SiOL znatno niža cene

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
ej kaj pa mislte o tem laptopu, k ga dobiš, če pr siolu vzameš trio? zgleda kr kul, ampak za 1 evro ga dobiš.... noro....se sprašujem, kdaj bodo pošle zaloge
smile-1.gif
mater mi je žal, da smo pr amisu podpisal za en let!!!

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
1eur je cena, če vzameš trio na optiki.... če imaš možnost optike, je tako ali tako neumno, da ste vzeli kaj drugega
wink-1.gif
Sicer se pa pomoje v vsakem primeru splača, če te vezava ne moti. Prenosnik je realno vreden cca. 500 eur, tukaj ga pa subvencionirano dobiš za 250eur ali manj. Je pa seveda relativno osnoven model, a za nezahtevnega uporabnika čisto dovolj zmogljiv...

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
ne, nimamo možnosti optike še, sam baje bo čez par tednov... Sam kar se mene tiče, bi loh tut vnaprej, tok me mika tale laptop :D

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
KSZ...

Je kdo spremenil ''navadni'' trio v neomejenega.
Kolikor sem prebral je opcija da maš eno leto neomejene pogovore v Telekom Slovenije.
Na 080 nisem mogu priklicat!
Pa me zanima če aneks ostane isti ali štartaš ko spremeniš paket.
In kaj se zgodi po preteku enega leta. Se ti avtomatsko prešalta ali ko na stvar pozabiš
rolleyes-1.gif
maš neomejen paket.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Če obstaja opcija telekomove optike se definitivno bolj splača kot T2. Že enkrat višja hitrost interneta pri vstopnem paketu je zadosten razlog, poleg tega pa ni težav z raznim doplačevanjem HBO (ja pri Siolu je vključen v programsko shemo, tako kot tudi tv1000 če se ne motim). Laptop pa itak vzameš če je že đabe. Se vsaj ne obremenjuješ, da bi ti ga kje ukradli.

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
pri SiOL OPTIKI! je najcenejši paket Siol DUO (internet 1/1+osnovna telefonija)+kabelska TV, pri Siol TRIO(s Siol TV) je pa osnovna hitrost 20/20.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Jaz sem hotel vzeti navadnega, pa mi je rekel, naj vzamem polnega, ker je eno leto brezplačen, pred iztekom pa dobim mail in ga lahko spremenim nazaj na navadnega.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Žal je res tako. Jaz vseeno vztrajam pri njih, ker mi v dveh letih niti enkrat ni zatajil internet, ga pa nujno vseskozi potrebujem.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Niso, še vedno dobijo popust na zvestobo
tongue-1.gif
Kaj točno pa dobijo stari naročniki na t-2?

Sam ste tečni s temi starimi naročniki, a ko kupiš avto in imajo čez pol leta super akcijo, tud težiš ja kaj pa stari kupci?

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
437
83
Na Siolu smo se začeli pritoževat glede višjih cen zaradi večnih akcij in za nove naročnike in precej nižjih cen v času, ko je bila enotna ponudba ukinjena in so začeli tržit pakete. Ponovno se vezat (preiti na cenejši paket) pa takrat ni zgledalo smotrno saj je bila stara oprema 100.0% stabilna z novimi komunikatorji pa je bilo v prvem letu kar nekaj težav.
Glede na precej visoke cene v preteklosti se mi zdi korektno, da so naredili kakor so. pa še pri tem smo bili nekateri prikrajšani saj imamo možnost ADSL šele sedaj 4-5 let naročniki Telekom-Siol interneta pa smo neprekinjeno tam od leta 97.