Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Hmm. Nizko si padel. [čeprav niti nisem opazil, da si kdaj bil ravno "visoko"]
Aha - ce ti vprasas nekaj, kar ze jasno pise, potem pa se dodatno napises, da si to ze prebral, potem nisi ti bebav, ampak sem jaz ignorantski in sem nizko padel. Seveda, najbrz bo tako
V bistvu je vse, kar si napisal tukaj, v istem slogu. Ali namerno izzivas spor, ali si pa bebav. Drugega razlioga za to, da preberes nekaj, iz tega pa razberes nekaj drugega, ne more biti. Najbrz bo slednje, glede na to kako bolno napihnjen je tudi tvoj ego.
Citat:
Nekaj drugega pa da misliš, da je tvoje lastno mnenje (aja, in mnenje tvojih kolegov) tako pomembno, da ga posplošuješ kot dejstvo.
Aha, tvoje lastno mnenje je torej odlicna stvar, na katero moramo prisegati vsi, tisto od koga drugega pa pac ne. Jap, ocitno bo res tako, da sem jaz ignorantski in nizko padel
Citat:
Sam si TV ne predstavljam več brez EPGja. Verjamem, da tudi večina IPTV uporabnikov. In rad bi videl novega TV ponudnika, ki bi storitev začel brez tega. Rad bi tudi videl veselje uporabnika, ki gre iz IP TV na kablesko brez EPGja.
Lepo, da si pojasnil svoje mnenje. Ti torej potrebujes EPG in to odtehta zate vse pomankljivosti IPTV. Evo, v enem stavku, brez da bi kogarkoli klical z "ignoranti" in spraseval neumnosti o stvareh, ki so ze zapisane.
Citat:
On demand: če malo pogledaš okoli, predvsem Ameriko, gre TV v smer interaktivnosti in gledanja TV on demand in ne več to kar ti posamezni kanali nudijo. Res ne vem kaj od tega ti lahko ponudi analogna kabelska.
Zdaj sem uvidel svojo zmoto - vsi mi (ignoranti, ki nimamo potrebe za video on demand itd.) smo pogubljeni, ce se takoj ne zacnemo obnasati tako, kot nekje nekdo v Ameriki !
Citat:
Preberi zadnje poročilo Apeka, če te zanimajo trendi v Sloveniji. Ali pa si poglej globalno rast IPTV, če te zanima širše.
Me ne zanima, ker nima nic skupnega s tistim, kar sem napisal ("ni mi jasno zakaj bi kdorkolihotel IPTV preko optike, ce je na voljo kabelska" in "se posebno ko bo vpeljan DVB-C", kjer bo tudi tvoj priljubljeni EPG lahko zraven brez kakrsnekoli IPTV).
Citat:
Pa če že odgovarjaš napiši kakšna dejstva.
Ti nisi napisal nobenih dejstev. Operiras s svojim mnenjem, ki je po tvojem edino pravilno, z nekaksnimi "trendi" in nesmiselno statistiko (poglej globalno rast rabe mikrovalovk od 1950 dalje - TAKOJ MIKROVALOVKO V VSAKO SOBO, SICER BOMO VSI POKREPALI ZARADI ZAOSTANKA ZA TRENDI V AMERIKI !!!), povsem si pozabil na dejstva, ni te pa nerodno spomniti mene nanje, ceprav sem svoje mnenje, zapisano zgoraj, podkrepil s konkretnimi stevilkami.
Ti in Chuck Norris sta najbrz edina, ki jima IPTV deluje perfektno tudi ob izpadu Internetne povezave, zato razumem da te zmede tak podatek (o izpadu Siolove optike v tega slabega 3/4 leta, odkar so jo priklopili) in ga ne znas povezati s tem, kaj bi se zgodilo z IPTV preko doticne povezave, ako bi bil jaz tudi njen narocnik, poleg internetne ponudbe.
Vsem nam je jasno, da je vsak dan vec IPTV, ker to tehnologija omogoca in ker je to za nekatere edini nacin, da pridejo do vec programov. Enako je vsak dan na svetu vec dimnikov, pa to ni zato, ker bi bili dimniki super in kul, ampak zato, ker brez njih ne mores do tople vode. Ce je nekomu potem za povrh se vsec dim in saje, je pa dimnik sploh zmaga, kajne ? Taki argumenti so nesmiselni.
Zdaj grem pa hitro po 5-kilski cips in ajmar kokakole in pred TV, da bom tak kot Ameri