Sintalovec in VREČE denarja :)

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.448
113
Ekskluzivno: Sintalov tat se je predal Novicam

Kraj in čas dogajanja: mejni prehod Šentilj, četrtek ob 17. uri. Na parkirišče tamkajšnjega bencinskega servisa se je pripeljal moder nissan.

Za volanom nihče drug kot Borut Hriberšek, tisti Sintalov varnostnik, ki je po robinhoodovsko pospravil 911 evrskih tisočakov. Že uro po dejanju je plačal dolgove materi, nato pa pobegnil čez severno mejo..

»Zlomilo me je, ko sem izvedel, da so partneričini sodelavci začeli zbirati denar zanjo. To pa ne!«, je še vedno svoboden kot ptička v ekskluzivnem pogovoru za Novice Sintalovec povedal našemu novinarju Boštjanu Celcu.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Sedaj se bo usedel za 5 let ...in potem bo freee men, Sintalu pa ne bo vrnil denarja če je pameten.....

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
škoda da so ga dobili... sem mu privoščil lepše življenje nekje v južni ameriki s caipirinho v roki

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Sedaj se bo usedel za 5 let ...in potem bo freee men, Sintalu pa ne bo vrnil denarja če je pameten.....

če ne bo vrnil denarja mu bodo izpraznili bajto, imetje prodali na dražbi in to toliko časa da puf ne bo poplačan
iz istega fonda se bo napajalo še sodišče in rubežniki tako da mu bodo zasegli vse kar ima, kar bo zaslužil do konec življenja

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
image_8165842_4.jpg

dec da se reče
evil.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.695
9.914
113
40
MB
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Citat:

če ne bo vrnil denarja mu bodo izpraznili bajto, imetje prodali na dražbi in to toliko časa da puf ne bo poplačan
iz istega fonda se bo napajalo še sodišče in rubežniki tako da mu bodo zasegli vse kar ima, kar bo zaslužil do konec življenja

sploh ne morem opisat kak mi bi bilo vseeno za to, če mam nekje skrit miljon ...
wink-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Že, ko sem prvič slišal da ima osnovno šolo sem vedel, da se ne bo izšlo.

Tak verjetno še angleščino ne zna.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.368
88
48
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Citat:

če bo malo iznajdljiv, bo še vedno v plusu, če vrne denarja.

Sej SLovenija raj za lopove.....

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Sej toti ,,naši,, mednarodni dilerji, verjetno tudi nimajo kaj več kot osnovno šolo, pa se dobro znajdejo po svetu.
Pa ko bi vsaj par mesecev počakal, da bi mu še mogoče kdo verjel, da je denar zapravil in izgubil, tak pa ga bodo tolk šraufali, da bo vrnil vse, ......
.....bogi revež je verjetno dojel, da je stopil v prevelike čevlje,....se mi kr smili, ko se je tolk zajebal

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Vesna Ban @VesnaBan24ur
Neuradno: policisti izsledili Sintalovega varnostnika, ki je pobegnil s skoraj milijon evri. Policistom naj bi se predal na Šentilju.
Glup naslov u pm.
bonk.gif

Kako so ga izsledili, če se jim je pa sam predal?
rolleyes-1.gif

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Pujs zavaljen ne pa dec pa pol...če bi moral teči 20 metrov ga zadane kap....

Varnostnik my ass..samo en udarec v koleno pa se tako sede...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.145
4.127
113
Mislim da če bi mediji prej objavili sliko "celote" namesto samo face bi se ga dobilo 1, 2, 3 ...
rolleyes-1.gif

V ameriko ali pa azijo bi ta prišel samo s kontejnerskim prevozom!
grin1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.448
113
Kot je pojasnil, se je po ropu odpravil na Dunaj, kjer je v neki garažni hiši pustil avto, od tam pa v Salzburg, Augsburg, Frankfurt, še najdlje se je zadrževal v Manheimu.

Na poti proti Avstriji se je najprej ustavil na Petrolu pri Lopati in nakazal v kamniški dom 349,10 evra, kolikor je bila njegova mati dolžna. Hriberšek je še pojasnil, da so ocene, da je odnesel 911 tisoč evrov, pretirane. Pravi, da ni odnesel več kot 650 tisočakov. Policiji ni predal celotnega ukradenega zneska, pravi, da je denar shranjen v trezorju v tujini. Bo pa policiji razkril lokacijo.

In zakaj se je odločil za predajo? Hriberšek je pojasnil, da ni želel, da bi še naprej trpela njegova družina. "Zlomilo me je, ko sem izvedel, da so partneričini sodelavci začeli zbirati denar zanjo. To pa ne. Ne morem dovoliti, da jaz z ogromnim kupom denarja hodim po svetu, zanjo pa morajo zbirati nekakšno denarno pomoč," je dejal.

Pojasnil je še, da mu še na misel ni prišlo, da bi se odselil v eksotične kraje. "Saj tudi v Nemčiji za nekaj tisočakov dobiš nove dokumente. Bel sem, nisem rumen ali črn, tekoče govorim nemško. Nikoli me ne bi odkrili," je dejal.