SiOL znatno niža cene

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
Citat:
. Če bi imel možnost optike, bi šel zdaj na telekom in pograbil še laptop.

that's what i did
smile-1.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Meni SiOL tudi že dolgo zelo dobro služi, sedaj pa se ogrevam za Trio. Pa tudi nisem prepričana, če je pri nas optika možna, niti, če jo bomo izkoristili. Samo fino se pa sliši. Pa saj je bilo pri vsaki nadgradnji tako, da se mi ni zdela potrebna, pa se čez en mesec že ne bi več ločila od nje. Tako da nadgradnje so kul, če so poceni, pa sploh. In ja, siol TV se splača, ker je HBO tako ali tako še bolj ali manj edino, kar se splača gledat ...
Laptop je pa seveda tudi faktor ...

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Citiram:
siol TV se splača, ker je HBO tako ali tako še bolj ali manj edino, kar se splača gledat ...

V paketu TRIO za 30 EUR HBO ni vključen. Mislim da je cca 9 EUR za doplačat.
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.705
113
pri taščici
Citat iz siola
"Ponudba brezplačnih klicev v omrežje Telekoma Slovenije velja za vse naročnike SiOL Telefonije, ki si bodo aktivirali možnost na spletnem mestu v obdobju 25. 8. do 15. 10. 2008 in traja do 31. 10. 2009.
Sem pa zdele klical na 080 in so rekli da so laptopi še in da naj naročim siol in šele potem odjavim upc (ko bo siol že laufal. Ker baje se bo čakalo en mesec na priklop. Sedaj pa me muči ta en mesec glede na zgornji datume-ne bomo mogli aktivirat brezplačne klice ker nas do takrat sploh ne bodo priklopil.

MOram tudi preverit kaka kazen me čaka na UPC ker sem okoli novega leta podpisal trojčka!?

Kakšni so priključni stroški in stroški odklopa-menjave operaterja po dveh letih?
Sicer razmišljam da bi naročil pogodbo in potem v miru bral drobni tisk samo mogoče kdo od vas že to ve.

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
SiOL je vsaj mene razočaral podobno kot Simobil. Ima namreč prefrigano politiko pridobivanja uporabnikov. Ob podpisu pogodbe nekaj mesecev brez naročnine (Simobil enako), kakšna ugodnost for free in hardver za 1 EUR. Supr, ni kaj. Za novega naročnika.

Kaj pa vsi ostali, ki Siol-u že dolga leta plačujemo položnice? Kaj dobimo?
Prst v rit.

Nobenih res omembe vrednih popustov na zvestobo, nobenih posebej ugodnih ponudb za stalne stranke. Nič.

Mobilni operaterji so vsaj tako pametni, da ti vsaki dve leti uturijo subvencioniran telefon in se s tem vežeš, da boš dve leti še pri njih. Siol pa po dveh letih...pozabi na naročnika. Butasto. Ponudili bi mu recimo laptop za 1 EUR ob pogoju, da podaljša vezavo za 24 mesecev. S term bi zagovotovili, da ostane pri njih četudi T2 izleti s kakšno orto fino ponudbo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.705
113
pri taščici
coolpower: ostane ti menjava. jaz trenutno ravno zaradi tega razmišljam o tem.
Stanovanje je staro 20 let, vseskozi je notri telemach, pa ne občutim zaradi tega neke "ugodnosti". Iz principa me pogled vleče na siolov notebook, po dveh letih pa bi spet menjal.
Če so pač tako "butasti" da si raje delajo delo s pogodbami, priklopi in odklopi bomo pa tako "varčevali"
Sicer pa mislim da sem nekoč nekje na siolu svaku "vklopil" nek popust za stalnost, pa ga sedajle ne najdem.

hec vidim samo v programski shemi. Če želim tistih nekaj "mojih" programov pač moram naročiti še dodatne pakete kar me stane od 5-9 evrov mesečno?!
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

OOTBOXZY

Pripravnik
23. sep 2007
68
0
6
Saj lahko po dveh letih, ko ti vezava potece, stvar odklopis in ponovno priklopis, pa imas vse ugodnosti, kot nov narocnik.
bonk.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
437
83
Se za mesec preseliš v kameno dobo, vmes ti pa sosed "prosto" mesto na centrali zasede.

Nazadnje urejeno:

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik Mark pravi:
Siol koliko vem siol vse dodatno zaračuna! Gledam tule! Celo spremembo IP, izbor telefonske, zamenjavo pokvarjenega daljinca za TV STB, napajalnika, baje tudi UTP kabel in stroški vklopa se plačajo! To vse je pri T-2 brezplačno
wink-1.gif

Res je, pri T2 je vse brezplačno. Ti pride za praznike nekdo zamenjat modem,pa pričakuješ mastn račun, ti nič ne računa.
T2 je meni zakon. Sicer so višje položnice- 34 evrov za net in tv, ampak smo zadovoljni nasploh.

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
sam kolikor sem js slišala, t2 tožijo zdaj, ker je na črno dajal italijanske programe in so jih morali umaknit.... ne vem, če je res, ampak kolegica na T2 nima več italijanskih programov in zato šaltajo na siol - ki jih ma ful, pa še laptop dobijo. sice rmislim, da ne na optiki, ampak da je, če vzameš navaden trio, laptop 99 evrov. pa pri t2 morjo komunikator plačeval pa najemnino par evrov na dodaten tv, pri siolu je pa zastonj.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Najbrž samo RAI 1, RAI 2 in RAi 3.

A T-2 ima še Italia 1, Rete 4 in Canale 5?

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
mensezdi da t2 nima tega več, dons je blo na enem od spletnih portalov, sam zdele linka ne najdem....ga bom pripela takoj, ko ga najdem. O tem, da se je nad t2 spravil Berlusconi.
ne drgač ma že mezzo, sct, capodistria.... Plus vsake 14 dni tri zastonj filme pa mislm da majo tut igre.

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
V tem siol trio ne vidim nič slabega. Vzameš paket, dodaš kabelsko, vzameš notebooka za 1€ pa kakršenkoli že je (za surfanje bo menda dober), dodaš popust na AMZS in dobiš več kot imam sedaj 1M/256K. Za isto ceno dobim 20/20M na optiki.

A kdo ve a se da v tem primeru gledat TV na računalniku? Dam pa thomson modem od telemacha za kakšno pivo ali dva če kdo potrebuje.

Nazadnje urejeno: