SiOL popust za zveste (stare) naročnike - kje?

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
odlično, so mi kar všeč te božični, novoletni siolovi popusti ...še posebno me mika ta LCd zaslon
cool-1.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Kaj to ti ga potem naknadno dostavijo, al kako? Mislim, da se bova midva kar v en center spravila poprosit, če nama naredijo ponudbo, pa da vidimo, če se da to vnaprej pripravit - ker seliva se šele januarja. Bi pa res rabila internet takoj. Če gretja ni pa vode se bo preživelo, glavno, da je internet!
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik Tarja pravi:
mislm, da se vama ob siolovi novoletni akciji to še posebej splača, sploh, če rabita še laptop al pa lcd zaslon (si ga lahko kupita za božička, hehe). Meni se zdi kr fajn ta laptop, k ga po obrokih odplačuješ pa precej fajn zgleda, za študen tko, kot sem jaz, bi moral biti kr fajn.

Tega moraš plačati. V prejšnji akciji si dobil prenosnik zastonj. Ni mi neka dobra akcija. Tudi do sedaj si lahko kupil na obroke brez obresti pri telekomu. Plačilo ob položnici za telefon.

lp

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.085
446
83
45
dolenska
LG doma
cheer.gif
. Čakam, da mi priše utp kabelj, potem še aminota pritaknem.
No kr velik je ta televizija.
Ah saund je bl švoh. Nastavitve so pa ni da ni. en velik plus LG-ju je ta, da lahko stend by luæko vgasneš
cheer.gif
.

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
od kdaj si pa njihov naročnik?

Jaz imam na prvi strani, pa v mojem profilu, in če pogledam Program zvestobe, mi tudi piše, koliko točk imam, če aktiviram (950).
512160-siol-zvestoba.jpg

Priponke

• 512160-siol-zvestoba.jpg
    512160-siol-zvestoba.jpg
    40 KB · Ogledi: 176

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a kje piše, da ne?
v M4 naj bi veljalo vse isto kot velja za siol, no vsaj veljalo je ko smo se priklopli.

@mojca
thnx za slikco, zgleda da je res kriv M4 paket. Očitno je tista fora-popusti se ne seštevajo:)

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
hm, smt, se mi zdi da je bil tist, ki so ga šenkaval, slabše kvalitete. verjamem, da je 9' malo, ampak lih moja kolegica je dala zdele ful keša, da si je tok malega kupila (ga nosi v torbici na faks. precej drag zvezek, ane
wink-1.gif
)

za lcd pa ne vem, če je fajn, je LG pa baje precej cenovno ugodno skozi prideš.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.085
446
83
45
dolenska
Za compe ne vem. ZA LG pa morem rečt, da sploh ni slaba slika
cheer.gif
.
Mislim, da je LG vreden tega denarja in upam da bo delal dolgo.

zvezdana

Pripravnik
28. avg 2008
82
0
6
ja. tile mali laptopi so dobri za potovanja. majhen, lahek. in ti ni treba v vrsti čakat v kafičih z netom ali pa v hostlih, kjer imajo običajno kakke 3 računalnike in čist preveč folka. tako da na hitro naškrebljaš tistih nekaj vrstic, za drugo pa že ni več časa.

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Prav zanimivo je kako se ob uvajanju Telekomovih novosti pojavijo posti "uporabnic" ki so potem spet tiho do naslednjic ko se zgodba ponovi.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik janezpesec pravi:
Prav zanimivo je kako se ob uvajanju Telekomovih novosti pojavijo posti "uporabnic" ki so potem spet tiho do naslednjic ko se zgodba ponovi.

Reklama mora bit.
write.gif

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
mogoče še tole - včeraj sem šla brat splošne pogoje za ta program in tam piše, da ti prve pike pripišejo po 18 mesecih uporabe njihovih storitev. Torej - koliko časa si njihov naročnik?
smile-1.gif