1. in 4. točka - posplošuješ, kadar ti to ustreza. Poskusi za spremembo uporabiti enaka merila.
PS: rodilnik
PS: rodilnik
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
in vidiš, tista dva pastorja tudi ne predstavljata ne vem koga vse , pa so afganistanci masakrirali pripadnike ZN
nisi odgovoril na drug del vprašanja
zakaj niso budisti potem nekje masakrirali nekaj muslimanov ?
tako kot so afganistanci masakrirali pripadnike ZN ?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
in vidiš, tista dva pastorja tudi ne predstavljata ne vem koga vse , pa so afganistanci masakrirali pripadnike ZN
nisi odgovoril na drug del vprašanja
zakaj niso budisti potem nekje masakrirali nekaj muslimanov ?
tako kot so afganistanci masakrirali pripadnike ZN ?
1) in? so za to imeli neko pooblastilo? so to naredili neke vrhovnega muslimanskega vodje? ce bo jutri nek kristijanski verski fanatik razstrelil solo polno otrok bo kriv kdo ze?! cel kristijanski svet?
2) who cares? zdej bi moral vedeti zakaj neka verska skupina kot celota (spet generaliziramo) nekaj je ali ni naredila?!
Si se ti opravicil za rusenje Ferhadije? Zakaj nisi? Zakaj? Kako? Zakaj?!![]()
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Sem pa prepričan, da če ne bi bilo nazadnjaškega islama, da bi se te zadeve hitro uredile.
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Sem pa prepričan, da če ne bi bilo nazadnjaškega islama, da bi se te zadeve hitro uredile.
Arabski učenjaki so študirali Sokrata, Platona in Aristotela, astronomska dela Ptolemaja in Galenove medicinske priročnike. Vladarji so ustanavljali (in vzdrževali!) univerze, gradili astronomske observatorije, bolnišnice z laboratoriji in operacijskimi sobami ter celo sanatorije za duševno bolne. Medtem ko si v srednjeveski evropi niti riti niso se brisali, menili so da je zemlja ravna in vsakogar, ki si je upal na glas razmisljati so zazgali na grmadi. Da nebi o nazadnjastvu... Evropa brez vpada Islama na iberski polotok nikoli ne bi ali pa mogoce sele veliko kasneje, dozivela kulturni in znanstveni razcvet.![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Flat_EarthCitat:
The misconception that educated people at the time of Columbus believed in a flat Earth, and that his voyages refuted that belief, has been referred to as "The Myth of the Flat Earth". In 1945, it was listed by the Historical Association (of Britain) as the second of 20 in a pamphlet on common errors in history.
Citat:
očitno ti ne razumeš ali pa nočeš razumeti![]()
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Arabski učenjaki so študirali Sokrata, Platona in Aristotela, astronomska dela Ptolemaja in Galenove medicinske priročnike. Vladarji so ustanavljali (in vzdrževali!) univerze, gradili astronomske observatorije, bolnišnice z laboratoriji in operacijskimi sobami ter celo sanatorije za duševno bolne. Medtem ko si v srednjeveski evropi niti riti niso se brisali, menili so da je zemlja ravna in vsakogar, ki si je upal na glas razmisljati so zazgali na grmadi. Da nebi o nazadnjastvu... Evropa brez vpada Islama na iberski polotok nikoli ne bi ali pa mogoce sele veliko kasneje, dozivela kulturni in znanstveni razcvet.![]()
Citat:
nisem vedel , da se v moji soseščini kaj minira. nič ni za slišat
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
nisem vedel , da se v moji soseščini kaj minira. nič ni za slišat
2ure voznje od Ljubljane je nekdo miniral 1096 muslimanskih verskih objektov, nekateri med njimi tudi na UNESCO seznamu in ti "nisi slisal". Vazno da si slisal da je nekdo miniral tebi zelo pomembna kipa v Afganistanu.![]()
Citat:
verjetno je mešanec, pa se mu meša po malem