Sinja gorica

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Pred kratkim oz. še v petek so tam stali znaki z omejitvijo 70 km/h, sedaj jih ne več od sobote . . . A so jih snel in je sedaj dejansko 50 km/h ali so jih le "martinovci pobrali"?

In še to, kaj za vraga je bilo včeraj na AC in na stari cesti, sem rabil iz Vrhnike do Drenovega griča 1 uro.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Za cestninsko na Logu so asfalt nekaj obnavljali. In to v nedeljo zvečer, ko je od Vrhnike do Ljubljane vedno kolona.
bonk.gif

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Za cestninsko na Logu so asfalt nekaj obnavljali. In to v nedeljo zvečer, ko je od Vrhnike do Ljubljane vedno kolona.
bonk.gif

Carji da jim ni para. Na stari cesti pa tudi ni bilo nobenega pametnega ki bi prilagodil interval semaforja pri delu na cesti.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
bonk.gif

Aaa? Resno? A sedaj celo v nedeljo delajo, da bo hitreje narejen, no pa spotoma nič slutečim voznikom ukradejo eno uro. A so vsaj še vinjete pregledovali, bi ubili 2 muhi na en mah?

bonk.gif

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.133
96
48
Citat:
Uporabnik s22b pravi: Aaa? Resno? A sedaj celo v nedeljo delajo, da bo hitreje narejen, no pa spotoma nič slutečim voznikom ukradejo eno uro. A so vsaj še vinjete pregledovali, bi ubili 2 muhi na en mah?

bonk.gif
Na območju ljubljanskega obroča, v smeri proti primorski pa še do Logatca, se manjša investicijska dela lahko izvajajo IZKLJUČNO med vikendi. In če bi bil malo pozoren, bi našel vsaj eno gradbišče na LJ obvoznici VSAK dan med VSAKIM vikendom v zadnjih treh mesecih.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ja modonca, enkrat pa morjo popravit. Še dobro da to delajo med vikendi, drugeče bi bil med tednom kaos. res ne štekam folka, ki ne razumejo, da je treba zadeva kdaj pa kdaj tudi popravljat.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Že okoli 11h dopoldne, ko sem šel proti morju, so bili delavčki tam. No na poti nazaj pa 5km kolona, na AC in tudi na stari cesti.
In potem res ne vem, koji k... sploh rabimo vinjete, če povsod nekaj pacajo. Nam bo kdo povrnil del kupnine zaradi lenih in nespodobnih darsovcev?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Ja modonca, enkrat pa morjo popravit. Še dobro da to delajo med vikendi, drugeče bi bil med tednom kaos. res ne štekam folka, ki ne razumejo, da je treba zadeva kdaj pa kdaj tudi popravljat.

Jaz pa menim, da je folku počas pršlo čez les vseskupaj tole, kdaj pa kdaj. Ker to pa ni kdaj pa kdaj, ampak je skooooz neki. Pri nas je že leta in leta semafor. En odcep so celo uredili pa ni zdržalo dolgo, tudi leto ne, pa so bili spet znaki. Sedaj so pa kar semafor dali. Zraven enega delovišča so odprli pa še eno, zakaj pa ne. Ena ni nobena. Evo, pa mamo 3 semaforje na 15km.

Zadnji je sploh carsko postavljen semafor. Zaenkrat še nič, da bi bila kriva neprilagojena hitrost, ne pa semafor za ovinkom.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Če bi prvič naredili kakovostno, nebi bilo treba tolikokrat popravljati.
Kaos pa je tudi med tednom. Kar poglej izhod na Brezovico... Pa neuporabne cestninske postaje, ki bi jih že zdavnaj morali podreti.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Se vsak dan vozim na tej relaciji, tako, da mi je problematika zelo dobro poznana. Vendar še vedno mislim, da je še dobro, da so popravljali preko vikenda.

disc

Guru
4. feb 2011
2.451
576
113
Kaj je pol s sinjo gorico?? Da se nam jas tam vozu 70, pa nabasu na radar, ker bi spremenil na 50??

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jest ne vem kaj je v Sinji gorici... mogoče so res dal vse na 50, ker je bilo res čudno, od rondoja do bajt 50, potem je 70, in spet 50 na križišču za ligijno, in potem 90...

glede gužve včeraj... nedeljske popoldanske konice se je treba isto bat, kot vse čez teden! Sploh, ker je bilo vreme lepo je verjetno dosti ljudi šlo na primorsko... da ne omenjam martinovanja... no ja... so nedeljski večer preživel v avtu, namesto doma v kavču!

mi iz štajerske nismo imeli nobene gužve!

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
@tesfalar po AC se ne vozim že nekaj časa oz. odkar ni poletnih temperatur

@disc zgleda, da se bo treba vozit 50 km/h do nadaljnega. Sicer imam neki v spominu, da so občani hoteli, da se zmanjša omejitev zaradi same varnosti. Mogoče pa jim je le uspelo, volitve se bližajo.
smile-1.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik s22b pravi:

@disc zgleda, da se bo treba vozit 50 km/h do nadaljnega. Sicer imam neki v spominu, da so občani hoteli, da se zmanjša omejitev zaradi same varnosti. Mogoče pa jim je le uspelo, volitve se bližajo.
smile-1.gif

Jest sem pa naivno mislu da so omejitve posledica prometne stroke.
Očitno lahko vsak ki ima 5 minut cajta posega v prometno infrastrukturo in omejitve.
Mene pa moti, da je v našem naselju 50 omejitev. Komu moram morit, da zmanjšajo na 30?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik s22b pravi:

smile-1.gif

Jest sem pa naivno mislu da so omejitve posledica prometne stroke.
Očitno lahko vsak ki ima 5 minut cajta posega v prometno infrastrukturo in omejitve.
Mene pa moti, da je v našem naselju 50 omejitev. Komu moram morit, da zmanjšajo na 30?
Je dovolj da si tu napisal. V parih letih bo tudi pri vas omejitev 30, ne morejo vse naenkrat zmanjšat. Boš videl da imam prav.

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
dodatni znaki tam so itak za brezveze, ker folk dreka med 40 (naselja) -70 (ravnina po drenovcu/nibiju) ves cajt med vrhniko in brezovco. je pa več raznoraznih znakov na tako kratkem odseku pomoje samo še po trbižu (monfalcone) proti gradežu - nekdo fajn pobaše

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Pri nas je tudi popolno. Samo še ena mobilna € kanta se mora najdit. Madona bojo to odstranli norcev s cest. Za neverjet. Bo vse v 1x znesku, nič po obrokih.
grims-1.gif

Jaz bi bil kar prvi, in un v fokusu drugi. Že na tem posnetku sta dva za odstrel. Bi bile ceste varne, pffuuuuuuuuuu. Za neverjet
cool-1.gif