar....

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
naj bi...ne me vprašat...so menda...menda. A te pravljice doma razlagaš za lahko noč ali kaj? Pa sej ni problem, če obstaja takšna štorija, samo naj bodo dejstva, ne pa neko prazno natolcevanje.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Nikar se ne sprašuj. V 70. in 80. letih so to bile zelo resnične zgodbe. Mi kot fantje jih imamo, pa naše žene tudi, ki so bile še punce takrat.

Podgane je treba tekoče iztrebljat. V Krmelju sta brata s katrco podrla kandelaber, ko sta "pucala" naselje
grin1.gif
.

Tako to gre.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.110
3.171
113
Ko sem bil v zgodnjih 90-tih še dijak sem stanoval v dijaškem kjer so naši južni vsak dan koga pretepli in oropali iz dijaškega. Ko je bilo počas dovolj se jih je našlo nekaj 10, nastavili enega palčka za vabo, ko so ga odpeljali na parkirišče pa z vseh strani po njih. Od takrat naprej je bil mir.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik torentino pravi:
Spomnim se ene urbane legende iz leta 85 ali 86 v Idrji, ko naj bi se čefurji delali nekaj preveč pametne po mestu in težili folku in puncam posebno...
Zbrala se je prava klapa pubecov in šla na sprehod po mestu zvečer, kogar je srečala, je bila samo vprašanje, seveda po idrsko, ne me vprašat, kako je blo slišat, "kolk je ura", so menda vprašal. Če je bil odgovor "molim?", je samo padalo brez milosti. Menda da so specialci iz žabarije komaj rešili stvar....
Tudi v Šenčurju so enkrat v sedemdesetih napadli južnjake,tako da so se ti zabarikadirali, v zgornjem nadstropju neke hiše, pa ne vem al so celo na streho pobegnili..... uglavnem nekaj vaških fantov je sedelo zaradi tega.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.763
6.750
113
pri taščici
Že takrat so oni bili večji šerifi ,kot domačini. Takrat so imeli Tita in bratstvo in jedinstvo, sedaj imajo amnesty in vsi drugačni vsi enakopravni.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne vem če sem ravno zgrešil. Opisuješ dvom, če so se zadeve sploh dogajale in reševale, ter da so to zgolj zgodbice.

Pa so se! Pri opicah enostavno ni druge metode kot "s korobačem od buče točno med ušesi in naprej po hrbtu, do konca repa! Pa še enkrat po istem mestu ". Potem pa prime!
evil.gif