Seznam 24x7 samopostreznih pump

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Apachi ni nujno falil. Zato tudi nisem napisal, da Agip tanka Petrolov bencin, ampak samo, da se je pri njih pojavila cisterna z napisom Petrol. Kdo je bil lastnik, kaj so pripeljali, od kod so pripeljali... tega ne vem. Marsikateri privatnik ima vozila pofarbana z logotipi glavnega odjemalca, ker pač večinoma ali celo izključno vozi za njih. Ampak v današnjem času se prevozniki posla ravno ne otepajo in verjetno zgrabijo, kar dobijo. Ne vem pa kako je to urejeno pri prevozu goriv oz. pri naftnih družbah. Ima Petrol svoje cisterne ali zanj vozijo tudi pogodbeniki? Očitno tega tudi ti ne veš, zato počakajmo na kakega znalca, da nam razjasni zadeve.

B.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
A to se moraš prav prijavit noter?

aja.sem mislil, da si že registriran. Druga opcija bi še bila, da pogledaš v garmina. ampak lahko ti povem, da mol ni prisoten v večjih krajih, predvsem na poti MB LJ ni nekaj pametnega, razen v bistrici!

mailto:molslovenija@mol.si

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
To pa verjamem ja, prekmurci
wink-1.gif

Mogoče pa ne bi smel pisat v slovenščini, ampak v mađarščini
wink-1.gif

Če se spomnim, bom pogledal v garmina, če jih imajo not.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Evo..seznam mol pump vzet iz IGO 3 navigacije:

MOL Litija
MOL Ribnica
Mol Kočevje
Mol Celje II
Mol Celje I
Mol Slovenska Bistrica
Mol Kidričevo
Mol Murska Sobota.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
ksz...

Jaz sem danes verjetno zadnjic tocil v BTC-ju. Pipe ne zapre in dejansko butne nafta ven. Hvala lepa, kaj naj zdej, po natocenih 50 litrih spuscam nafto po deci not, da ne bo slo cez. Se dobro, da je avto tako ali drugace usran. Usran avto pa se stran zlivas nafto, ne hvala! Na koncu bomo pa pogruntal, da tankamo se petrolovo brozgo.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Ma dej, dokler so imeli tisto zaporo je bilo ok. Zdej mi je ze 2x nafta nazaj usekala. Si predstavljas spucan avto in ogromen flek nafte? Glih tolk, da mi se roke ne zalije.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Po moje imajo gorivo od tam kjer ga dobijo po najugodnejsi ceni. Verjemte ker ce je pri litru samo en cent razlike se pri prodaji takih kolicin to kar lepo pozna.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
glede reklam.

za petrol vozijo večinoma pogodbeni prebvozniki, kot za večino firm.

recimo istabenz plini ima dva svoja plinska kamiona, ostalo privatniki. prjatu vozi s svoji sleperji za petrol. včasih pa zapne ceradarja zadi, pa vozi akr pač vozi. cisterna je pa v petrol barvah. drugi vozi v lastno skaldišče od mnogih, cisterna v barvah lastne firme.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
takole je to po novem. se ne izide vozit mol-ovo gorivo na vse črpalke , zato se toči 'regionalca'.

štajerci, prkemurci mol,
žabarji in okolica petrol iz zaloga
primorci iz velike skladišča na obali.

pod črto
mene več ne vidijo, sem že nazaj na agipu, omw.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kdaj pa si se menil? Ker iz spletne strani je izginilo, da imajo MOL-ovo gorivo, brez razloga pa nebi umaknili iz strani.

Enkrat v začetku decembra (2008).

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Evo..seznam mol pump vzet iz IGO 3 navigacije:

MOL Litija
MOL Ribnica