Siddharta Saga [1 dan]

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Kdo veselo pričakuje
smile-1.gif

Jaz komaj čakam
grin1.gif

Anyway.... 1 dan do premiere

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
rh- je s produkcijskega nivoja zmazek.

zaradi "protipiratske" zaščite, ki praktično uniči poslušanje glasbe - komadi so odsekani, z grobimi in glasnimi razmaki (pok?) med njimi. Sem ga hotel kupit prvi dan prodaje, ampak sem še pravočasno videl, da je stvar "zaščitena". Kar btw. zame pomeni, da se ne bi smel prodajat med audio cd-ji, ampak med zmazki in skropucali. Ker ni CDDA (audio CD) compliant.

Takrat sem se odločil, da njihovega albuma ne kupim nikoli več. Prva dva imam, rh- sem kasneje celo dobil za darilo (in takoj naredil kopijo po cdda standardu, na originalu pa se nekje nabira prah). Vsi naslednji so bili in bodo ukradeni z neta. Ker muzika mi je všeč, ni pa mi všeč nategunski in pritlehniški odnos.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Po dveh dneh poslušanja... mešani občutki. Singli, ki so bili izdani pred albumom, so dejansko tut highlighti albuma, pa še ti so v albumskih verzijah preproducirani. Od preostalih komadov mi sedeta še Stampedo in Madam. Tiste 12 minutne epopeje pa ne štekam
confused-1.gif
) Možno pa, da so se tut sami že mal naveličal samih sebe in so šli zato probat neki novga. Kul je, da nikol ne veš točno, kaj bojo nardil oz. ne ožemajo ene preizkušene formule do onemoglosti, kar mnoge pokoplje. Jih bo pa treba v živo slišat, v šiški sem jih zamudu.
Mah, grem še mal poslušat
smile-1.gif