SiolTV- prestavljanje programov?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pri starših bi rad naštimal bolj smiseln vrstni red programov na Siol TV. A sem butast ali kako, da nikjer ne najdem te možnosti ne v menijih (ki so precej skromni) ne v navodilih? Vmesnik je pa Sagem.

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Na servisnih straneh od siola poišči ikono TV/urejanje programov!
Klikneš na določen program im mu določiš vrstni red(1,2,3 itn.)
Shraniš spremembe in ponovno zaženeš tv komunikator!

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
OK hvala, bom probal.
zmaga.gif

Samo to je res butasto, že od prvega televizorja ali kakršnegakoli settopboxa v zgodovini se je dalo štimat kanale. Me spominja na Severno Korejo, tam tudi ne morejo štimat kanalov.
stupid-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
296
83
Meni je lažje prek servisnih straneh spremenit vrstni red programov kot klasično prek TV-ja
wink-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Prednost tega je, da lahko vrstni red kanalov nastaviš na daljavo. Slabost je pa ta, da marsikdo servisnih strani še ni videl od blizu oz. sploh ve ne, da se da tam nastavljati. Vsak pričakuje, da bo to na TV-ju. Lahko bi vsaj omogočili oba načina...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Če sem jaz moji mami, ki jih ima krepko čez 60, bo tudi tebi uspelo, le pristop je važen.
Moj foter jih še nima 60. Pa verjemi, da si zrel za Nobelovo nagrado, če bi tebi ratalo naučit mojga fotra. Kot prvo lekcijo, kako prideš na internet, že za to bi najbrž rabil nekaj mesecev.
evil.gif

Sicer pa kot pravi microhard, lahko bi možnost pustili na TV, ali vsaj zapisali v navodila. Bemtiš, še na vsaki napravi na tem živem svetu lahko po svoje določaš kanale, razen v Pjongjangu.

Ter seveda Siol TV škatlici. Pa včasih se je celo dalo.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Siol vsaj to omogoča.... na Lastovki jih ne moreš nastaviti NIKJER!! Dalo se jih je pred parimi leti pred njihovo nadgradjo software-a na STB-jih...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Če sem jaz moji mami, ki jih ima krepko čez 60, bo tudi tebi uspelo, le pristop je važen.
Moj foter jih še nima 60. Pa verjemi, da si zrel za Nobelovo nagrado, če bi tebi ratalo naučit mojga fotra. Kot prvo lekcijo, kako prideš na internet, že za to bi najbrž rabil nekaj mesecev.
evil.gif

Sicer pa kot pravi microhard, lahko bi možnost pustili na TV, ali vsaj zapisali v navodila. Bemtiš, še na vsaki napravi na tem živem svetu lahko po svoje določaš kanale, razen v Pjongjangu.

bonk.gif

Če je temu tako, bodi srečen. Lepo se vsedi za PC, mu nastavi, kot njemu paše in reci, da to zdaj dela tako, da si mora napisati na listek razpored in ga dati na Komunikatorja, potem se pa v par dneh samo poštima. Mater fantje, a res nimate nobene domišljije?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
296
83
Citat:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
evil.gif

bonk.gif

Če je temu tako, bodi srečen. Lepo se vsedi za PC, mu nastavi, kot njemu paše in reci, da to zdaj dela tako, da si mora napisati na listek razpored in ga dati na Komunikatorja, potem se pa v par dneh samo poštima. Mater fantje, a res nimate nobene domišljije?

O čem ti bluziš...
uf-1.gif
. Ko na servisnih straneh nastaviš vrstni red programov je to to..edino še moraš če je bil komunikatro vkloplen samo izklopit in ponovno vklopit...in vrstni red programov bo tako kot si nastavil...

o0o0ki

Pripravnik
21. apr 2008
323
0
16
Ljubljana
Moj fotko si pa želi, da bi bila na TV-ju nonstop prikazana ura.. Meni se to sicer ne zdi smiselno, saj se ura vedno pokaže pri preklaplanju kanalov, ampak to zanj ni dovolj
uf-1.gif
Se da tudi to nastavit kje?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
O čem ti bluziš...
uf-1.gif
. Ko na servisnih straneh nastaviš vrstni red programov je to to..edino še moraš če je bil komunikatro vkloplen samo izklopit in ponovno vklopit...in vrstni red programov bo tako kot si nastavil...

Lupček golopček, če ne razumeš zajebancije, se drugič raje ne oglašaj, da se ne boš po nepotrebnem blamiral.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Nekje sem videl, da obstaja tudi program/skripta za export/import seznama, kajti lahko se zgodi, da vam siol resetira razpored.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Res mi je všeč tale Siol, toliko rešitev za njegove probleme, samo najti jih moraš (rešitve seveda, problemov ne rabiš iskat).
cheer.gif