Seznam 24x7 samopostreznih pump

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kaj ne zaskoci? Ko jo stisnes in zataknes tist zatic mora samo tocit. Ko je polno rocko izklopi.
Ker ni osebja jim inspekcija ni pustila tega in so to morali onemogocit. To nikjer na njihovih crpalkah ne dela.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
KSZ.
V LJ se ne da tankat. Kao ni goriva.
Lahko se kdo preveri kje drugje, ce so zablokirali zaradi cene.

Čudno...jest sem tankal 12.01. ob cca. 22.00 in ni bilo nobene težave (tankal 95, mogoče pa dizla ni bilo). Res pa da na tisti veliki tabli ni bilo več cen. Me je pa presenetilo da ni bilo čisto nobenega avta na pumpi glede na to kakšno je bilo povišanje cene.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kaj ne zaskoci? Ko jo stisnes in zataknes tist zatic mora samo tocit. Ko je polno rocko izklopi.
Ker ni osebja jim inspekcija ni pustila tega in so to morali onemogocit. To nikjer na njihovih crpalkah ne dela.

ko sem šel prvič ni delalo, potem sem šel še parkrat je delalo, sedaj pa že ene 3teden nisem bil pa ne vem kak je.

edit:
Ljubljana, leva stran, dizel.

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:

ko sem šel prvič ni delalo, potem sem šel še parkrat je delalo, sedaj pa že ene 3teden nisem bil pa ne vem kak je.

Res je, to sem pred par meseci opazil v Tržiču. Najprej sem mislil, da se je zatič odlomil, ampak so tudi ostala točilna mesta enaka. Včasih je zadeva špilala b.p. zdej pa izgleda, da so to povsod odstranili.

B.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
v lj trikrat ni delalo v zadnjem mesecu (nafta)
prvič se ne spomnim vzroka
drugič je šla črpalka
tretjič so nekaj na veliko delal na celi pumpi

glede blokiranja je pa tako. na klasični pumpi blokiraš in ko je avto poln ti vrže ven. tukaj je malo drugače. nastaviš na 20€ in zatakneš zatič. ko se natoči 20 evrov se točenje ustavi, zatič ostane. če ga ne vrneš ročno se zgodi gejzir naslednji stranki, ki avtorizira točenje, potrdi in ko reče avtomat lahko pričnete s točenjem tam že teče vse ven. če si hitr gre kak liter v nič, akr ni všeč inšpekcijam, če pa se takrat šele pripraviš z rokavico, odpiranjem tanka, gre pa desetka v nič preden dojameš. sploh če si bolj počasen.

informacije za zvezdice za alterjeve vseznalce.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.526
1.129
113
Ne me basat
hysterical-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Haha, zadnje čase opažam, da mi avto žere več, kot ponavadi...

mogoče so pa na petrol prešaltali
wink-1.gif

Škoda bi bilo, ker so pumpe res fajn in easy za uporabo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mislim, da je tole dovolj, da sem nazaj na agipu.

peljem se mimo 3 petrolov vsak dan in ne tankam, ke rje petrol. tankam ko grem v btc. tankam max vedno, pa nikol poln tank. tankam pol ure k tok počas teče. vse sam za nepetrol.

zdej bo pač agip. tankal bom hitreje, poln tank, pa mogoče bo še stevardesa lepa.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
No ja, jest sem tudi na Agipovi črpalki videl Petrolovo cisterno v podobni funkciji...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
@ Fusion - saj pravim, stavek, da dobivajo gorivo iz MOL-a je 'čudežno' izginil iz njihove spletne strani. Pa še spomnim se, da je bilo med FAQ vprašanje: Katero gorivo imate in odgovor MOL.

Glede 95 oktanca: Svak vozi cisterno in mi je povedal, da imajo VSE bencinske (za MOL edino ni bil prepričan) popolnoma isti 95 bencin iz istega rezervoarja iz Kopra. Razlika je samo pri višjeoktanskem - Petrol in Tuš imata istega iz KP, OMV vozi svojega 100 iz Dunaja, za Agip je bil 99% da je isti kot Petrolov, MOL pa ga vozi iz Madžarske.

Zato potem pride do tega, da nekateri trdijo, da je ni razlik med bencinsklmi, drugi pa opažamo precejšnje razlike - odvisno koliko oktanskega tankaš.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Khm, zanimivo.
crazy1.gif

A ima kdo seznam MOL črpalk po Sloveniji?
evil.gif

Tudi.nisem.našel.press
redface-1.gif

PS: A se ve kaj je tale na sliki tankal? Nafto ali bencin?
PS2: Sem jim zdajle mail poslal, pa da vidimo.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
danes v Lj:

ker vozijo vse navzkriz... privatniki imajo marsikaj na ceradah in cisternah... pa to še ne pomeni da vozijo samo to... kolega ima tudi hladilnik pa včasih vozi krompir, včasih usnje, ali pa lesene palete...

Spet drugi ima tovornjak hladilnik, pa gor "pomurske mlekarne", pa vozi solato, meso... itd.

Torej če bi na cisterni pisalo Gavriloviæ bi po tvoje tankali pašteto?
confused-1.gif

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.526
1.129
113
Kaj?? Ti sedaj namiguješ, da bi Petrol cisterne vozile MOL-ovo gorivo? Malo verjetno...

Bravo Fusion. Exposed.
nahrung002.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Khm, zanimivo.
crazy1.gif

A ima kdo seznam MOL črpalk po Sloveniji?
evil.gif

Tudi.nisem.našel.press
redface-1.gif

PS: A se ve kaj je tale na sliki tankal? Nafto ali bencin?
PS2: Sem jim zdajle mail poslal, pa da vidimo.

Ccc...pojdi na poraba.com, tam imaš seznam vseh bencinskih ko izbereš, kje si tankal
wink-1.gif