Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz nardim z vinjeto ene 4 jurje, kolega pa 40. Kam naj se pritožim? Parkirišča nisem uporabljal cel mesec, pa je prišel račun. Isto z TV, elektriko, smeti itd itd.
Finta predplačniškega sistema je, da neporabljen vložen denar ostane do porabe, če pa preteče 3 mesece, je po ponovnem polnjenju omenjen denar poleg novega tudi na razpolago... Popolnoma propade po 9 mesecih...
Citat: Uporabnik darkstar66 pravi:
Jaz nardim z vinjeto ene 4 jurje, kolega pa 40. Kam naj se pritožim? Parkirišča nisem uporabljal cel mesec, pa je prišel račun. Isto z TV, elektriko, smeti itd itd.
Citat: Uporabnik Mikrohard pravi:
Sedaj sem cca. en teden pri Simobilu, prej sem bil pri Telekomu. Relacija Radovljica-Ljubljana lahko rečem, da ima Simobil boljše 3G omrežje, telekom pa boljše LTE.
Evo... en mesec in pol kasneje se je situacija že obrnila. Simobil pridno pokriva luknje v LTE signalu in je na našem območju že prehitel Telekom. Kar tako naprej!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.