SiolTV- prestavljanje programov?

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
435
83
Saj problemov z IPTV ni. Le uradne verzije ne smeš rabit.
Prek PC je TV v zadnjem letu vedno deloval...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
296
83
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
O čem ti bluziš...
uf-1.gif
. Ko na servisnih straneh nastaviš vrstni red programov je to to..edino še moraš če je bil komunikatro vkloplen samo izklopit in ponovno vklopit...in vrstni red programov bo tako kot si nastavil...

Lupček golopček, če ne razumeš zajebancije, se drugič raje ne oglašaj, da se ne boš po nepotrebnem blamiral.

Jst na tvojem mestu se ne bi oglašal ker s tako zajebancijo folk zavajaš...
evil.gif

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Moj dedek ima telemach. Nekako enkrat mesečno mu moram nastavljati kanale, ker jih zbrklja med sabo. Si želim, da bi imeli možnost online nastavljati kanale. Bi lahko v nekaj minutah uredil.

@keber: a ni bolj enostavno, da mu jih ti nastaviš, kot da se sam matra?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
@keber: a ni bolj enostavno, da mu jih ti nastaviš, kot da se sam matra?
Saj to naštimam jaz, ampak sem moral vedeti, kako.

@nekdo, ki pravi, da ni problemov z IPTV, me zanima, kako dela ta reč na PC-ju v bajti, kjer je maksimalna možna povezava ADSL 1 Mb.
grims-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kabel? Zgleda da eni še vedno ne veste, da velik del Slovenije ne more dobiti boljšega fiksnega interneta od dial-upa. ADSL je pri tem vrhunski tehnološki napredek. Zračne ponudbe zaradi nezanesljivosti odpadejo.

Sicer smo hoteli Amis Trio, pa so odgovorili, da Telekom omrežja še kako leto ne bo nadgrajeval. Vprašaš Siol, kako je z njimi in Telekom takoj pošlje tehnika v preklopno omarico v sosednji vasi obrnit eno stikalo in evo, SiolTV takoj pri hiši. Samo pravega ponudnika moraš izbrati.
smirk-1.gif

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Mi je dost jasna slika dostopnosti v Sloveniji, tako da ne rabim osnovnih lekcij. Še vedno pa je od primera do primera oz. od kraja do kraja drugače.

Žal veliko ljudi ne pozna vseh možnosti dostopa oziroma alternativ, zato jih večkrat omenjam.