Siol Trio

impre

Pripravnik
19. apr 2008
332
7
18
na kalkulatorju od t2 me pride še dražje vse skupaj kot na siolu... s počasnejšo linijo...

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Res konstruktiven odgovor. Odlično zapakirano neznanje. Realen odraz stanja zaposlenih pri T-2. Kot vedno samo neki trdiš, brez da bi znal argumentirat.

Nazadnje urejeno:

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
T-2 ne prekodira TV signala, ki ga dobi iz posameznega vira, večinoma satelita. Popravljam: ne kodira NOBENEGA signala. Zato je slika enakovredna recimo Telemachovi digitalni ali SiOLovi, tam kjer oni ne prekodirajo signala z namenom stiskanja pasovne širine. Je pa po nekaterih drugih premisah T-2 IPTV superiorna Telemachovi digitalni TV: kvalitetnih kanalov je bistveno več, kar ponuja najširšo izbiro za vse okuse. Na voljo je 13 HDTV kanalov (in 2 promo HDTV kanala), v videoteki je ene 1700 vsebin. Dodatno je tu še cena, ki ponuja največ.

Kakšne argumente še rabiš?
confused-1.gif

PS. Zaenkrat sem zelo strpen in s sočutjem gledam na težke cajte na vaši strani. Če boš še dolgo provociral, bo sočutja konec in bo priletelo...
10.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Sanaderjeva retorika. Eno samo sprevedanje. Najprej trdiš da je "Slika na T-2 je najboljša možna". Sedaj pa to zagovarjaš z njeno kvantiteo in ne kvaliteto. Funkcionalna pismenost? Čakam odgovor zakaj je SLIKA najboljša možna in ne koliko je programov.

Nestrpnost?

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Sem že povedal: KER SE NE PRČKA KAR PRIDE IZ VIRA. Povem še drugače: ker gre slika v omrežje taka, kot pride iz vira. Ampak tudi to sem že povedal. Kvantiteta je pa ŠE EN razlog, poleg najboljše možne slike, da se gre na T-2. Tretji razlog so HDTV programi, četrti je največja Videoteka in peti najnižja cena. Šesti razlog je Moj Avditorij, ki integrira TV, Mobilne aplikacije in računalnik. Ampak tudi to smo že ene parkrat jemali.

Pozabljivost?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Kolega ima T2 jaz imam Siol trio, stanujeva cca 10m narazen
smile-1.gif

Na T2 je lepša slika ima tudi več HDTV kanalov.

Cena je približno tam-tam.
Oba imava VDSL.

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Kaj ko bi si za hvaljenje svoje firme odprl novo temo ? Se prav vidi da si iz tiste bande ki je na Siolu najbolj nategovala ljudi.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Če te je profesor v šoli povprašal po enem samem vprašanju, si mu vedno natresel celoletno snov da bi se izognil bistvu?

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Tule se ne strinjam s tabo, tisto so samo argumenti oz. odgovori na predhodnje zastavljeno vprašanje. Ali Vas zveste naročnike (sodelavce) siola to moti?

Ni laž. Zgolj debata preko foruma.

Osebno bi dodal še eno pomembno točko.

Dodatnega STB (komunikatorja) se ne rabi kupiti, ampak ga lahko dobiš na najem. Prvi je dan na brezplačno uporabo, brez podpisa aneksa za 24 mesecev.

O cenah pa kdaj drugič.

Ceniki:

http://moj.siol.net/CreaWF2ASP/PagesPublic/Calculator.aspx
http://www.t-2.net/Popvp/dyna_cenik.html

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Še tole.

1. Za izraz "prekodira" še nisem slišal. V stroki se uporablja"kodira" ali "dekodira".
2. Tudi če se slika kodira/dekodira, to nima nikakršne povezave, da bi bila slika zaradi tega na ekranu slabša! Od kot ti ta logika, da to skozi povdarjaš? Sej si priznal da nisi HW. Torej se ne trudi.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
437
83
??? vir iz satelita je recimo 25 Mbps mpeg2 do uporabnika pride Mbps 10,3 mpeg4

kaj je to potvoje?

zame je prekodiranje

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:

kaj je to potvoje?

zame je prekodiranje

Stiskanje, dodatno stiskanje, prešanje, tlačenje... Karkoli od tega je lahko.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:

kaj je to potvoje?

zame je prekodiranje

Naprimer kateri kanal ima tak stream
sprasujem se.gif

Edino Discovery HD.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
437
83
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:

kaj je to potvoje?

zame je prekodiranje

Naprimer kateri kanal ima tak stream
sprasujem se.gif

Edino Discovery HD.
Cifra na vhodu je hipotetična ne poznam! Sem navedel le kot primer. Debata gre o terminologiji!
Do mene je na testnih HD en čas prihajalo preveč za linijo, nekaj časa 8,1 Mbps sedaj je 10,3 Mbps.
Smo pa v temi Siol trio - torej govor je o Siolu kot ga kot uporabnik vidim; nisem prej izpostavil.