Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ja, razloži ti to mojemu fotru.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ja, razloži ti to mojemu fotru.
Moj foter jih še nima 60. Pa verjemi, da si zrel za Nobelovo nagrado, če bi tebi ratalo naučit mojga fotra. Kot prvo lekcijo, kako prideš na internet, že za to bi najbrž rabil nekaj mesecev.Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Če sem jaz moji mami, ki jih ima krepko čez 60, bo tudi tebi uspelo, le pristop je važen.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Moj foter jih še nima 60. Pa verjemi, da si zrel za Nobelovo nagrado, če bi tebi ratalo naučit mojga fotra. Kot prvo lekcijo, kako prideš na internet, že za to bi najbrž rabil nekaj mesecev.Citat:
Če sem jaz moji mami, ki jih ima krepko čez 60, bo tudi tebi uspelo, le pristop je važen.
Sicer pa kot pravi microhard, lahko bi možnost pustili na TV, ali vsaj zapisali v navodila. Bemtiš, še na vsaki napravi na tem živem svetu lahko po svoje določaš kanale, razen v Pjongjangu.
Ter seveda Siol TV škatlici. Pa včasih se je celo dalo.
Citat:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Sicer pa kot pravi microhard, lahko bi možnost pustili na TV, ali vsaj zapisali v navodila. Bemtiš, še na vsaki napravi na tem živem svetu lahko po svoje določaš kanale, razen v Pjongjangu.
Ter seveda Siol TV škatlici. Pa včasih se je celo dalo.
Če je temu tako, bodi srečen. Lepo se vsedi za PC, mu nastavi, kot njemu paše in reci, da to zdaj dela tako, da si mora napisati na listek razpored in ga dati na Komunikatorja, potem se pa v par dneh samo poštima. Mater fantje, a res nimate nobene domišljije?
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
O čem ti bluziš.... Ko na servisnih straneh nastaviš vrstni red programov je to to..edino še moraš če je bil komunikatro vkloplen samo izklopit in ponovno vklopit...in vrstni red programov bo tako kot si nastavil...