SiOL znatno niža cene

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:Kaj točno pa dobijo stari naročniki na t-2?

Kaj dobijo - od zacetka nizje cene brez "akcij" in opremo na reverz ali najem.Ko ti strela razsuje STB pri Siolu ga moras sam kupit za cca. 180 eurov
uf-1.gif

Imam stranko,ki sem ji letos menjal ze 4 Motorole in nekaj modemov-pri Siolu bi bankrotirala
grims-1.gif

Pa pri T-2 dobijo vmesnik za ISDN telefone,ki jim jih je mastno prodal Telekom
zmaga.gif

Da o kaksnih vezavah ne zacenjamo,...

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Daj nehaj s tem T-2. Če ne bi bilo Siola, bi bilo 3/4 slovenije brez interneta. Ko bo T-2 pokrival vsako vas, se pa oglasi, kako je oh in sploh.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Koliko si placal telekomu za priklop?
Kdo je zgradil telekomunikacijsko omrezje? SOIL-telekom-japajade.
bonk.gif

Ko ze ravno omenjas vasi-tam smo ga povecini gradili krajani sami in za povrh se mastno placali,da so ti do hise po zemlji potegnili RABLJEN ZRACNI kabel
13.gif

Ker ze omenjas "ce ne bi bilo SIOLa,..."-ce ne bi bilo T-2 bi se vedno za osnovni paket neta palceval vsaj 50 eurov
13.gif

Je pa res,da T-2 ne pokriva cele Slovenije ampak je tudi "malce" mlajsi od PTTja
d055.gif

beyond

Pripravnik
14. avg 2007
174
0
16
Brežice
Daj prosim vas nehite stem T2 kr je tak za en [censored]. Poznam enih par kolegov, ki so od centrale odaljenih le 500metrov in so mel same probleme in na koncu so se odločli da grejo na Siol, in zde nimajo dobenga problema.
Jst sm pr siolu že 3 lete in morem rečt da dela zlo super. Linijo mam 10/756 pa siol tv mam in mi ni še niti enkrat ke zaštekalo.
Tak da je siol zakon.
cheer.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik beyond pravi:
Daj prosim vas nehite stem T2 kr je tak za en [censored]. Poznam enih par kolegov, ki so od centrale odaljenih le 500metrov in so mel same probleme in na koncu so se odločli da grejo na Siol, in zde nimajo dobenga problema.
Jst sm pr siolu že 3 lete in morem rečt da dela zlo super. Linijo mam 10/756 pa siol tv mam in mi ni še niti enkrat ke zaštekalo.
Tak da je siol zakon.
cheer.gif

Siol je zakon
bonk.gif
)

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
T2 je bil kakšno dobroleto nazaj dejansko boljša izbira za optiko, zdaj temu ni več tako. Da ne govorimo, da so se mi zamerili z raznimi spremembami programske sheme - brez kakršnegakoli obvestila ni bilo več programov za odrasle recimo. Tako se pač ne posluje.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
En vprašanje....na spletni strani sem sicer zasledil LJZalog kot opcija za optiko...a ko preveris na Siolu, pravijo da ni možno.

Ostajamo na T2, 3 televizije, 8/1 paket, 40€ na mesec in to je to. Ce kej crkne ( modem,napajalc) zamenjajo brez problema in brez stroskov.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Nižje cene?

trio 20/20 optika z HBO
siol 39€
t-2 53€

tako da kar čez palec govoriti o nižjih cenah je malo bosa. Drugače sem pa vprašal, kake ugodnost ima star naročnik na t-2 proti novemu? na Siolu lahko dobi do 10% popusta.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
To si najdu eno kombinacijo kjer je Siol cenejši....

SiOL 2 M / 384 kbit/s : 32€
T2 20M/4M : 28€

Tole je primerjava med paketom ki ga imamo zdaj pri Siolu in paketom, ki bi ga lahko imeli (bomo, čez 2 meseca) na T2. Če se odločiš še za telefonijo pri T2 pa je še dodatno ceneje.

iLukeBerry

Pripravnik
3. jul 2008
60
0
6
Zame je T-2 veliko bolj ugoden kot SiOL, ker pač tukej ni možna telekomova optika. Bil sem 8 let na SiOLu ADSL.. Takoj ko je bila možna optika od T-2 sem prestopil k T-2. Delujem mi brez problema imam pa 10/10 2xIPTV in VoIP. Tako da sem zadovoljen.
smile-1.gif

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Kakor se vzame. Za navadnega smrtnika je osnovna hitrost 10/10 na optiki več kot preveč, pa še T-2 ima veliiiko cenejše pogovore! A to pa nič ne šteje?

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Šteje.
Kaj pa če praktično ne uporabljaš stacionarnega telefona? Kaj pa če kličeš večinoma v telekomovo omrežje, kjer ti ostali operaterji nudijo praktično zastonj ali celo zastonj klice?
To tudi šteje.
Kdo ima potem cenejšo telefonij, če vzamemo povprečje? Vsekakor noben nima veliiiiko cenejše....

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Meni se zdi kul tistih 100 zastonj žetonov za filme (ali nekaj takega..), med katerimi naj bi bilo tudi HD. Sicer uporabljam torrente, bi pa prav prišlo kdaj, da ni treba komplicirat s snemanjem, peko, ....starši bi bili pa verjetno še bolj veseli tega.

Če bi imel možnost optike, bi šel zdaj na telekom in pograbil še laptop.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Nenapovedano spreminjanje programske sheme
popolnoma nesposobno in na trenutke skrajno nesramno smrkovje zaposleno na help desku?

dobrodošli k T2, saj razen tega je še nekako ok