Simobil 15 centov/klic/sms

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Tako kot pri naročninah, po moje izgine, saj zakupiš paket enot za določeno obdobje.

V primeru predplačniškega sistema, je pa to potem ŽAL goljufija... Ne morejo kar tako vzet napolnjen denar če ni bil porabljen... !
Naj se vrne sorazmerni delež na račun, ko potečejo enote... Vse drugo je v primeru predplačniškega sistema ŽAL goljufija...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Mene pa zanima, pri teh 1000 enotah pri simobilu, ki veljajo SAMO 1 mesec, če se jih ne porabi vseh oz. zelo malo, ko poteče tisti 1 mesec, ali se kaj denarja vrne uporabniku nazaj na račun ali tistih 10 € enostavno propade in izgine ?
Neporabljene enote vrnejo, po 0,04€ za enoto...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Mene pa zanima, pri teh 1000 enotah pri simobilu, ki veljajo SAMO 1 mesec, če se jih ne porabi vseh oz. zelo malo, ko poteče tisti 1 mesec, ali se kaj denarja vrne uporabniku nazaj na račun ali tistih 10 € enostavno propade in izgine ?
Neporabljene enote vrnejo, po 0,04€ za enoto...

Če je to res je pa to odlično...

Edit: To ni mogoče, ker bi pri 900 enotah blo čez 30 €...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Tako kot pri naročninah, po moje izgine, saj zakupiš paket enot za določeno obdobje.

V primeru predplačniškega sistema, je pa to potem ŽAL goljufija... Ne morejo kar tako vzet napolnjen denar če ni bil porabljen... !
Naj se vrne sorazmerni delež na račun, ko potečejo enote... Vse drugo je v primeru predplačniškega sistema ŽAL goljufija...

Zakaj bi bila goljufija? V takem primeru pac ne placas porabljenih enot... ampak kupis cel paket... Tako kot recimo kupis vrecko bonbonom, pojedel bi pa samo dva
smile-1.gif
...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:

Zakaj bi bila goljufija? V takem primeru pac ne placas porabljenih enot... ampak kupis cel paket... Tako kot recimo kupis vrecko bonbonom, pojedel bi pa samo dva
smile-1.gif
...

Kupiš vrečko bonbonov, poješ 2 bonbona ven... Ostali bonboni ostanejo za kasneje... Tudi vrečka cela ostane tebi...
Se bojim, da je vrečka bonbonov kupljena v trgovina slaba primerjava za omenjeno stvar... Vrečke z bonboni ti nihče ne bo odvzel, če si jo kupil v trgovini... Lahko jo daš v omaro, pa čez 1 mesec spet vzameš ven, in spet 2 bonbona...

Enote se pa odvzamejo po mesečnem preteku... In če je bila slaba poraba gre 10 € v [cenzura]...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:

smile-1.gif
...

Kupiš vrečko bonbonov, poješ 2 bonbona ven... Ostali bonboni ostanejo za kasneje... Tudi vrečka cela ostane tebi...
Se bojim, da je vrečka bonbonov kupljena v trgovina slaba primerjava za omenjeno stvar... Vrečke z bonboni ti nihče ne bo odvzel, če si jo kupil v trgovini... Lahko jo daš v omaro, pa čez 1 mesec spet vzameš ven, in spet 2 bonbona...

Enote se pa odvzamejo po mesečnem preteku... In če je bila slaba poraba gre 10 € v [cenzura]...

OK... mogoce bonboni res niso ravno prava primerjava ... Mogoce bo boljsa primerjava kepica sladoleda... ce je ne pojes/porabis, se ti stopi
smile-1.gif
... Kakorkoli... Ti si zakupil celoten paket... po veliko nizjo ceni, kot je trzna cena, ce bi toliko minut palcal po dejanski ceni po enotah ... In NISI prisiljen v to, da tak paket kupis... Nevem, kako je lahko potem goljufija, ce si vnaprej seznanjen s pogoji, po katerih zakupis tak paket ...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:

smile-1.gif
...

OK... mogoce bonboni res niso ravno prava primerjava ... Mogoce bo boljsa primerjava kepica sladoleda... ce je ne pojes/porabis, se ti stopi
smile-1.gif
... Kakorkoli... Ti si zakupil celoten paket... po veliko nizjo ceni, kot je trzna cena, ce bi toliko minut palcal po dejanski ceni po enotah ... In NISI prisiljen v to, da tak paket kupis... Nevem, kako je lahko potem goljufija, ce si vnaprej seznanjen s pogoji, po katerih zakupis tak paket ...

Greš v reatavracijo All you can eat in plačaš 15€.

Ker nisi pojedel vsega, kar ima restavracija, so te po tvoje ogoljufali?
uf-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
morda bi pomagalo branje na paket Simpl
- osnovna tarifa pr novih paketih je tarifa 1000, če ni na računu 10 € potem se tarifa ne vklopi,..
- če te tarife ne želiš jo lahko v klicnem sentru izklopiš
- če pa porabiš na mesec več kot 10€ se ti počasi že splača vklopiti tarifo 1000.

enak sistem uporablja tudi Izimobil pri paketu neomejenim ugodjem,..
Če večjih količin ne rabiš pač tega ne vklopiš oz. v Si.mobilovem primeru izklopiš ali na računu nimaš stanja višjega od 10€,..
b

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Se pravi, smo se nasrali...
stupid-1.gif

Enot bo porabljeno jebeštrga kaj, 10 € pa šlo v [cenzura]...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Izklop bo vsekakor, ker je nesmiselno. če se denar za neporabljene enote ne vrača...

Simobil sem pa že na več krajih opozoril, da je ta ponudba nekonkurenčna ker enote veljajo samo 1 mesec !

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Jaz imam brutalni bob, 1000, 1000 in še nekrat 1000. Za 11,90€. Kar ostane, mi vrnejo po 4 cente na enoto. V večini primerov sem zelo blizu s porabljenimi enotami, tako da več kot 5€ še nisem dobil vrnjenih.
Ko si že bombone omenil za primerjavo, spusti tvojo omaro in si oglej naslednjo primerjavo: kupiš vrečko bombonov, poješ polovico, drugo polovico pa konec meseca vrneš v trgovino... bo šlo?

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Jaz imam brutalni bob, 1000, 1000 in še nekrat 1000. Za 11,90€. Kar ostane, mi vrnejo po 4 cente na enoto. V večini primerov sem zelo blizu s porabljenimi enotami, tako da več kot 5€ še nisem dobil vrnjenih.

ne-ne-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Drugače pa ugotavljam. če je porabljeno 90+ enot (po stari ceni 0,11 € do 1.4.2015) je 10 € že vnovčeno... (če bo treba na silo porabit v roku, da denar ne propade...)

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Če ti ob koncu meseca enote še ostajajo, zvečer telefon na polnilec, pokličeš vročo linijo in odložiš telefon na nočno omarico. Ni hudič, da do jutra že plačan višek ne bi porabil.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Če ti ob koncu meseca enote še ostajajo, zvečer telefon na polnilec, pokličeš vročo linijo in odložiš telefon na nočno omarico. Ni hudič, da do jutra že plačan višek ne bi porabil.

to je dobra ideja,.. in pripravi stanje na računu,..
b