Shmee150 v Ljubljani

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
Ded večino denarja obrne mimo YT. Mal dila z avti, - kupuje limited serije, ki so cez pol leta drazji kot ga je kupil, pa neke invsetiscije. Sejto je kr delo,kakor koli, tile tavečji, že imajo svoje snemalce in editorje. KEr ne moreš vse sam.

Ded je pohvalil ceste, sem se tak smejal kot že dolgo ne :D Vseeno je car.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Še ena tema v kateri imaš na vsaki strani novo mnenje? Še na prejšnji si me zmerjal z nevoščljivcem, ker sem si drznil izjavit da mi šmi ni všeč. In da če si je iz nule nabral 900k subsriberjev in se od tega financira že mora biti dober.

Glede na to da vsaka vsaj minimalno gledljiva fufla subscriberje šteje v miljonih bi si skoraj upal trdit da ma šmi 900k ne zato ker bi bil tako dober, ampak kljub temu da je tako zanič.
Novo mnenje? Mi lahko to pokažeš, glede na to, da je vse na forumu, ti ne bo težko.
cool-1.gif

Pa ti sploh razumeš razliko med tem, da ti nekaj ni všeč, ampak mu še vedno izkažeš spoštovanje, saj ima pač svoj način dela/česarkoli in tem, da ker nekdo dela/misli nekaj drugače kot ti, da ga zmerjaš, da mu šumi v glavi in je navaden AW.
Mah, brez veze.... Enjoy.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Pametni pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Nisem nikjer napisal, da mu YT to omogoča. In ja za 4 supercarje 280k€ letno ni šans LOL, da ne omenjamo še prihajajoče 3...

Tu se pomoje vrtijo številke med 2-3MIO € letnega prihodka. Sploh, če vključimo še lastniško stanovanje v centru Londona s štirimi parkingi, letno rezidenco v Monaku, razpeljevanje avtov po svetu s kamioni in avioni, non stop potovanja...

Saj ni nujno, da je vse avte kupil. Ko imaš enkrat tak doseg na YT, ti razna podjetja, dealerji, lahko posodijo avto v recimo 1-letno uporabo, v zameno za kako reklamo. Obstajajo tudi razne long-term lease variante. Poleg tega ima še druge sponzorje, ki jih tudi v teh trenutnih videih na veliko promovira. Skratka, ko prilezeš tako daleč, se precej odprejo možnosti.

Poleg tega on nima rezidence v Monaku, ampak največkrat stanuje pri svojem prijatelju Sebu Delanneyu ( https://www.youtube.com/user/SebDelanney/videos ), ki je tudi en tak "postopač" (še hujši od Shmeeja) ki pa ima hišo (no, njegovi starši jo imajo) ne v Monaku ampak v Franciji, blizu Monaka (kraj La Turbie).

V to druščino spadata še (tudi "postopača"):
https://www.youtube.com/user/supercarsoflondon/videos
https://www.youtube.com/user/seenthroughglass/videos

Lahko rečem samo, kapo dol tem fantom, ki dejansko iz hobija vlečejo konkretne denarce. So pa vsi bolj kot ne nakladači, no Shmee pove še največ pametnega.

Vem za te modele ja, sem misli, da je pa njegova rezidenca v Monaku. Avte mu posoja na daljši rok BMW, ostalo je lastniško. No vsaj tako pravi.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Meni je tok beden, da me zanima če se ga da skenclat na YT, ker gledam take stvari, da mi njega skoz ponuja. mam občutek, kot da bi on doplačeval YT, da ga forsira.
crazy1.gif

zadnje čase se mi je zagabil še salomondrin... oh kako pogrešam Chrisa Harrisa na YT. Prav škoda, da je šel v TG levo sviralo špilat.
cry12bpy.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.710
113
pri taščici
Me prav zanima po kakšni ceni je dobil akrapovica.
Tudi sam sem mnenja da najbrz kak avto dobi "sponzorsko" za dogovorjeno protiuslugo (reklama...). Po polnem ceni je mogoce kupil samo kaksnega, ki ga bo cez nekaj let prodal po 2x ceni.

Pametni

Pripravnik
2. maj 2016
144
17
18
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Tudi sam sem mnenja da najbrz kak avto dobi "sponzorsko" za dogovorjeno protiuslugo (reklama...). Po polnem ceni je mogoce kupil samo kaksnega, ki ga bo cez nekaj let prodal po 2x ceni.
Glede na to, da je izključno predstavitvi Akrapoviča namenil 18-minutni video na svojem kanalu, je verjetno vsaj del izpuha sponzoriran.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Valjda, sploh McLaren in Ferrari imata kot tarčno skupino youtube subscriberje od šmija
hysterical-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Meni je tok beden, da me zanima če se ga da skenclat na YT, ker gledam take stvari, da mi njega skoz ponuja. mam občutek, kot da bi on doplačeval YT, da ga forsira.
crazy1.gif

zadnje čase se mi je zagabil še salomondrin... oh kako pogrešam Chrisa Harrisa na YT. Prav škoda, da je šel v TG levo sviralo špilat.
cry12bpy.gif

Solomondrin je pa ta pravi douche... Še ve ne kako se Bentayga izgovori...,

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Sej pa je ma na svoji spletni menda napisano kako je uspel. Začel je kot učitelj smučanja, imel je neko trgovino z elektroniko, potem pa se je začel posvečati car spottanju in uspel na YT. Glede denarja, ki ga vlaga v avte pa je tudi povedal, da je ob pravem času bil na pravem mestu in svoj denar dobro oplemenitil, drugače si še zdaleč ne bi mogel privoščititi teh avtomobilov. Itak pa je jasno, da začetki izvirajo iz finančne pomoči staršev.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.407
5.685
113
začel je kot sin bogatih staršev. in samo to je tisti faktor ki mu je to vse omogočil.
to da je začel kot učitelj smučanja ne pomeni nič. Ker ma [cenzura] kaj dnara. Stroški so nenormalni plače pa nikakve.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.407
5.685
113
saj nima veze kje je učitelj. Nikjer niso taki zaslužki, da bi mu ostalo dovolj denarja za to kaj bi naj ustvaro iz tega.
Razn če je mlado rusinjo učil individualno vsak dan 5 ur. Na koncu mu je pa stari rukno tako napitnino, da glava peče :D
poznam folk ko je dobival od rusov take napitnine da brezveze
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma je bil na OK poti zdaj je pa vse šlo v shit.
cry12bpy.gif

Kolk se trudijo pokazat, da nekaj več vedo, kot je leakov po netu od svojih prijateljev. Sploh golden đusi se trudi biti cool na vse pretege.

Pol pa VIP Porsche collector najame Porsche cup voznika jao.
uf-1.gif
Kapo dol vsaj poršu, da mu ne težijo kaj lahko počne z avtom, ker vsi ostali ravno to delajo. Zdaj so na stezi skurili baterije v 918.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Golden đusi je bil samo prodajalec pri Mclarenu v LA, ki so ga odpustili
grin1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz
300€ dobi, da mal gobca o avtu? Po moje bi naš Komotar to boljš naredu:))

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kater aw na yt pa ni?
vsakega se človk enkrat naveliča, če ga prevečkrat vidi in ima skos iste fore...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
ene vidiš enkrat ali 2x, pa ti je jasno. Eni niso tako problematični. Jon Olson je prav zanimiv, pa njegova horica. in paž Markus.
evil.gif