SI vinjeta 2014

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Torej, počasi jo bo treba nabavit, pa me zanima, če kdo ve, kje je najugodneje?
evil.gif

No, za uno povezavo Mercator-Triglav in Generalli vem, pa menda stekla.

Kaj pa kje drugje? Mercator jih menda letos nima več na Piko, kot je bilo do sedaj.
Kak € popusta bi prav prišel.

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
AS ma navezo s Sparom, koliko so pa ti popusti pa nevem, ker je ziher fora za kao nove stranke, zaj pa zaradi vinjete ne grem avta odjavljat pa prijavljat ker mam drugače reg v septembru.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.055
204
63
Zame bo zastonj, ker jo sploh ne bom kupil. Naj si jo Darsovci zataknejo nekam ob takem stanju cest in zastojih...

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Zame bo zastonj, ker jo sploh ne bom kupil. Naj si jo Darsovci zataknejo nekam ob takem stanju cest in zastojih...

Bravo, zelo uporaben odgovor
bonk.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Kdor okoli novega leta zavaruje avto pri Triglavu dobi 20€ za vinjeto...

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik bluub pravi:
Petrol ma na tri obroke z njihovo plačilno kartico
To je pa res ugodno.
hysterical-1.gif

Vinjeta na obroke? Kaj folk tudi tanka na obroke?

Marsikdo zaradi tega hodi na Petrol. Da tanka na "kredit" t Magmo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Kdor okoli novega leta zavaruje avto pri Triglavu dobi 20€ za vinjeto...

Dobi menda lahko celo 40€, ce je prej bil pri drugi zavarovalnici ali ce gre za nov avto... Torej novo zavarovanje... Vendar pa potem odpade komercialni popust... Jaz sem prejsnji teden placal zavarovanje in je agent tako rekel, da ce mi da bon zanpopust primvinjeti, da mi ne more dati komercialnega popusta... Ta popust pa je bil v vrednosti okoli 80€...

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.850
2.141
113
Skratka plača se polno ceno. Tako ali drugače, prej ali slej.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Marsikdo zaradi tega hodi na Petrol. Da tanka na "kredit" t Magmo.

Magno imajo podjetja z določenim voznim parkom zato, da se ne zafrkavajo z gotovino.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Jp, za te fore pri zavarovanjih vem, sej verjetno se bo 20 € koristlo pri Triglav, če ne bo komercialni višji...

Bolj me je zanimalo za Mercator in podobno, ker lahko ob nakupu in pripisu recimo dvojnih pik (pa magari samo enojne) lahko morebiti padeš v višji razred in torej realno dobiš 2--3 (4) % popusta, na vse nakupe, tudi vinjeto. Ker letos pik pri vinjetah naj ne bi bilo. Kar pomeni,da bo mogoče Mecator ob nakup pri njih, ker se jo bo kje preko kreditne kartice vzelo.

Preko Petrola me pa ne zanima, ker je treba njihovo plačilno plačevat...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pik pri nakupu vinjete letos ni... >> https://www.mercator.si/si/pika/prihranite/bonitetni-sistem

Citat:

Bonitetnih pik ni mogoce pridobiti:

- pri unovčenju vrednostnih kuponov, pridobljenih na podlagi promocije, z unovčenjem pik,
- v primeru nakupa transportne embalaže, embalaže blaga, vozovnic, vrednostnih kartic za mobilne telefone, znamk, srečk, kolekov, parkirnih listkov, vstopnic,tobačnih izdelkov, vinjet ,
- za polnjenje darilne kartice Mercator,
- storitev Klik in dvig, izdelkov na vinotočih in v primeru vračila embalaže – avtomati.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
jaz sem jo dobil od dedka mraza. sicer vanj ne verjamem več, ampak o tem se nisem spraševal, ko je bila pod jelko. briga me, kje jo imajo ceneje :)

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Danes sem bežno slišal, da bi naj Mercator mel končno tudi Pike na vinjeto. Samo nisem čist ziher, pa na koncu reklame je bilo, da je več na mercator.si , tam pa še ni obvestila. Ve kdo več o tem, če je to res?