Seznam cyber cafejev v LJ

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.717
406
83
Kras
www.mtl.si
Včasih mi pade kakšna luknja vmes in bi rad čas koristno izrabil. Se da kje dobit seznam cyber cafejev v LJ. Poleg pijače in WiFija rabim še elektriko...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Včasih mi pade kakšna luknja vmes in bi rad čas koristno izrabil. Se da kje dobit seznam cyber cafejev v LJ. Poleg pijače in WiFija rabim še elektriko...

V katerem stoletju pa si se zataknil?
smile-1.gif

http://goo.gl/3oLfoM

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.717
406
83
Kras
www.mtl.si
Mah, ni to to. Velikokrat se zatakne že pri elektriki. Dostikrat jim pa še net ne deluje prav; kar sicer ni taka panika.
Recimo Petrol v Šiški ma odlično urejeno...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Mah, ni to to. Velikokrat se zatakne že pri elektriki. Dostikrat jim pa še net ne deluje prav; kar sicer ni taka panika.
Recimo Petrol v Šiški ma odlično urejeno...

Saj to, kako je v praksi, bo ostalo enako... tudi ce bos imel tak lokal na seznamu ... Gres pac v sosednjega... Jaz sem enkrat bil recimo v kavarni Zvezda v Hali 12 v BTCju, kamor sem sel ravno zaradi tega, ker imajo vticnice na dosegu in free WiFi... Ko sem ugotovil, da WiFi ne dela, sem natakarja prosil, ce lahko pogleda, kaj je narobe oz. ce lahko samo resetira WiFi router (ker bi to mogoce resilo problem) ... pa sem dobil odgovor, da nima casa... in sem pac vstal in odsel drugam... v bliznji Roll Bar
smile-1.gif
...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
V zvezdi so sploh ratali analni, nazadnje ko sem bil tam, si se moral za WIFI pofočkati v zvezdi na FB ali nekaj takega. To jim je pa res treba pri tistih cenah - fail leta.