Sintalovec in VREČE denarja :)

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Kaki drekači ste , ajde objavite svoje slike, da vidimo, kako popolni ste, kake postave imate ???

Bistvo zadeve je povsem drugje in ne v njegovih kg, ki so samo njegov problem, pa ste se drekači obesili samo na te kg, se vidi, kako ste mu fovš, ker verjetno še za hrano ne zaslužite dovolj
wink-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
in ne v njegovih kg, ki so samo njegov problem

Dokler imamo skupno zdravstvo... so tudi naš problem njegovi kilogrami.

Citat:

Type 2 Diabetes
High Blood Pressure
Heart Disease
Stroke
Cancer
Sleep Apnea
Osteoarthritis
Fatty Liver Disease
Kidney Disease
.
.
.
.
.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Kaki drekači ste , ajde objavite svoje slike, da vidimo, kako popolni ste, kake postave imate ???

Bistvo zadeve je povsem drugje in ne v njegovih kg, ki so samo njegov problem, pa ste se drekači obesili samo na te kg, se vidi, kako ste mu fovš, ker verjetno še za hrano ne zaslužite dovolj
wink-1.gif

Pa sej ni govora o nekom, ki ima malo 'love handles', ampak nekomu, ki je širši kot višji
rolleyes-1.gif

Sicer pa ne vem kaj bi mu bili fauš, 'užival' je teden dni (ali koliko že), potem pa se predal
tongue-1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
...nakazal v kamniški dom 349,10 evra, kolikor je bila njegova mati dolžna....
[/I]

In zdaj nagradno vprašanje: ali bodo vplačilo šteli kot zakonito, a bo mama še naprej dolžna?
grims-1.gif

Drugače pa mislim, da bi ga itak stisnili za denar, četudi jim ga sam ne bi predal ... čeprav je zdaj že nastala 300 k razlika
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Citat:
Sedaj se bo usedel za 5 let ...in potem bo freee men, Sintalu pa ne bo vrnil denarja če je pameten.....

če ne bo vrnil denarja mu bodo izpraznili bajto, imetje prodali na dražbi in to toliko časa da puf ne bo poplačan
iz istega fonda se bo napajalo še sodišče in rubežniki tako da mu bodo zasegli vse kar ima, kar bo zaslužil do konec življenja
Bodo hildi in podobnim tudi kaj izpraznili?
Sirote od umrlih sodelavcev vegrada bolj potrebujejo marke kot pa hilda.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
in ne v njegovih kg, ki so samo njegov problem

Dokler imamo skupno zdravstvo... so tudi naš problem njegovi kilogrami.

Citat:

Type 2 Diabetes
High Blood Pressure
Heart Disease
Stroke
Cancer
Sleep Apnea
Osteoarthritis
Fatty Liver Disease
Kidney Disease
.
.
.
.
.

Povej ti to kadilcem, ultra aktivnim športnikom ...... sicer pa sistem zmeraj poravna mati narava, ja res je, taki več stanejo nas davkoplačevalce, vendar pa manj časa dobivajo penzion, tako, da na koncu se vse pogliha .

Zmotilo me je pred vsem to, da ga gledate sedaj samo v stas in nič več njegovih dejanj in ja ali tudi aneroxične manekenje gledate z takim pomilovanjem boge boge ...... ja eni smo malo bolj polni eni so pa aneroxični normala je pa verjetno nekje vmes....

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:

Kaj ti si tud taka bajskugla, ali kaj te je ta izjava tako prizadela?
priden.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Razno razni športniki so ravno tako precej pri zdravnikih zaradi poškodb.

Ravno zadnjič sem poslušal na valu, kako naš 'puščavski lisjak' stalno visi na urgenci, vedno nekaj zbit.
Za take poškodbe iz lastne želje po skrajnostih bi moral folk plačevati sam. Ampak isto lahko rečemo za debeluhe.

Vse je isto sr...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Tolpa dvolična brezobrazna
10.gif

prej sta pljuvali de je lopov, ker je kradel, ko pa se je zaradi vam nepoznanega simptoma poštenja vrnil, se pa na njegove kile obešate....
Mladiči, ki na stroške staršev živijo, mu bodo pa zaj še zdravstvene stroške sponašali
stupid-1.gif
človeku, ki je verjetno pri njegovih letih, že kar dosti vplačal noter, pa še ta generacija je, ki je za to infrastrukturo, po keri se dnevno zastonj preseravate, dosti prispeval na račun manjše plače in morebitne penzije.
pfuj!!!!zalega prevzetna nevzgojena
10.gif
...ne zaslužite si niti države, kot je Bosna, kjer bi dobesedno do kolen v dreku brodili in si vodo v kanti nosili, ......tak bi morala naša generacija, vse sproti požret in nič ustvarjat, pa da bi Slovenija zgledala kot Kosovo, edino to sii zaslužite
uf-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Če je bil skos tak, ne vem kolk je delal.

Sem imel enga sodelovca podobnega, ki je še za kompom lih da je sedel in sopel
hysterical-1.gif

Smo se prav zanalašč zraven njega od laufanja pogovorjal. V stilu ja učeraj sem samo 10km prelaufal itd-
aplauz.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.145
4.127
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

Jst tudi ne vem kako je lahko delal ..

1. varnostnik ki varuje denar je oborožen -> kam je ta spravil pištolj? Četudi obstaja tak pas za orožje dvomim da je dosegel čez vamp!
2. a je že kdo videl kako zgledajo varnostna vrata ki se velikokrat uporabljajo za sefe ipd.? Ena vrata ki se odprejo v prostor, vmes prostor dolg malo več kot dolžina vrat in ponovno vrata ki se odprejo v ta prostor. Tale majster nima šans da pride skozi!
3. varnostnik ki prenaša denar je ponavadi fizično sposobna oseba. Ta ima edino prednost v tem da ko si zaklene kovček z denarjem na roko ga ne moreš odvlečt (no pa roko odžagat je tudi malce težje)!

Pa z vsem spoštovanjem do močnejših ljudi, ampak pač neke omejitve vseeno imaš zaradi "teže".

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

Sem imel enga sodelovca podobnega, ki je še za kompom lih da je sedel in sopel
hysterical-1.gif

Smo se prav zanalašč zraven njega od laufanja pogovorjal. V stilu ja učeraj sem samo 10km prelaufal itd-
aplauz.gif
Tipičen primer nizke samopodobe, ko si človk dviguje samozavest s poniževanjem drugih....
si kr bogi. če moraš na tak način, ti nič ne zavidam
priden.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ko te bojo začele jebat kake mišice, kosti, kite, boš postal naš problem. Do takrat je pa najlažje s tujim qrcem po koprivah opletat.

Upam, da v familiji nimaš kakega kadilca, alkoholika, človeka s prekomerno težo, športnika ... [cenzura].

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.453
9.744
113
EU
Ko pogledam kako široke hlače ima..kakšno številko mora imeti, saj tovarne ne delajo tako velikih
confused-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Jst vsaj 10km prelaufam
grims-1.gif
Čuj, jst sn jih pred desetletji 15 brez ene hude muke, ampak zaradi tega nikoli nisem čutil ene potrebe za poudarjanje tega komurkoli, še najmanj tistim, ki tega verjetno ne bi zmogli, to je blo pač za mojo dušo in še večina mojih prijateljev ni vedela za to, še manj pa sodelavci.........
.....ne vem, ....me en jebeštrga briga, ampak vseeno mi pa ne more bit, da so pri nas, na kao nekih odgovornih delovnih mestih, ljudje, ki so potrebni strokovne pomoči psihologa....
.....[cenzura] ko si bogi
priden.gif
in to resno, ne zajebavam

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Ko pogledam kako široke hlače ima..kakšno številko mora imeti, saj tovarne ne delajo tako velikih
confused-1.gif
kot sn reku, ne zaslužite si popolnioma nič, kar smo vam ustvarili,......koji če ti [cenzura] internet in šolanje, ki smo vam ga plačali........
bonk.gif

.......vsaj poskusi z logiko.......kje kej dobi cote 1/3 amerikancev ??????
benti , zjokal bi se , ko gledam keri nas boste nasledili,
uf-1.gif