Zanima me točno kakšno strojno opremo Siol zagotovi v primeru paketa Siol Trio in sicer na optiki.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Aha.
Torej optika gre v prosperota in od tam naprej potem vlečeš UTP kable do TV modula oz. routerja za net?
Kakšen priključek je pri optiki (mi še niso zvezali in ne poznam zadeve). A je morda tudi UTP? Ker drugače sem ga nahebal.
Ne? Zakaj ne? A potem je to drugače kot pri T2?Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Ne
Khm, pri T2 priključit TV set-top box na katerikoli port na modemu. Je tukaj 100%, da mora biti zgolj na portu za IPTV? Kaj pa, če imaš 2 set top box-a, a potem ima dva porta za IPTV? Meni to ni najbolj jasno, saj IPTV je isto le skupek paketkov.Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Ne verjamem, da je drugače. IPTV ima z namenom svoj port na modemu. Signal, ki pride ven pa ne moreš rutat po svoje tako kot pri portu za internet.
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Bom tukaj zasmeti, a se da daljinec za SiolTv zamenjat s čim boljšim. Zadeva namreč nenormalno slabo deluje in je s tega stališča zadeva povsem neuporabna.
Pričakoval sem tudi boljšo sliko, kot jo imam sedaj preko kabelskega operaterja pa je enaka, če ne še slabša.
Ko sem hotel iz videoteke potegniti HD film, je bilo pol filma v kvadratkih, po 5 min pa je vse skupaj zmrznilo. Imam preslabo linijo?
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Hitrost internetne linije verjetno nima veze s televizijo, ker drugače bi lahko gledal samo na 10 colah