silvestrovanje v Bratislavi

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Aja, hehe. Jaz sem bil z avtom. 4,5 ur vožnje / lagane - Pa še Dunaj si vmes pogledaš
wink-1.gif

Bols je z busom / avion . Zakaj?
Ker je ze vmes taka žurka da je joj
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
sem se odločila...collegium definitivno(če je še frej un termin k bi js šla)

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Sej Bratislava je manjša kot Ljubljana, vsaj meni se je tako zdelo. Ne eni strani Donave je bolj gheto (bloki), na tej strani je pa stari center, pa pomoje tudi največ dogaja.

To si se pa pošteno zmotil. Bratislava je kar nekaj večja od Ljubljane (skoraj 2x po št. prebivalcev). Stari center je pa orenk večji in lepši, ker starega centra Lj je samo par starih hiš pod gradom in je skoraj neobstoječ. [censored] ga, Bratislava je bila glavno mesto Madžarske v časih, ko so v Lj še hodili bosi po blatu. Samo v tistem tvojem getu živi 140k ljudi, več kot za pol Lj
smile-1.gif

Oprosti... Ampak... Ti si mel geogragfijo -2 v Osnovni šoli, ane?

Budimpešta - glavno mesto Madžarske - 1.7mio hunov
Bratislava - glavno mesto Slovaške - 400k ljudi

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Nov let je v vsakem primeru isti cajt
smile-1.gif

ja no dej a res. js bi šla tk da grem 1.1. nazaj, ker če grem druzga bom v službi tretga umrla. zato tak termin

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Aaaaam za dopust si ze slišala? Sicer pa se strinjam, 1.1 nazaj,ampak ne prezgodi ker če se maš preveč fino...potem traja da prideš mal k seb
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
am...noče mi dat dopusta(že za 30ga po kolenih se za šefico plazm). prvega pa itak zvečer nazaj ane

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
ne rinte prevec v Bratislavo, ker boste verjetno razocarani, razen tisti ki prvic kam grejo. Bratislava je cist dolgcajt, ima en cuden grad, tist viseci most eno par zanimivih kipov,...nic od nic, se kuhano vino je zanic ker noter vlivajo snops....Veliko bolsa je Praga ki je res pravo mesto kjer imas kaj za videt, je pa tudi precej drazje mesto.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Prva misel ob prebiranju tvojega sporocila je bila ... "pa koj [censored] me briga za gradove pa ostalo, vazn da bo zur"

Namreč za NY me zanima samo eno. Prekleto dobra če se le da nepozabna zurka vsako leto
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
sam res...gradovi? mostovi? nikol me ni to zanimal pa me tud za ny ne bo

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
na stara leta te bojo tut zanimal gradovi, mostovi, kipi,etc....ker pač druzga kot to ne bos mogla počet
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
sej sm še mlado meso
smile-1.gif

aja ti, bi prosila seveda, če bi pol se pozanimu ker hotel je v redu pa ker ni

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
odvisno je s kom gres, jaz sem bil s collegium .Za silvestrovanje so nas dali v nek beden klub, kjer nisi mogel noter ce si slucajno sel ven, kozarci se niso umivali...za hotel smo morali dat neko kavcijo ce se bo kaj razbilo, tako da ce je kdo kaj polomil morajo plaati vsi, seveda ko smo zapuscali hotel niso hoteli vrnit kavcije za kaj so bili krivi vsemogoci izgovori...Ce si tri dni tam si nimas potem kaj zacet.Vsaj na nasem busu je bila vecina razocarana.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Sej Bratislava je manjša kot Ljubljana, vsaj meni se je tako zdelo. Ne eni strani Donave je bolj gheto (bloki), na tej strani je pa stari center, pa pomoje tudi največ dogaja.

To si se pa pošteno zmotil. Bratislava je kar nekaj večja od Ljubljane (skoraj 2x po št. prebivalcev). Stari center je pa orenk večji in lepši, ker starega centra Lj je samo par starih hiš pod gradom in je skoraj neobstoječ. [censored] ga, Bratislava je bila glavno mesto Madžarske v časih, ko so v Lj še hodili bosi po blatu. Samo v tistem tvojem getu živi 140k ljudi, več kot za pol Lj
smile-1.gif

Oprosti... Ampak... Ti si mel geogragfijo -2 v Osnovni šoli, ane?

Budimpešta - glavno mesto Madžarske - 1.7mio hunov
Bratislava - glavno mesto Slovaške - 400k ljudi

V osnovni, pa tudi srednji šoli sem imel geografijo 5, za tolažbo
smile-1.gif
Za tvoje znanje zgodovine pa bi res lahko trdili, da je pri -2. Bratislava je bila zelo dolgo del Madžarskega kraljestva in v Bratislavi so kronali madžarske kralje. Prav tako je bila en čas dejansko glavno Madžarske.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Pivo je se zmer cenejs kot pri nas. Palec cez evro pride pol litrcka. Futr je primerljiv z nasim oz. cenejsi. Glavna jed okoli 4,5 eur plus nekje priloga dodatno za dober eur. Meni se ne zdi bas jako drago. Soping je pa tako, da v velikih centrih ala citypark ti nudijo vse kar dobis pri nas za isto ali malce drazjo ceno. Lokalne zadeve so se vedno cenejse. Mi smo do zdej vedno spali v Nivy-u in je cist soliden hotel. Se ni se nihce pritozeval nad njim. Cisto, sobe dovolj velike, locen skret in kopalnica, hladilnik, tv, telefon in nek ceski radio. Je pa res, da z vidika sightseeinga bratislava ne ponuja ogromno. No mi smo jo vseeno prehodili 45x podolgem in pocez!
tongue-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Drug teden ze verjetno zvem več, ceprov je zdej v igri se Beograd,sam neki kolega jamra da nebi su tja...čeprov baje je tut ful dobr.

jeba je to uskladit pa zment se

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ja bi tud beograd...sam smo eni brez pasporta. pa sej bo v bratislavi tud hudo(itak če grem js ke...)
anyway...korak 2 je opravljen...dobi dopusta za 30. in 21. 12
smile-1.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
ksz
Jst tud z ekipco pičim v Bratislavo za NY . Sploh se ne sekiram, če bo hotel dober, hrana okusna... itd
Alko je povsod dober in upam da bo nora žurka.
Gremo pa z Collegiumum.
PS: A je kaj punc gor ali je to že kot Zrče?

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
če je mel on zemljepis -2 si mel ti zgodovino tut tam nekje. od 16 do 18 stoletja je bla zarad turške okupacije Budima Bratislava namreč zatočišče za hunske kralje pa škofe in prestolnica madžarske. sama slovaška je pod madžare padla nekje konc 1200, ko je umrl otokar.
skratka model je čisto prav napisal.