Koliko pa sploh zaračuna Sintal oz druga varnostna služba za varovanje denarja? Ravno majhen znesek to ne more biti, če že firma za obdelavo plačilne kartice zahteva 4% (no pri velikih seveda nekaj manj).
Taki so mi vedno najbolj sumljivi, -keri čutijo potrebo po pridiganju drugim in razglašanju svojega poštenja na velik zvonCitat:
Uporabnik Matej pravi:
Si bolj papeski od papeza. Ce bi biv pa pri koritu bi pa z obema rokama grabil ven.
Pošten lopov, smo rekli včasih, .......parazitom je ukradel, ker vsak je parazit, keri se bogati na račun prenizkih plač drugih, ...-ker ukrade vsakemu vsak mesec del plače, jim komot rečeš tud lopovi.Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ne.
Ce ukrade komurkoli je lopov. Ampak, pustimo to ob strani - komu je tu ukradel, od zgoraj nastetih?
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Pošten lopov, smo rekli včasih, .......parazitom je ukradel, ker vsak je parazit, keri se bogati na račun prenizkih plač drugih, ...-ker ukrade vsakemu vsak mesec del plače, jim komot rečeš tud lopovi.
Pravijo, da avstrijski niso, ker najprej bo iz dobička poskrbel za dostojne plače zaposlenih, šele če kaj ostane je njegovo in ravno zato jim nihče ne reče lopovi, pa ni važno kakšno bogastvo si prislužijo, ja, taki si dejansko PRISLUŽIJO, tako bogastvo kot tudi SPOŠTOVANJE.Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Pošten lopov, smo rekli včasih, .......parazitom je ukradel, ker vsak je parazit, keri se bogati na račun prenizkih plač drugih, ...-ker ukrade vsakemu vsak mesec del plače, jim komot rečeš tud lopovi.
Na kratko - vsi lastniki podjetij so lopovi.
Spet se je pokazala šibka točka podjetij, ki naj bi zagotavljala varnost - nihče ni spremljal nadzornih kamer in opazil nenavadnega dogajanja.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
le meni se nacin kako je to naredil morda celo zdi fascinanten. Se bolj fascinanten se mi zdi rop SKB. Pa je tam slo se za bolj direktno krajo folku.