To pa že malo pretiravašCitat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
če npr. narediš kolono čez ovinke je dokaj nespametno na ravnici takoj potegnit, kajti lahko te kdo že prehiteva in to pa je lahko razlog za incident...
Sploh te nisem primerjal s sabo. Jaz sem baje mečkač, tako da nisem referencaCitat:
Uporabnik softi pravi:
zakaj misliš tako.
verjetno se pa lahko višje cenim kot ti. verjetno v vseh pogledih. ampak še vedno ne vem zakaj tako misliš.
Mah dej no. Če gre avtomobilist prehitevat preden vidi prosto je itak nor. Motorist je pa spredaj in prej vidi ravnino, ter če takoj stegne, lahko avtomobilistu le jezik na sedež pade in nič drugega. Drugi je pa, če motorist spredaj cinca še pol ure po ovinku. Ampak govorimo o situaciji, ki si jo zgoraj opisal. Torej pretiravaš s svetništvom in opozorili. Sorry.Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Poglej, lahko se zgodi, da bo voznik za teboj predvideval, da boš s počasno vožnjo nadaljeval. Če pa se zgodi, da motorist potegne ravno v trenutku, ko ga avto prehiteva je pa to lahko razlog za kakšen incident ali pa vsaj za slabo voljo in željo po "maščevanju" napram nesramnemu motoristu. Kakšen prepotentnež potem prileti za tabo in te na ovinku sledi na 5 cm....to je pa spet nevarno.
Tukaj je pa potem nesporazumCitat:
Uporabnik softi pravi:
dva si srečal, ki sta se ti an ridah umaknil. en je bil tujec, drugi sem bil jaz.
na ridah se pa pač z veseljem umaknem. ker sem ponavad v dvoje tam in nagibanje prekomere, da bi lahko bežal avtu potegne za sabo drajsanje ali centralca na prejšnjem, ali tačk na sedanjem motorju. to mi je pa blazno moteče.