Shmee150 v Ljubljani

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
men je car, pa ni filinga, da bi bil naduvan, z razliko od onega kalifornjica čefurskega..

ampak še vedno ne štekam tega njegovega road tripa, kao ful izpostavljen ampak privat zadeva. :S

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Meni tudi. Tak neškodljiv navdušenec je.
Pomoje je zadvea sponzorska, pogojena z dnevnim javljanjem s poti, v bistvu pa privat tura s prijatelji ja.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Eh zdrava SLO favšija.
smile-1.gif

Me tole spomni na enga pro-gamerja, ko napiše kot komentar na fotko (parkira jahto v Monte Carlu):
Don't play games they said.
wink-1.gif

Kake strupe pa McLaren dela...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.710
113
pri taščici
Ob taki masi narocnikov je naredil ok reklamo za slovenijo, najbrz za bistveno manj denarja (nic?) kot ljjdje ki so dobro placani za to delo.
In ja, ocitno je nasel trzno nišo, v kateri se tudi dobro znajde. Ima pa ocitno tudi kar nekaj supporta s seboj.
Pa varovanje avtov ima tudi najbrz urejeno. Sicer naj dobro pazi na balkanu. Saj gre v CG tudi kajne?

hja1

Pripravnik
30. mar 2016
185
2
18
KSZ

Jaz ga občasno spremljam, mi je kar zanimiv. Če mi kakšen vlog ni, pač zaprem.. Me pa zanima njegova zgodba. Je vse te avtomobile kupil z YT denarjem? Kako je sploh začel, kakšen avto je imel na začetku, da je pritegnil toliko ljudi?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Jaz ga spremljam od Audija S5 cabrio dalje, torej nekje od sredine 2010.

Kot prvi avto je imel Clio II 1,2. Doma so precej premožni, oče vozi Aston Martine.

Shmee ima trentuno Mclarna 675LT, Ferrarija FF, Focusa RS, Minija mk1, Caymana GT4, je v vrsti za novega Forda GT, konec leta dobi še AM Vantage GT 8 in pa MB AMG GT - R.

Ja, kar dobro mu gre, s priljubljenostjo kanala se mu je odprlo veliko vrat, začel je pa kot navaden "car spotter" v Londonu.
Bi rekel, da je glavni preboj naredil s prvim Gumballom mislim, da 2013.

Sicer pa - http://shmee150.com/about-shmee150/

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
...sem pa zdajle na Instagramu ugotovil, da ima enga slovenca s seboj, verjetno vozi "support" črnega Evoquea, ker ima LJ tablice. Uporabnik slo69 na IG, če bo kdo čekiral. po moje mu pokriva Balkan del ture, obisk pri Akrapoviču, rezervacije hotelov, restavracij, logistika...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Kaj pa fali? Ravno milijonar ni, prav slabi zneski pa tudi niso. Pri nas bi cist lepo prezivel s tem. Ce ima pa ocka je pa itak brezpredmetno razpravljat.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Edino stevilo ogledov se razlikuje, mar YT steje unikate, statistika pa tudi ponovljene oglede?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.407
5.685
113
ja z max 280k na leto nemoreš podpirat 4 supercarjev ali pač? Rabiš "rahlo" višje dohodke.
Noben nič ne pravi da kaj fali. Samo ne pa bluzit, da mu je vse to omogočil youtube in da si je sam ustvaro. Nekaj se govori tudi o nekih firmah, da jih je ustvaro in prodal. pa da je bil neki borzni posrednik. Pa smo spet pri atiju, da je dal kapital za ustvarit firmo sredi londona.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Nisem nikjer napisal, da mu YT to omogoča. In ja za 4 supercarje 280k€ letno ni šans LOL, da ne omenjamo še prihajajoče 3...

Tu se pomoje vrtijo številke med 2-3MIO € letnega prihodka. Sploh, če vključimo še lastniško stanovanje v centru Londona s štirimi parkingi, letno rezidenco v Monaku, razpeljevanje avtov po svetu s kamioni in avioni, non stop potovanja...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.407
5.685
113
Točno to hočem povedat. Da rabiš jebeno veliko denarja za taki slog. In to ti pač more bit položeno v zibko.
Nisem točno na tebe mislil glede youtuba. Samo sem že bral teme ko folk zagovarja kak si je vse čisto sam iz nule ustvaro itd.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
A tudi lastnih linkov ne pogledate? V tiskem about schme lepo povedo, da je po 18. letu zapustil šolo in odprl tingl-tangl elektronsko trgovino, prodal šel v Avstralijo za učitelja smučanja do poškodbe, ko se je vrnil in glej ga zlomka začel delat na nekih visoko izobraženih delovnih mestih svetovalcev, bančnikov, borznikov,....

Pametni

Pripravnik
2. maj 2016
144
17
18
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Nisem nikjer napisal, da mu YT to omogoča. In ja za 4 supercarje 280k€ letno ni šans LOL, da ne omenjamo še prihajajoče 3...

Tu se pomoje vrtijo številke med 2-3MIO € letnega prihodka. Sploh, če vključimo še lastniško stanovanje v centru Londona s štirimi parkingi, letno rezidenco v Monaku, razpeljevanje avtov po svetu s kamioni in avioni, non stop potovanja...

Saj ni nujno, da je vse avte kupil. Ko imaš enkrat tak doseg na YT, ti razna podjetja, dealerji, lahko posodijo avto v recimo 1-letno uporabo, v zameno za kako reklamo. Obstajajo tudi razne long-term lease variante. Poleg tega ima še druge sponzorje, ki jih tudi v teh trenutnih videih na veliko promovira. Skratka, ko prilezeš tako daleč, se precej odprejo možnosti.

Poleg tega on nima rezidence v Monaku, ampak največkrat stanuje pri svojem prijatelju Sebu Delanneyu ( https://www.youtube.com/user/SebDelanney/videos ), ki je tudi en tak "postopač" (še hujši od Shmeeja) ki pa ima hišo (no, njegovi starši jo imajo) ne v Monaku ampak v Franciji, blizu Monaka (kraj La Turbie).

V to druščino spadata še (tudi "postopača"):
https://www.youtube.com/user/supercarsoflondon/videos
https://www.youtube.com/user/seenthroughglass/videos

Lahko rečem samo, kapo dol tem fantom, ki dejansko iz hobija vlečejo konkretne denarce. So pa vsi bolj kot ne nakladači, no Shmee pove še največ pametnega.

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
zmaga.gif
Točno tako, pri takih cifrah je del, ki pride direktno od YT že v konkretni manjšini, so drugi dohodki v igri (ali v denarju ali v čem drugem).

Pa še ena punca je v tej druščini, ki tudi pridno nabira subscriberje.

jello

Guru
22. sep 2008
10.153
3.873
113
Še ena tema v kateri imaš na vsaki strani novo mnenje? Še na prejšnji si me zmerjal z nevoščljivcem, ker sem si drznil izjavit da mi šmi ni všeč. In da če si je iz nule nabral 900k subsriberjev in se od tega financira že mora biti dober.

Glede na to da vsaka vsaj minimalno gledljiva fufla subscriberje šteje v miljonih bi si skoraj upal trdit da ma šmi 900k ne zato ker bi bil tako dober, ampak kljub temu da je tako zanič.